BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- kiler_bandyta
- Juventino
hehe no z Wami bede musial wypic bo pod koniec sierpnia prawdopodobnie do UK wylatuje i meczyk z Wami to od swieta obejrze :płaczę:
Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
- białas
- Juventino
ok, jutro się spotykamy. oczywiście wpadać mogą wszyscy fani Juve z Białego, nie tylko zlotowicze. proponuję godzinę 19. miejsce obojętne, byleby tylko starczyło miejsca i alkohol nie kosztował zbyt wiele. co uzgodnicie to tak będzie, mi obojętnie jakby co.
- Dagmara
- Juventino
To ja tutaj już się wypowiem. Co do zlotu: zaliczkę wpłaciłam, ale czy pojadę to sama jeszcze nie wiem :doh:. Niestety nie mam wpływu na termin obrony i teoretycznie we czwartek powinnam zostać poinformowana, jaki dzień dla mnie wybrali. Co do jutrzejszego piwa: na 90% się nie pojawię, a nawet jeśli bym zawitała to tylko na chwilę, bo w czwartek rano jadę do Krakowa...
- białas
- Juventino
jako, że dostałem już koszulki, to proponuję spotkać się przy piwie i przekażę je Wam. zaznaczam od razu, że najwcześniej czwartek/piątek, jeśli ktoś chciałby wcześniej to wyjście jest wtedy takie, że musiał(a)by pofatygować się do mnie do chaty.