Sevilla- real 4-1 :D
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Pięknie pięknie
To jest ten real?? Pfffff :lol: Zapraszamy kolegę r9 to wygłoszenia swojej opini na ten temat
:twisted: Już po 15 min. było 3-0 a do przerwy 4-0
Ej każdy wie, że rela gra bardzo ,,krzywo'' ale bez przesady tak się ośmieszyćz takim rywalem to paranoja
Ziejaaa z nich :lol:
Szkoda mi tylko Zidane, że tam gnije....

- x_men_1988
- Juventino
I co z tego że jest wybrany zawodnikiem meczu kiedy przegruwają 1-4 .FanDobregoDuszka pisze:X men 15 nie masz racjI!!!!!!!
beckham jest wybierany w kazdym meczu jako najlepszy gracz i w dzisiejszym z sevilla tez zostal razem z ronaldo!! wiec nie mozesz muwic ze jest niepotrzebny idioto!!!!!!!!!!,w kazdym meczu pokazuje wielka klase,gra nawet lepiej niz w mu!!!!!!
Idiotą jesteś ty bo nierozumiesz o co mi chodzilo . Chodzilo mi o to że Real zamiast kupywać Bechama powinien kupić kogoś innego ( np. obrońcę) , przecież mają (mieli) magiczną czwórkę Zidane - Figo - Raul - Ronaldo , to po co im tam Bechkam . Real gral przecież bardzo dobrze w ataku . A skąd masz info że Becham jest wybierany zawodnikiem meczu??????
- pajzano
- Juventino
Spokojnie ludzie, skąd w was tyle nienawiści. Na forum Arsenalu jest podobnie, z tym że tam piętnowana jest kazda porażka Manchesteru i , bardzo dobitnie i zlośliwie, Ruud van Nistelrooy. Tez średnio lubię Real i nie cierpię Manchesteru, ale szacunek do nich mam - w końcu Real ma w LM taki sam bilans meczy jak my. Mnie bardziej obchodzą zwycięstwa drużyn, ktorym kibicuję, i dlatego teraz cieszę się zwycięstw Juve, Barcy, Arsenalu i Wisły, a porażka Realu nie wywołuje u mnie euforii.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- Sylwia
- Juventino
heheehehheheehhehehe
jakie panienki żeby z podrzędną drużyniną przegrać 1-4 heheheheheh wyszło jakie z nich dziady!!!! mogą zapomnieć o mistrzostwie hiszpanii!!!! hehehe!!!!!!! tak przregrać wstyd!!!

Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
- Mania
- Juventino
No tak,tak... polityka transferowa realu jest rewelacyjna, szkoda że w Juve takiej nie mamyinforamcje tego ze beckham jest wybierany graczem meczu mam ze strony REAL'U!!,i wogule jak beckham niepotrzebny?!! teraz prawie kazdy gol ktory real ma to dzieki beckhamowi!
Agnieszka
- adinockm
- Juventino
Nie moge zaprzeczyć, że Real jest jednym z najlepszych druzyn na świecie, ale to się niedługo zmieni, są słabi, a Sewilla na swoim stadionie jest dobra, gardze Real bo ich polityka jest śmieszna, JUVE FOREVER
- Desperado---ALEX
- Juventino
hehehe same gwiazdy !! a przegrywaja z Sevillą hehehe