Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !
- x_men_1988
- Juventino
Przeciesz to było pewne że tak bogaty rusek nie zdobył tych pieniedy w legalny sposób , bo to jest prawie nie możliwe . Niech ci ruscy miliarderzy kupują sobie kluby z Premiership , oby nie z Serie A , bo niechce mieć drugiego Realu .
- Martin
- Juventino
Dla mnie to zadna rewelacja. Przeciez zaden bogaty facio na swiecie nie dorobil sie tego w uczciwy sposob. Problem tylko zeby im to udowodnic. Przeciez tak samo jest u nas. wierzycie w to ze taki kulczyk czy gudzowaty zarobili kasiure na czystych interesach?? BO ja w to wątpie.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- cybul
- Tifoso ManU
jestem w 100% pewien, ze zaden rosyjski milioner nie dorobil sie w pelni swojo fortuny legalnie ....jesli tam nie robisz takich interesow to po prostu bedziesz nikimBIGGI pisze: Ta zdradziła, że Rosjanin zbudował swoją fortunę na czarnorynkowych interesach - czytamy w dzisiejszym "Życiu Warszawy".

- Yari
- Juventino
nie ździwiłbym sie gdyby to rzeczywiście była prawda, bo kto wie czy ta żonka nie wymiśliła tego by sie zemścić na mężu. Mnie tam to tryka, niech sobie ma tyle kasy , niech kupuje kluby świata.Byle sie oodpie..... od Serie A i Juve. Niech chelsea trafi na Juve. Chłopaki pokażą tym angolom miejsce w szeregu.
- cybul
- Tifoso ManU
nie to zebym bronil chelsea, bo mnie ona w ogole nie obchodzi....Yari pisze:nie ździwiłbym sie gdyby to rzeczywiście była prawda, bo kto wie czy ta żonka nie wymiśliła tego by sie zemścić na mężu. Mnie tam to tryka, niech sobie ma tyle kasy , niech kupuje kluby świata.Byle sie oodpie..... od Serie A i Juve. Niech chelsea trafi na Juve. Chłopaki pokażą tym angolom miejsce w szeregu.
ale twierdzisz, ze abramowicz jest taki zly, a myslisz, ze szefowie juve sa swieci?! ..... z tego co wiem to w juventusie ma jakies udziały syn Kadaffiego ! ? ! ? ! ? ! ?! !? !
opowiedziec ci "brutalna prawde" o Kadaffim?! wiesz kto to jest????
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2003, 14:48 przez cybul, łącznie zmieniany 1 raz.

- Olszan
- Juventino
Nie powinno to dziwić nikogo ciężko jest dojść do samego szczytu bez przekrętów każdy prawie z nas robi przekręty mniejsze lub większe W dzisijeszym życiu aby przetrwać trzeba motać jak sie da na każdym kroku jest jakis wałek 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- Yari
- Juventino
nie twierdze że abramowicz jest zły , napisałem przecież że jego żona to sobie mogła wymiślić. A Kadaffi to ma około 9 % udziałów w Juve ( chyba) .On przynajmniej sie nie miesza w sprawy Juve i Serie A.cybul pisze:nie to zebym bronil chelsea, bo mnie ona w ogole nie obchodzi....Yari pisze:nie ździwiłbym sie gdyby to rzeczywiście była prawda, bo kto wie czy ta żonka nie wymiśliła tego by sie zemścić na mężu. Mnie tam to tryka, niech sobie ma tyle kasy , niech kupuje kluby świata.Byle sie oodpie..... od Serie A i Juve. Niech chelsea trafi na Juve. Chłopaki pokażą tym angolom miejsce w szeregu.
ale twierdzisz, ze abramowicz jest taki zly, a myslisz, ze szefowie juve sa swieci?! ..... z tego co wiem to w juventusie ma jakies udziały syn Kadaffiego ! ? ! ? ! ? ! ?! !? !
opowiedziec ci "brutalna prawde" o Kadaffim?! wiesz kto to jest????
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Tak wyglada bogacenie sie ludzi przy zmianach ustrojowych! Bravo dla wszystkich ktorzy to wiedzieli!
- KwiAtek
- Juventino
hmm, a np. Bill GatesMartin pisze:Dla mnie to zadna rewelacja. Przeciez zaden bogaty facio na swiecie nie dorobil sie tego w uczciwy sposob.

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- juve21
- Juventino
Ja bym się zdziwił gdyby ktoś napisał że on jest uczciwy
W Rosji jest niemozliwe dojscie do wielkich pieniędzy gdyż tam korupcja jest wszędzie i bez łapówek sie nie przejdzie.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie