Roma - Lazio. Derby Rzymu.
- Nero
- Juventino
Ten mecz pasjonuje sympatyków calcio w ogóle, a Romy i Lazio w szczególności.
Mecz ma istotne znaczenie dla losów tytułu mistrzowskiego i wybitną wartość prestiżową.
Roma spisuje się znacznie lepiej od Lazio, ale to nie znaczy, że wygra.
Każdy wynik jest możliwy, ale sądzę, że najprawdopodobniejszy jest remis, ze wskazaniem na Romę.
To będą emocjonujące zawody. Kolejny mecz prawdy w tym sezonie.
Moje typy: 0-0, lub 1-0 dla Romy.
Mecz ma istotne znaczenie dla losów tytułu mistrzowskiego i wybitną wartość prestiżową.
Roma spisuje się znacznie lepiej od Lazio, ale to nie znaczy, że wygra.
Każdy wynik jest możliwy, ale sądzę, że najprawdopodobniejszy jest remis, ze wskazaniem na Romę.
To będą emocjonujące zawody. Kolejny mecz prawdy w tym sezonie.
Moje typy: 0-0, lub 1-0 dla Romy.
- kouba
- Qualità Juventino
każdy wynik jest możliwy, ale ja bym chcial żeby był remis, będzie 1-1, albo 2-1 dla ...Lazio
P.S przed meczem Totti zawzięcie sie wypowiadał że Roma jest o wiele lepsza od Lazio i to oni są mistrzami Rzymu. Oby sie nie zdziwił.

P.S przed meczem Totti zawzięcie sie wypowiadał że Roma jest o wiele lepsza od Lazio i to oni są mistrzami Rzymu. Oby sie nie zdziwił.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Lepiej dla nas byłoby aby Roma przegrała to spotkanie. Ponieważ w tabeli są bliżej nas a Lazio dalej. Teraz z Udine zgarneliśmy 3pkt. więc ewnetualna porażka Roma pozwoliłaby sie nam oddlaić od niech na bezpieczniejszą odległość :twisted: Chociaż patrząc na obecną formę obu zespołów remis byłby dobry rezultatem dla Lazio, któremu ostanio za dobrze nie idzie.

- 3d_man
- Juventino
juz tylko kilka godzin do rozpoczecia meczu (ja juz nie wytrzymuje :? )
Lazio zagra w mocno oslabionym skladzie, ale to jest derby i nie ma tu faworytow
ps
bardzo sie ucieszylem z waszego zwyciestwa bo jak sobie pomysle o tym ze rioma moglaby byc liderem to az mnie ciarki przechodza brrrrr...
Lazio zagra w mocno oslabionym skladzie, ale to jest derby i nie ma tu faworytow
ps
bardzo sie ucieszylem z waszego zwyciestwa bo jak sobie pomysle o tym ze rioma moglaby byc liderem to az mnie ciarki przechodza brrrrr...
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- RadeKas
- Juventino
Hehe, czujesz sie tak jak ja sie czulem tydzien temu. Juz o 18 zaczalem sie trzasc3d_man pisze:juz tylko kilka godzin do rozpoczecia meczu (ja juz nie wytrzymuje :? )

Oby mecz skonczyl sie 2-1 dla Lazio.
srali muszki będzie wiosna
- Johnny777
- Juventino
Hmm...raczej zanosi się na remis...Choć niby Roma w nieco lepszej dyspozycji, ale Lazio będzie chciało zmazać plamę z meczu z Chelsea więc zapowiada się bardzo ciekawie..No niby remis ale chyba Lazio ma lepszą motywację i jeśli ktoś musi wygrać w tym meczu to wolę żeby to było właśnie Lazio
- Ironek
- Juventino
Mistrzami Rzymu to może i są.kouba pisze:każdy wynik jest możliwy, ale ja bym chcial żeby był remis, będzie 1-1, albo 2-1 dla ...Lazio![]()
Mam nadzieję, ze Roma nie wygra tego meczu, a wtedy będzie ql.
- krzychoo84
- Juventino
W cuda wierzycie, to macie...
Co będę pisał, AS Roma i tak najlepsza.
FORZA ROMA!!!
FORZA ROMA!!!