Telefony komórkowe
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
W tej cenie to tylko Xperia X8, jakiś słabszy Galaxy (np. S5570) albo LG Swift.Negri pisze:Hej mistrzowie.
Doradźcie mi jakiś ciekawy telefon w cenie do 400 złotych.
Fajnie by było, jakby był dotykowy.
Za dużego wyboru nie masz chłopie.
Zapomniałem dodać, że brałem pod uwagę tylko telefony z Androidem.
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Hmm.. Xperia X10 mini.Negri pisze:Jakbym dorzucił pięć dyszek, coś ciekawszego się pojawi?![]()
Ło Matko Bosko.. :doh:Negri pisze: O co chodzi z tym Androidem?:P
To drugi, po IOS

Oczywiście to moja subiektywna ocena.
Pyta, więc odpowiadam, nie karzę mu go kupić, ale trochę racji masz, ten telefon ma hmm.. parę wad.ahojekk pisze:Jak można ludziom polecać X10 Mini :roll:.
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2011, 15:28 przez Juras_Senat, łącznie zmieniany 1 raz.
- stahoo
- Juventino
Podłączam sie do zapytaniait doesn't matter pisze:Ma ktos Samsunga Galaxy Ace? Korci mnie zeby nacisnac "Kup Teraz", ale nie wiem czy warto :lol:

- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Pare dni temu kupił takiego koleżka za 600pln, bardzo sobie ten telefon chwali. Samemu jest mi cieżko coś na jego temat powiedzieć, miałem go w ręku może ze dwie minuty.it doesn't matter pisze:Ma ktos Samsunga Galaxy Ace? Korci mnie zeby nacisnac "Kup Teraz", ale nie wiem czy warto :lol:
Pisz gdzie masz tą umowę i mów ile bulisz, będzie prościej.stahoo pisze: Podłączam sie do zapytaniaOgólnie wygasa mi umowa niebawem i szukam telefonu z wi-fi, dotykowym ekranem, aparatem (najlepiej 5 mpx). Jakies propozycje?
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja radze obejrzeć sobie zawsze recenzje każdego smartfonu na YouTube chociażby, zobaczyć czy nie muli, bo co to za frajda mieć wifi i dotykowy ekran jeśli 2 aplikacje na krzyż są odpalone, a telefon łapie laga.stahoo pisze:Podłączam sie do zapytaniait doesn't matter pisze:Ma ktos Samsunga Galaxy Ace? Korci mnie zeby nacisnac "Kup Teraz", ale nie wiem czy warto :lol:Ogólnie wygasa mi umowa niebawem i szukam telefonu z wi-fi, dotykowym ekranem, aparatem (najlepiej 5 mpx). Jakies propozycje?
np tutaj

z tego co wyczytałem ma on 800mhz, ale nie wiem ile ramu, a to jest bardzo ważne.
- mateelv
- Juventino
A pomiędzy czym wybierałeś?it doesn't matter pisze:Kupilem jednak Galaxy S. Mam nadzieje ze sie nie zawiode
Ja mam właśnie dylemat - HTC Desire HD czy Samsung Galaxy S ? Może ktoś pomóc.
Najbardziej chodzi mi o to, czy lagowanie na SGS jest tak spore, jak niektórzy opisują. Jak wiadomo, na HD ten problem w sumie nie istnieje.
- FalsoVero
- Juventino
Wybierz sobie w ogóle co innego(oczywiście jeżeli masz możliwość) HTC HD2 który ma możliwość z windowsa przejść na androida.mateelv pisze:A pomiędzy czym wybierałeś?it doesn't matter pisze:Kupilem jednak Galaxy S. Mam nadzieje ze sie nie zawiode
Ja mam właśnie dylemat - HTC Desire HD czy Samsung Galaxy S ? Może ktoś pomóc.
Najbardziej chodzi mi o to, czy lagowanie na SGS jest tak spore, jak niektórzy opisują. Jak wiadomo, na HD ten problem w sumie nie istnieje.
A tak w ogóle takie wypas telefony macie do wyboru, że brałbym iphona (najlepszy telefon jaki miałem)
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- mateelv
- Juventino
Nie chce bawić się w żadne przejścia z windowsa na androida ;pFalsoVero pisze: Wybierz sobie w ogóle co innego(oczywiście jeżeli masz możliwość) HTC HD2 który ma możliwość z windowsa przejść na androida.
A tak w ogóle takie wypas telefony macie do wyboru, że brałbym iphona (najlepszy telefon jaki miałem)
Obecnie mam iphone'a 3G i jakoś nie śpieszy mi się bulić grubą kasę za nowszego. Nie jestem fanem wydumanych aplikacji ani gier. Bez sensu jest męczyć się ziTunes i porąbanymi formatami. Chce coś, gdzie mogę bez problemu zrzucić film w każdym formacie, tak samo jak muzykę czy zdjęcia.
iPhone utrudnia i taka jest prawda. Płaci się za markę, a sam telefon (jego możliwości i parametry) zostają już w tyle i prześcigają go właśnie takie pozycje jak Desire HD, który jest dwa razy tańszy i lepszy od ip 4.
Nigdy więcej iPhone'a. Amerykańce kreują na siłę jakiś trend wśród bigmaków...
- FalsoVero
- Juventino
Fakt utrudnia, ale można zawsze wszystko pięknie obejść. Polityka jest prosta, Apple uważa, że po pewnym czasie każdy będzie miał iphona dlatego jest taki problem z kompatybilnością. Co do zrzucania zdjęć, filmów itp wyrosłem z tego chociaż niektóre aplikacje na markecie naprawdę mnie intrygują 
PS. Jeżeli będziesz wybierał telefon nie bierz na windowsie, po pierwsze muli, po drugie żeby ustawić mp3 na dzwonek też musisz się bawić w tym przypadku z activ sync...

PS. Jeżeli będziesz wybierał telefon nie bierz na windowsie, po pierwsze muli, po drugie żeby ustawić mp3 na dzwonek też musisz się bawić w tym przypadku z activ sync...
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- mateelv
- Juventino
Chyba źle mnie zrozumiałeś - nigdy nie wezmę telefonu w windowsie, bo to, jak już wspomniałeś, porażka.
Na internecie jest wiele porównań między Desire HD a Galaxy S, jednak czekam, aż ktoś postawi u mnie jakąś kropkę nad i ; )
Na internecie jest wiele porównań między Desire HD a Galaxy S, jednak czekam, aż ktoś postawi u mnie jakąś kropkę nad i ; )