LaLiga
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Jeśli Real kupi napastnika i/lub Coentrao, wszystko zależy od tego czy Igła i Benzyna zadowoliliby się grzaniem ławy. Zarówno w 4-2-3-1 jak i 4-3-3 (były newsy, że Mou może zmienić ustawienie aby zrobić miejsce Sahinowi) nie ma dla nich miejsca.
W 4-2-3-1 Alonso-Khedira, Coentrao(?)/Di Maria-Ozil-napastnik-Ronaldo (czytałem z nim wywiad w poprzednim sezonie gdzie mówił, że kiedy Gonzalo wyzdrowieje to chciałby móc grać tak jak lubi najbardziej, czyli na szpicy ataku)
W 4-3-3 Sahin-Alonso-Khedira Ozil-Ronaldo-napastnik
Nie wiem na co im ten Neymar/Aguero/??? bo jak dla mnie to Dżose i tak ma z przodu kłopot bogactwa
W 4-2-3-1 Alonso-Khedira, Coentrao(?)/Di Maria-Ozil-napastnik-Ronaldo (czytałem z nim wywiad w poprzednim sezonie gdzie mówił, że kiedy Gonzalo wyzdrowieje to chciałby móc grać tak jak lubi najbardziej, czyli na szpicy ataku)
W 4-3-3 Sahin-Alonso-Khedira Ozil-Ronaldo-napastnik
Nie wiem na co im ten Neymar/Aguero/??? bo jak dla mnie to Dżose i tak ma z przodu kłopot bogactwa

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Brutalo
- Juventino
Ja teżstahoo pisze: Tez zakręciłbym sie koło Rossiego. Można go wyjąć za 25-30 mln €.

- Vimes
- Juventino
Właśnie, Villareal przynajmniej ma szansę na udział w nadchodzącej edycji Ligi Mistrzów, a Rossi wcześniej sygnalizował, że nie spieszno mu do Juve.
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2011, 17:13 przez Vimes, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brutalo
- Juventino
- Vimes
- Juventino
Jeżeli Villarreal odpadnie z eliminacji Ligi Mistrzów to może będzie szansa
.
A selekcjoner reprezentacji Chile powiedział, że: "Alexis Sanchez może być lepszy niż Messi"
.

A selekcjoner reprezentacji Chile powiedział, że: "Alexis Sanchez może być lepszy niż Messi"

- Pan Mietek
- Juventino
Takie gadanie kto jest lepszy jest nieco bez sensu. Messi ma dużo osiągnięć indywidualnych i drużynowych ale nie dałby rady w serie A. Na pewno by nie błyszczał tak jak Sanchez. Z drugiej strony jakie to ma znaczenie?Vimes pisze:Jeżeli Villarreal odpadnie z eliminacji Ligi Mistrzów to może będzie szansa.
A selekcjoner reprezentacji Chile powiedział, że: "Alexis Sanchez może być lepszy niż Messi".
Co do Rossiego - nie ma szans. W Villarealu ma odpowiednie warunki do rozwoju i gra w lepszej drużynie i lidze. Pewnie kiedyś wróci do Włoch ale nie teraz.
- Dtmiu
- Katalończyk
Nie poradziłby sobie w Serie A? Byłby gorszy od Sancheza? A gdzie tam!
Ale ten temat zostawiam bo tu i tak się nie zgodzimy 
Tymczasem coraz bardziej wydłuża się u nas transfer Sancheza. Niewykluczone że zarząd jednak rzuci się na Rossiego jeśli negocjacje w sprawie Chilijczyka będą wciąż stać w miejscu. Wydaje się że nasz budżet rzeczywiście nie jest w tym roku zbyt duży i pieniędzmi nie mamy jak konkurować z takim City. O tyle dobrze że sam Sanchez chce niby grać w Barcie ale kto wie...
Dochodzą też wieści o możliwej sprzedaży Thiago Alcantary do Chelsea/United. Mam nadzieję że to tylko plotka, jeśli młodziak nie zostanie u nas to :doh: W tym sezonie grał w pierwszym zespole dobrze, teraz błyszczy na ME U-21, nic tylko brać do pierwszego zespołu zwłaszcza że ma już 21 lat. I dawać wiele szans gry. Nie ma po co sprowadzać Fabregasa jak ma się w swoim zespole taki talent.

Tymczasem coraz bardziej wydłuża się u nas transfer Sancheza. Niewykluczone że zarząd jednak rzuci się na Rossiego jeśli negocjacje w sprawie Chilijczyka będą wciąż stać w miejscu. Wydaje się że nasz budżet rzeczywiście nie jest w tym roku zbyt duży i pieniędzmi nie mamy jak konkurować z takim City. O tyle dobrze że sam Sanchez chce niby grać w Barcie ale kto wie...
Dochodzą też wieści o możliwej sprzedaży Thiago Alcantary do Chelsea/United. Mam nadzieję że to tylko plotka, jeśli młodziak nie zostanie u nas to :doh: W tym sezonie grał w pierwszym zespole dobrze, teraz błyszczy na ME U-21, nic tylko brać do pierwszego zespołu zwłaszcza że ma już 21 lat. I dawać wiele szans gry. Nie ma po co sprowadzać Fabregasa jak ma się w swoim zespole taki talent.
- stahoo
- Juventino
Ja się zgadzam, że Messi to piłkarz który sprawdziłby się wszędzie. Nie bazuje on na jakiś triczkach-sriczkach jak Quaresmy i inne wynalazki tylko na szybkości, prowadzeniu piłki przy nodze i nagłych zwrotach. Może nie strzeliłby tyle goli w Serie A, ale na pewno dałby radę.Dtmiu pisze:Nie poradziłby sobie w Serie A? Byłby gorszy od Sancheza? A gdzie tam!Ale ten temat zostawiam bo tu i tak się nie zgodzimy
Fabregas ma już swoja markę, ale wy macie obsesję na punkcie wychowanków, więc Tiago bardziej pasujeNie ma po co sprowadzać Fabregasa jak ma się w swoim zespole taki talent.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Widząc to jak w dwóch finałach LM ośmieszył najlepszą angielską formację obronną, gotów jestem postawić jednak na to, że dałby radę w serie A.Mietson pisze:Messi ma dużo osiągnięć indywidualnych i drużynowych ale nie dałby rady w serie A.
Dtmiu, nie chcę Cię martwić ale solidnie przepłacicie za Sancheza.
- Szilgu
- Juventino
:lol:Mietson pisze:Takie gadanie kto jest lepszy jest nieco bez sensu. Messi ma dużo osiągnięć indywidualnych i drużynowych ale nie dałby rady w serie A. Na pewno by nie błyszczał tak jak Sanchez. Z drugiej strony jakie to ma znaczenie?Vimes pisze:Jeżeli Villarreal odpadnie z eliminacji Ligi Mistrzów to może będzie szansa.
A selekcjoner reprezentacji Chile powiedział, że: "Alexis Sanchez może być lepszy niż Messi".
Co do Rossiego - nie ma szans. W Villarealu ma odpowiednie warunki do rozwoju i gra w lepszej drużynie i lidze. Pewnie kiedyś wróci do Włoch ale nie teraz.
No tak, C.Ronaldo też by się nie sprawdził, nie?
Tacy piłkarze jak Messi czy Cristiano odnajdą się wszędzie. Pokazują to co roku w LM, gdzie najlepszych obrońców mijąją jak tyczki. Noo ale u nas pewnie Glik by go powstrzymał! Żyj dalej w przekonaniu o włoskiej defensywie, angielskiej sile czy hiszpańskiej technice :roll:
- Pan Mietek
- Juventino
Mówiąc, że nie dałby rady tak grać w Serie A miałem na myśli to, że na pewno by nie błyszczał tak jak w La Lidze. Ronaldo to inna bajka bo on akurat grał już w Anglii i szło mu świetnie.
- Castiel
- Juventino
Już widzę jak Messi radzi sobie w Serie A. Połamali by chłopaka. Chociaż to już nie jest takie ostre calcio jak kiedyś, chociaż podejrzewam, że w każdym meczu dostał by niezłego haka tak by odechciało mu się grać. Ronaldo może by się odnalazł po praktyce w Premiership.
- pan Zambrotta
- Juventino
ostry hejting messiego i FCB
1) messi poza barceloną by nie istniał <3
2) messi bez xaviego i iniesty by nie istniał <3
3) messi jest za mały <3
4) messi strzelił hetafe gola renkom <3
5) argentyna z messim jakoś nie jest mistrzem świata i kosmosu <3
6) messi udaje jak się go przewraca <3

1) messi poza barceloną by nie istniał <3
2) messi bez xaviego i iniesty by nie istniał <3
3) messi jest za mały <3