Ładny gest Cimiroticia
- Johnny777
- Juventino
..jejku...teraz to Ty się czepiasz....jakiś nerwowy się ostatnio robisz...TomekW pisze: Wtrącił? Czy gdyby była to wypowiedź kibica nie z Milanu (tylko z Juve ojojojoj... :!: ) to też byś się go czepiał? Pewnie nie... Bo z tego co piszesz wynika, że kibice Juve się wypowiadają, a Milanu się wtrącają. Zauważ, że forum jest ogólnodostępne i wszyscy są tu na równych prawach. No ale cóż... Wybaczam :lol:
Zły przykład podałem...lepszy byłby dotyczący Interu...TomekW pisze: Czy bym coś napisał o takim geście? Być może. Choć gdyby dotyczył Juve to bym nie musiał. Pewnie uprzedziłoby mnie 10 osób i już to napisało. Niektórzy nawet po kilka razy :lol: A być może taki gest po prostu umknąłby mojej uwadze.
A tak BTW to faktycznie ładny gest ze strony klubu... :-D
- TomekW
- Juventino
Zrozumialem sens... Po prostu wykorzystalem dwuznacznosci i zlapalem Cie za slowka :lol:Johnny777 pisze:..jejku...teraz to Ty się czepiasz....jakiś nerwowy się ostatnio robisz...Z tym "wtrącaniem" to nie zrozumiałeś sensu, ale pewno znowu mi zarzucisz czepianie się... :?
Nie? To czemu napisales: "Wybacz..."Johnny777 pisze:Nie ma tu nic do wybaczania

To blad. Na forum jestem regularnie. Wprawdzie czytam tylko wybrane pokoje i odpisuje jedynie na wybrane posty, ale jestem caly czas. Wielki brat czuwa :lol: Zreszta wychodze z zalozenia, ze jak nie mam nic do powiedzenia, to nie pisze. W przeciwienstwie do niektorych odpisujacych na kazdy chocby najglupszy tematJohnny777 pisze:bo słowo wtrącanie zostało użyte w odniesieniu do kogoś kto nie jest stale na tym forum tylko czasem wpadnie powiedzieć to i owo...

Nie wiemJohnny777 pisze:Zły przykład podałem...lepszy byłby dotyczący Interu...I jak teraz wyglądała by Twoja odpowiedź?

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!