Parma - Milan
- Nero
- Juventino
Pytanie brzmi czy Parmę stać na remis z Milanem i odebranie im punktów?
Z pewnością Parmę stać na to, gdyż bardzo dobrze spisuje się w tym sezonie i gra u siebie.
Milan jest mimo wszystko faworytem tej konfrontacji. Jeśli wygra to zdobędzie bardzo ważne 3 punkty, bo w Parmie każdy konkurent może stracić punkty.
Dziś białoczarna tifoseria trzyma kciuki za żółtoniebieskich.
Powodzenia.
Z pewnością Parmę stać na to, gdyż bardzo dobrze spisuje się w tym sezonie i gra u siebie.
Milan jest mimo wszystko faworytem tej konfrontacji. Jeśli wygra to zdobędzie bardzo ważne 3 punkty, bo w Parmie każdy konkurent może stracić punkty.
Dziś białoczarna tifoseria trzyma kciuki za żółtoniebieskich.
Powodzenia.
- kouba
- Qualità Juventino
stać ich, jak najbardziej!!Milan ostatnio jest słaby jak barszcz. Przegrana z Bruggią, szczęsliwy remis z Juve, wygrana picemw rewanżu z Bruggią. Ja daje 2-1 albo 2-0 dla Parmy!! może też być remis, ale napewnio nie wygra Milan :twisted:Nero pisze:Pytanie brzmi czy Parmę stać na remis z Milanem i odebranie im punktów?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Odpowiadam: STAĆ :lol: Przedchwilą tego dokonałaNero pisze:Pytanie brzmi czy Parmę stać na remis z Milanem i odebranie im punktów?

- Nero
- Juventino
0-0
Grazie Parma.
Dzięki Parmie Juventus zajął pozycję lidera.
W Parmie każdy może stracić punkty i dziś stracił Milan.
Parma to solidna drużyna i na pewno Milan nie robi tragedii z powodu remisu. Zobaczymy jak nam pójdzie.
Grazie Parma.
Dzięki Parmie Juventus zajął pozycję lidera.
W Parmie każdy może stracić punkty i dziś stracił Milan.
Parma to solidna drużyna i na pewno Milan nie robi tragedii z powodu remisu. Zobaczymy jak nam pójdzie.
- swiergot
- Juventino
Czułem to :!: Już tydzień temu czułem, że Milan tutaj straci punkty, a dzisiaj rano byłem tego pewien :twisted: A właściwie to było logiczne, bo Milan wymęczony po meczu z Juve musi walczyć z Bruggią, która łatwo skóry nie odda, bo poczuła szansę na awans, więc zmęczony Milan jedzie do Parmy, która jest w czołówce tabeli. To musiało się tak skończyć. A Juve? Juve gra rezerwowym z Sociedad i na Udinese jest w pełni sił.

- Johnny777
- Juventino
Oj, tu bym nie był taki pewien...Cóż remis z Parmą cieszy ale dowodzi tylko lekkiej zniżki formy, bo nie można mówić o dołku po jednym zremisowanym meczu...Pożyjemy zobaczymy...Póki co lider jest jeden!!! :twisted:wicior pisze:Ja wam powiem że każdy w lidze włoskiej jest w stanie odebrać punkty Milanowi!!!!! Milan nie prezentuje wysokiego poziomu(pisałem ten post po tym meczu) :lol: :lol: :lol: :lol:
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Szczere podziękowania dla zawodników Parmy, dzięki nim mam fotel lidera, który poowinniśmy zachować do końca.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero