Stroje na sezon 2011/2012
- @Maras@
- Juventino
Ale by były jajca gdyby nasze nowe stroje na nowym stadionie zaprezentował Aguero podpisując kontrakt<<W@jTEk>> pisze:W takich sprawach nie ma oficjalnego komunikatuQrczak pisze:Oficjalne infomnowo pisze:W najbliższą środę prezentacja nowych strojów na nowym stadionie.Ale pewne jest że w środe zobaczymy nowe stroje.

- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
I wszystko jasne, dziś konferencja Aguero, na której powie, że rezygnuje z gry w tegorocznym Copa America, bo musi w środę zaprezentować nowe koszulki Juventusu. 
@Down
Nie siej defetyzmu :evil:

@Down
Nie siej defetyzmu :evil:
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2011, 20:37 przez Marat87, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino
WTF? Aguero ma w środe mecz Argentyny w Copa Amrica! Jeśli on kiedykolwiek założy koszulke Juve to wtedy będzie super!@Maras@ pisze:Ale by były jajca gdyby nasze nowe stroje na nowym stadionie zaprezentował Aguero podpisując kontrakt<<W@jTEk>> pisze:W takich sprawach nie ma oficjalnego komunikatuQrczak pisze: Oficjalne infoAle pewne jest że w środe zobaczymy nowe stroje.
Można sobie wymarzyć coś piękniejszego ?? :C
- @Maras@
- Juventino
No i cały misterny plan w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)><<W@jTEk>> pisze:WTF? Aguero ma w środe mecz Argentyny w Copa Amrica! Jeśli on kiedykolwiek założy koszulke Juve to wtedy będzie super!@Maras@ pisze:Ale by były jajca gdyby nasze nowe stroje na nowym stadionie zaprezentował Aguero podpisując kontrakt<<W@jTEk>> pisze:
W takich sprawach nie ma oficjalnego komunikatuAle pewne jest że w środe zobaczymy nowe stroje.
Można sobie wymarzyć coś piękniejszego ?? :C

- aroninho11
- Juventino
wiadomo w ogóle o której będzie ta prezentacja?
- Qrczak
- Juventino
To jak bd miał info czy przez neta można obejrzeć to pisz odrazu :-DOuh_yeah pisze:W ciemno mogę Ci powiedzieć, że na Juventus channel i na SKY pewnie.Qrczak pisze:Mam takie pytanie czy bedzie gdzies w tv prezentacja na zywo
- hinx
- Juventino
Ciekawe o której.. ostatnio jakos kolo 12 chyba byla?Qrczak pisze:To jak bd miał info czy przez neta można obejrzeć to pisz odrazu :-DOuh_yeah pisze:W ciemno mogę Ci powiedzieć, że na Juventus channel i na SKY pewnie.Qrczak pisze:Mam takie pytanie czy bedzie gdzies w tv prezentacja na zywo
- rufi8
- Juventino
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=55355
a wiec to już dzisiaj. Najpierw badania piłkarzy a po południu prezentacja nowych koszulek na nowym stadionie
a wiec to już dzisiaj. Najpierw badania piłkarzy a po południu prezentacja nowych koszulek na nowym stadionie
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dość spory przeciek?

i jeszcze coś takiego

Czyli możemy się spodziewać jakichś dodatkowych stroi z gwiazdą
A to wszystko z VS.com 

i jeszcze coś takiego

Czyli możemy się spodziewać jakichś dodatkowych stroi z gwiazdą

To bluza bramkarska<<W@jTEk>> pisze:Skąd to masz? Ta czarna z czerwonymi elementami kapitalna!

Ostatnio zmieniony 06 lipca 2011, 10:36 przez dr.DeV, łącznie zmieniany 1 raz.

- Myzarel
- Juventino
Ta czarna to zapewne bramkarska, domówkę chyba już znamy, jedynym znakiem zapytania zostaje wyjazdówka.
Podobają mi się te koszulki powiadam Wam

Podobają mi się te koszulki powiadam Wam

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Amarillo
- Juventino
Gdyby skończyło się na zestawie przywołanym powyżej byłbym bardzo zadowolony. Jeśli obędzie się bez tandetnej gwiazdy o tego jaskrawego różu to już w ogóle bomba. No nic póki co czekamy na prezentacje 
Sapere Aude!