Stroje na sezon 2011/2012
- kosciu88
- Juventino
Wyjazdowa koszulka beznadziejna a w domowej mogli sie lepiej przylozyc do wkomponowania loga 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- deszczowy
- Juventino
Pirlo pewnie musiał sobie pomyśleć "Boże, nawet Pinilla i Pellissier będą się ze mnie śmiali". Ten róż jest lekko szokujący 

- jsduga
- Juventino
Treningowa FQ byłaby świetną wyjazdówką, gdyby tylko miała kołnierzyk.
Bramkarska niczego sobie, to chyba największy plus prezentacji.
Domówki nie byłyby złe, gdyby nie to ułomnie przyklejone logo sponsora i w ogóle koszulka wygląda jak w złej rozdzielczości
A wyjazdówka? :rotfl: Bez jaj, co ta gwiazda ma symbolizować? A mieliśmy w swojej tradycji taki jaskrawy róż? I do tego czarne getry...
Dlaczego Nike nie robi konkursu wśród kibiców zespołów na na ciekawe wzory, potem głosowanie i mamy stroje, które zadowolą wszystkich...
Bramkarska niczego sobie, to chyba największy plus prezentacji.
Domówki nie byłyby złe, gdyby nie to ułomnie przyklejone logo sponsora i w ogóle koszulka wygląda jak w złej rozdzielczości

A wyjazdówka? :rotfl: Bez jaj, co ta gwiazda ma symbolizować? A mieliśmy w swojej tradycji taki jaskrawy róż? I do tego czarne getry...
Dlaczego Nike nie robi konkursu wśród kibiców zespołów na na ciekawe wzory, potem głosowanie i mamy stroje, które zadowolą wszystkich...

- Simi
- Qualità Juventino
Jeszcze kilka lat trzeba się przemęczyć z Nike. Mam nadzieje że nie przedłużymy z nimi kontraktu.
Co do koszulek.. domowa gdyby nie to logo, była by fajna. Wyjazdówka ujdzie, powiedzmy że mi się podoba. Koszulki dla bramkarzy są genialne.
Co do koszulek.. domowa gdyby nie to logo, była by fajna. Wyjazdówka ujdzie, powiedzmy że mi się podoba. Koszulki dla bramkarzy są genialne.
- Alfa i Omega
- Juventino
Aż się zalogowałem po roku przerwy.
Okej, kibiców Juve trochę na świecie jest. I trzeba założyć, że jakaś-tam część z nich nie ma ni cholery jakiegokolwiek gustu, czy zmysłu estetycznego.
Ale naprawdę czy po tym naszym łez padole chodzą takie totalne bezguścia, żeby kupić wyjazdówki? :roll: Już widzę te zyski ze sprzedaży koszulek :<
Okej, kibiców Juve trochę na świecie jest. I trzeba założyć, że jakaś-tam część z nich nie ma ni cholery jakiegokolwiek gustu, czy zmysłu estetycznego.
Ale naprawdę czy po tym naszym łez padole chodzą takie totalne bezguścia, żeby kupić wyjazdówki? :roll: Już widzę te zyski ze sprzedaży koszulek :<
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2011, 18:10 przez Alfa i Omega, łącznie zmieniany 2 razy.
- butek
- Juventino
Każdemu podoba się co innego. Ja osobiście również wyjazdówki, bym nie kupił.Alfa i Omega pisze:Aż się zalogowałem po roku przerwy.
Ale naprawdę czy po tym naszym łez padole chodzą takie totalne bezguścia, żeby kupić koszulki wyjazdowe? :roll: Już widzę te zyski ze sprzedaży koszulek :<
Stroje akurat mało mnie obchodzą. Ważne będą wyniki w nadchodzącym sezonie.