Seriale
- K.
- Juventino
Już po emisji pierwszego odcinka HBO zamówiło drugi sezon.Mrówa pisze:Gruby będzie następny, niestety już ostatni odcinek.Antichrist pisze:Oglądał ktoś nowy odcinek Gry o Tron? Grubo się porobiło...
Wie ktoś, czy planują nakręcić dalsze częsci Pieśni Lodu i Ognia?

- blackrider85
- Juventino
- K.
- Juventino
Stare.blackrider85 pisze: Natomiast tutaj George R.R. Martin o "Grze o Tron"
Tu jest blog Martina:
http://grrm.livejournal.com/
W tej chwili trwa casting, w lipcu zaczynają kręcić.
=============================================
"The Killing" jest bardzo przyjemne. Trzeba przyznać, że obok "Game of Thrones" i "The Borgias" najlepszy serial wiosny. I podobnie jak te dwa seriale, "The Killing" też dostał drugi sezon.

- steru
- Qualità Juventino
Jednak nie mogłem się powstrzymać i obejrzałem The Killing
Świetny odcinek, przez cały czas czuć że nastąpi przełom w sprawie. Kilka niespodziewanych zwrotów akcji i końcówka, która moim zdaniem zostawia baardzo dużo znaków zapytania przed ostatnim epizodem. Coś zbyt łatwo by to przyszło gdyby mordercą okazała się właśnie ta osoba. Gdzie mielibyśmy jakikolwiek element zaskoczenia w finale. Mój typ na mordercę się zmienił. Wcześniej obstawiałem faceta Linden (w wyspie Harpera sprawdził się idealnie). Teraz obstawiam - nie jest to spojler - jednego z pomocników Richmonda.

Świetny odcinek, przez cały czas czuć że nastąpi przełom w sprawie. Kilka niespodziewanych zwrotów akcji i końcówka, która moim zdaniem zostawia baardzo dużo znaków zapytania przed ostatnim epizodem. Coś zbyt łatwo by to przyszło gdyby mordercą okazała się właśnie ta osoba. Gdzie mielibyśmy jakikolwiek element zaskoczenia w finale. Mój typ na mordercę się zmienił. Wcześniej obstawiałem faceta Linden (w wyspie Harpera sprawdził się idealnie). Teraz obstawiam - nie jest to spojler - jednego z pomocników Richmonda.
- Mrówa
- Juventino
Dla czekających na Sons of Anarchy. Pierwszy odcinek 4 serii ma być wyemitowany 7 października.
Walking Dead
pojawi się na jesień, ale dokładna data nie jest chyba jeszcze znana.
Walking Dead
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2011, 09:02 przez Mrówa, łącznie zmieniany 1 raz.

- steru
- Qualità Juventino
Walking DeadMrówa pisze:Walking Death pojawi się na jesień, ale dokładna data nie jest chyba jeszcze znana.
Premiera na niemieckim Foxie jest zaplanowana na 21 października, prawdopodobnie również wtedy pojawi się również na polskim Foxie. Wychodzi na to, że premiera na AMC powinna mieć miejsce 1-2 tygodnie wcześniej. Wcześniej krążyły plotki o sierpniowej-wrześniowej premierze ale wydaje się to być mało prawdopodobne.
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Znacie może dokładne daty wznowienia Modern Familiy i Sherlock'a?
Nie mogę się doczekać nowych serii. :-D
Nie mogę się doczekać nowych serii. :-D
- francois
- Juventino
Oj, nie wiem jak Wy, ale ja już nie mogę się doczekaćsteru pisze:Wyszła nowa zajawka Dextera![]()
Coming this fall... Nie mogę się doczekać.

Póki co kończę drugi sezon White Collar, a później zabieram się za Mentalistę. Jakieś opinie o tym serialu?
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Nevermind
- Juventino
Moja opinia? Takich seriali jest mnóstwo. Dlatego moje oglądanie Mentalisty zatrzymało się na kilku odcinkach. Zdecydowanie wszystkim polecę natomiast Sons of Anarchy. Z wypiekami na mordzie oczekuje kolejnego sezonu :roll:
- bendzamin
- Redaktor
Ja z kolei wciagnalem bardzo szybko wszystkie 3 sezony Mentalisty. Moze fabula nie jest jakas szczegolna, moze glowny watek z Red Johnem rozwijany jest za wolno, ale dla mnie esencja tego serialu sa bohaterowie, oczywiscie z Patrickiem Janem na czele
Naprawde, razem z Dexterem i Housem stanowia trojke moich ulubionych bohaterow serialowych.

- CzarnyZkultury
- Juventino
posiada ktoś z was napisy do White Collar s03e02? na opensubtitles i napisy info nie ma, napiprojekt tez mi nie odnajduje.. ;/ a premiera byla na poczatku tygodnia :doh:
- bendzamin
- Redaktor
No wlasnie ten ziomek co robil do wiekszosci 2 sezonu (ja robilem do ostatnich 5 czy 4 odcinkow) i S03E01 cos sie nie spieszy... Jak dzisiaj nigdzie wieczorem nie wyjde, a on nie wrzuci to ja przetlumacze i beda w nocy albo jakos jutro.CzarnyZkultury pisze:posiada ktoś z was napisy do White Collar s03e02? na opensubtitles i napisy info nie ma, napiprojekt tez mi nie odnajduje.. ;/ a premiera byla na poczatku tygodnia :doh:
- CzarnyZkultury
- Juventino
to liczę na ciebie, bo jak nie było tak nie ma napisów ;/