Prezentacja strojów pewnie odbędzie się 1 lipca, tak przynajmniej było w roku ubiegłym . Co do przydzielanie numerów, to zawodnicy zgłaszani są w okolicy 1 sierpnia, a przynajmniej taka data chodzi mnie po głowie.
Żałosne te różowe koszulki, badziew totalny. Róż à la Palermo i brak tej gwiazdy - to byłby kozak na wyjazdówki. Co za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> pracują w Nike, taka praca to powinna być zabawa, a oni to robią na kompletne odwal się. :doh:
Mnie sam pomysł z gwiazdą nie razi, nawet się podoba, ale kolor to dla mnie porażka. Gryzie to w oczy :doh: . Co innego jakby pokusić się o taki kolorek, takie połączenie mnie osobiście zachwyca. Ale na jakie się nie zdecydują znajdą się malkontenci którym coś nie będzie pasować, ale jest to wrażenie krótkotrwałe i przejdzie na bardzo daleki plan wraz z rozpoczęciem rozgrywek.
Dokładnie Panowie macie racje ale należy pamiętać że liczy się dobra gra Juve a nie w jakich koszulkach grają. Bedzie dobrze jak zawsze któryś ze strojów z wycieków okarze się prawdziwym i bedzie po temacie. :)