Sevilla- real 4-1 :D
- RadeKas
- Juventino
Buehahahahahahahaha. "Galaktyczni w akcji" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:. Smiechu warty klubik. Ja bym na ich miejscu dokupil napastnika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
srali muszki będzie wiosna
- kouba
- Qualità Juventino
też chciałem założyć ten temat jak przeczytałem wynik, ale mi sie chciało śmiać, hahahaah :lol: :lol: Real jest słaby jak ....Valencja
bo to też śmiechu warte zeby przegrac u siebie z Santanderem :!: :lol:

- x_men_1988
- Juventino
Brawo Sevilla ! taki mecz pokazuje że Realowi do mian najlepszego zespolu na świecie brakuje im :
1. Stabilności gry - razy wygywają 5-0 , a innym razem przegrywają 4-0 .
2. Dobrej obrony - no niby mają paru znanych ale oni raczej skupiają się na grze w atku niż w obronie ( poprostu zbyt częst atakują )
3. Dobrego Prezesa - prezes Realu liczy tylko hajs i nic więcej , zamiast kupić porządnego obrońcę kupił nie potrzebnego Realowi Bechama.
1. Stabilności gry - razy wygywają 5-0 , a innym razem przegrywają 4-0 .
2. Dobrej obrony - no niby mają paru znanych ale oni raczej skupiają się na grze w atku niż w obronie ( poprostu zbyt częst atakują )
3. Dobrego Prezesa - prezes Realu liczy tylko hajs i nic więcej , zamiast kupić porządnego obrońcę kupił nie potrzebnego Realowi Bechama.
- Nunez
- Juventino
X men 15 nie masz racjI!!!!!!!
beckham jest wybierany w kazdym meczu jako najlepszy gracz i w dzisiejszym z sevilla tez zostal razem z ronaldo!! wiec nie mozesz muwic ze jest niepotrzebny idioto!!!!!!!!!!,w kazdym meczu pokazuje wielka klase,gra nawet lepiej niz w mu!!!!!!
beckham jest wybierany w kazdym meczu jako najlepszy gracz i w dzisiejszym z sevilla tez zostal razem z ronaldo!! wiec nie mozesz muwic ze jest niepotrzebny idioto!!!!!!!!!!,w kazdym meczu pokazuje wielka klase,gra nawet lepiej niz w mu!!!!!!
- Gość
gosciu jesteś kibicem JUVE czy nie?? jak tak to nie obrazaj innych JUVE ma kulturalnych fanów moze zdaniem X-mena nie jest potrzebny maja przeciez innych. Albo napisz że sie myli albo cos a nie odrzu ze jest idiotą
- djse
- Juventino
Wiecie co ja po prostu nie cierpie Realu (raczej realu). Jak postawie na nich w jakis zakladach to oni przegraja. Mam dosyc tej nadymanej gwiazdami druzynie. Jednak pociesza mnie ,ze w tej grze liczy sie jeszcze kolektyw. Juve ma sklad ,zgrany nie musi co sezon sprowadzac nie wiem jakiej gwiazdy i nie pamietam kiedy przegrali w takim stosunku z druzyna ,ktora jest gdzies tam w srodku tabeli. Szkoda mi tylko tego ,ze dla wlasnie takiej druzynie nastawionej wylacznie na komercje odszedl najlepszy rozgrywajac na swiecie - Zidane. Moze jeszcze wroci. :-D 

Juve moim ulubionym klubem , Del piero pilkarzem
- juve21
- Juventino
Wygrana juve,wygrana Legi ,przegrana Realu tak piękny weekend.Do pelni szczęścia brakuje mi tylko porażki Barcylysy33 pisze:Piękny weekendWygrana Juve przegrana Realu
Czego więcej można chcieć

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Martinblack
- Juventino
A nie słyszałes że chcą Owena kupićRadeKas pisze:Buehahahahahahahaha. "Galaktyczni w akcji" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:. Smiechu warty klubik. Ja bym na ich miejscu dokupil napastnika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Jak poinformował jeden z serwisów poświęcony piłce nożnej, poważnie zainteresowane pozyskaniem napastnika Liverpoolu, Michaela Owena, są dwa słynne hiszpańskie kluby: Real Madryt i FC Barcelona.
Frank Rijkaard, trener Katalończyków, potwierdził jednej z hiszpańskich gazet, że klub jest bardzo zainteresowany pozyskaniem Owena.
"Michael Owen jest piłkarzem, który pasuje do filozofii gry Barcelony. Chętnie pozyskalibyśmy Owena" - powiedział Rijkaard.
W swoich szeregach Owena chętnie widziałby także Real Madryt.
"Michael byłby kolejnym wzmocnieniem dla nas" - powiedział David Beckham, piłkarz Realu i kapitan reprezentant Anglii."