Ładny gest Cimiroticia

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2003, 00:54

TomekW pisze: Wtrącił? Czy gdyby była to wypowiedź kibica nie z Milanu (tylko z Juve ojojojoj... :!: ) to też byś się go czepiał? Pewnie nie... Bo z tego co piszesz wynika, że kibice Juve się wypowiadają, a Milanu się wtrącają. Zauważ, że forum jest ogólnodostępne i wszyscy są tu na równych prawach. No ale cóż... Wybaczam :lol:
..jejku...teraz to Ty się czepiasz....jakiś nerwowy się ostatnio robisz... :wink: Z tym "wtrącaniem" to nie zrozumiałeś sensu, ale pewno znowu mi zarzucisz czepianie się... :? Nie ma tu nic do wybaczania bo słowo wtrącanie zostało użyte w odniesieniu do kogoś kto nie jest stale na tym forum tylko czasem wpadnie powiedzieć to i owo...Nie chodziło mi o umniejszanie praw na forum dla kogokolwiek.
TomekW pisze: Czy bym coś napisał o takim geście? Być może. Choć gdyby dotyczył Juve to bym nie musiał. Pewnie uprzedziłoby mnie 10 osób i już to napisało. Niektórzy nawet po kilka razy :lol: A być może taki gest po prostu umknąłby mojej uwadze.
Zły przykład podałem...lepszy byłby dotyczący Interu... :wink: I jak teraz wyglądała by Twoja odpowiedź?

A tak BTW to faktycznie ładny gest ze strony klubu... :-D

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2003, 11:07

Szkoda, że Lecce to klub zbyt ubogi żeby stac ich bylo na taki gest... 8)

TomekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2003, 12:59

Johnny777 pisze:..jejku...teraz to Ty się czepiasz....jakiś nerwowy się ostatnio robisz... :wink: Z tym "wtrącaniem" to nie zrozumiałeś sensu, ale pewno znowu mi zarzucisz czepianie się... :?
Zrozumialem sens... Po prostu wykorzystalem dwuznacznosci i zlapalem Cie za slowka :lol:
Johnny777 pisze:Nie ma tu nic do wybaczania
Nie? To czemu napisales: "Wybacz..." :?: :lol:
Johnny777 pisze:bo słowo wtrącanie zostało użyte w odniesieniu do kogoś kto nie jest stale na tym forum tylko czasem wpadnie powiedzieć to i owo...
To blad. Na forum jestem regularnie. Wprawdzie czytam tylko wybrane pokoje i odpisuje jedynie na wybrane posty, ale jestem caly czas. Wielki brat czuwa :lol: Zreszta wychodze z zalozenia, ze jak nie mam nic do powiedzenia, to nie pisze. W przeciwienstwie do niektorych odpisujacych na kazdy chocby najglupszy temat ;)
Johnny777 pisze:Zły przykład podałem...lepszy byłby dotyczący Interu... :wink: I jak teraz wyglądała by Twoja odpowiedź?
Nie wiem :) Jak sie domyslasz - Inter darze szczegolnym "sentymentem" ;) No ale podejrzewam, ze bym cos tam wspomnial ;) Choc na ladny gest jakiegos ich zawodnika wobec klubu na razie sie nie zanosi ;) A tym bardziej na ladny gest klubu wobec graczy. :lol: Ostatni do dzis odbija im sie czkawka :lol: Leczyli swistaka, leczyli. Wyleczyli a on w podziece zrezygnowal z pensji... na rzecz madryckich srebrnikow ;) Do tego jeszcze nie dostali calej kasy za niego i ciagle ich atakuje... Nie ma to jak dobra atmosfera :lol:

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
ODPOWIEDZ