Juventus Stadium
- Myzarel
- Juventino
To jest ZŁY pomysł.Dzoki pisze:Juventus vs Liverpool na otwarcie stadionu brzmi nieźle.
Borussia/Ajax/Real - niekoniecznie w tej kolejności. Nie mogę się doczekać pierwszego meczu na tym cudeńku

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Przem0
- Juventino
Ja jestem za tym, żeby mecz był z Borussią lub Ajax'em w tej kolejności.
Myślicie że będzie się dało tam wejść we wcześniejszym terminie niż mecz inauguracyjny ?
Jak w ogóle wyglądają wejścia na stadiony w celu zwiedzania... Takie wizyty są płatne ? Jak tak to jakiego rzędu są to pieniądze ? Ktoś ma doświadczenia z innych stadionów, lub z Delle Alpi ?
Myślicie że będzie się dało tam wejść we wcześniejszym terminie niż mecz inauguracyjny ?
Jak w ogóle wyglądają wejścia na stadiony w celu zwiedzania... Takie wizyty są płatne ? Jak tak to jakiego rzędu są to pieniądze ? Ktoś ma doświadczenia z innych stadionów, lub z Delle Alpi ?
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2011, 10:26 przez Przem0, łącznie zmieniany 1 raz.
- kun10
- Juventino
Ja byłem na Emirates Stadium to taki trip po stadionie kosztuje 15F dla dorosłych i 9 dla dzieci poniżej lat 16,Przem0 pisze:Myślicie że będzie się dało tam wejść we wcześniejszym terminie niż mecz inauguracyjny ?
- Myzarel
- Juventino
Wejście na Camp Nou jest płatne (i to niemało, nie pamiętam dokładnie ile, w każdym razie cena skutecznie mnie odstraszyła), nie wiem jak z innymi ale pewnie za darmo nie wpuszczają.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Przem0
- Juventino
To niedobrze. Liczyłem na jakieś symboliczne kwoty lub całkowity jej brak :roll: Jeśli ktoś ma jakieś dokładniejsze informację na ten temat - będę wdzięczny.Myzarel pisze:Wejście na Camp Nou jest płatne (i to niemało, nie pamiętam dokładnie ile, w każdym razie cena skutecznie mnie odstraszyła), nie wiem jak z innymi ale pewnie za darmo nie wpuszczają.
- SZAGI
- Juventino
z tego co słyszałem ekipa z JuvePoland była miesiąc temu nawet na środku "murawy" nowego stadionu, z bardzo wiarygodnego źródła wiem również, iż nic nie płacili za tą przyjemność... ;]Przem0 pisze: Myślicie że będzie się dało tam wejść we wcześniejszym terminie niż mecz inauguracyjny ?
Jak w ogóle wyglądają wejścia na stadiony w celu zwiedzania... Takie wizyty są płatne ?
- liqu!d
- Juventino
8 wrzesień, przeciwnikiem prawdopodobnie bedzie Manchester. Chyba najlepszy możliwy wybór.
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... zesniu.php
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Czy ja wiem czy najlepszy. Graliśmy z nimi niedawno, ile można :-Dliqu!d pisze:8 wrzesień, przeciwnikiem prawdopodobnie bedzie Manchester. Chyba najlepszy możliwy wybór.
Na terenie budowy stadionu znaleziono bombę, ale nie był to atak terrorystyczny tylko pracownicy odkopali szczątki bomby z II wojny światowej. Dokładnie na terenie przyszłego parkingu sklepu Conad.
FORZA JUVE!!!
- Mateuszello
- Juventino
Ja też tak sądzę. Ciekawym spotkaniem byłby mecz z Realem, bądź ze starą gwardiądawid91 pisze:Czy ja wiem czy najlepszy. Graliśmy z nimi niedawno, ile można :-Dliqu!d pisze:8 wrzesień, przeciwnikiem prawdopodobnie bedzie Manchester. Chyba najlepszy możliwy wybór.
Ty tak na serio :o Masz jakieś źródłodawid91 pisze:Na terenie budowy stadionu znaleziono bombę, ale nie był to atak terrorystyczny tylko pracownicy odkopali szczątki bomby z II wojny światowej. Dokładnie na terenie przyszłego parkingu sklepu Conad.

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- evilboy
- Juventino
Strzeli Motta i cała historia pójdzie się ...<<W@jTEk>> pisze:Hmm to musi być ktoś taki? Poprostu lubie Kanonierów.ReggaeMan pisze:Dlaczego Arsenal?Nie przypominam sobie żebyśmy grali z nimi jakieś sławne mecze :-D<<W@jTEk>> pisze: Co do rywala to Real,Man Utd albo Arsenal.
Borussia? Jak najbardziej![]()
PS.Mam nadzieje że pierwszego gola na tym stadionie strzeli ALEX DEL PIERO!
Co do pierwszego meczu na nowym stadionie - również uważam, że powinien być z wyjątkowym przeciwnikiem.
ManU się trochę przejadł, ale co powiedzieć o Realu z którym co roku gramy w CL? (tzn. kiedy gramy w CL
- Bobeknaklo
- Juventino
Man Utd dobry wybór, zawsze byliśmy z nimi w doskonałych stosunkach, jedyny taki angielski klub. Pamiętam jakie owacje na stojąco dostaje Alex za każdym razem na Old Trafford.
Real nuuuuda, znowu dostaną po dupie.
Z Liverpoolem już chyba nam wystarczy, że gramy z nimi raz na 5 lat, w zupełności.
Real nuuuuda, znowu dostaną po dupie.
Z Liverpoolem już chyba nam wystarczy, że gramy z nimi raz na 5 lat, w zupełności.