Ładny gest Cimiroticia

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2003, 20:18

Napastnik Lecce Sebastjan Cimirotic zdecydował się na rozwiązanie kontraktu z klubem, a powodem jest jego poważna kontuzja, która nie pozwoli mu na grę w najbliższych kilku miesiącach.

"To był cudowny gest zawodnika, który tym samym rezygnując ze swoich zarobków pomaga klubowej kasie. W tym czasach rzadko który zawodnik jest gotowy na takie posunięcie." - powiedział prezydent klubu Rico Semeraro.

źródło:pilkanozna.pl

Brawa dla tego pana

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2003, 20:23

No musze przyznać że się z czymś takim nie spotkałem.Wielkie brawa.Oby w piłce było więcej takich piłkarzy.

TomekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2003, 00:36

Hybryd pisze:No musze przyznać że się z czymś takim nie spotkałem.Wielkie brawa.Oby w piłce było więcej takich piłkarzy.
Już był podobny gest. Ze dwa lata temu Redondo oświadczył, że nie będzie pobierał pensji do czasu wyleczenia kontuzji. Jednak Milan nie zgodził się na to. To dopiero piękny gest w odpowiedzi na piękny gest :D

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2003, 02:07

Wiedziałem że Redondo też miał długą kontuzje ale nie pamiętałem jak on się zachował i nie chciałem się wygłupić. Nie ma co dużo gadać piękny gest i oby takich więcej.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 07 listopada 2003, 16:06

TomkuW: w tej kwestii to musze ukłonić sie Milanowi i Redondo, ale do tego piłkarza, jak do niewielu z milanu, nie miałem nic :!:ale nie martw sie to tylko w tej kwestii sie ukłaniam :twisted:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 07 listopada 2003, 17:27

Brawa brawa za taki gest. Fajnie , że są jeszcze ludzie o dobrym sercu.
O Redondo to słyszałem, prawda to co mówi TomekW. Ukłon w stronę Redondo. No i ostanio Carlos też coś tam pomagał, jest o tym temat na forum. Niewspomnę już o tym co zrobili piłkarze JUVE dla domu dziecka. min. w teledysku ,,Il mio Canto Libero'' mozna zobaczyć wzruszające momenty :cry:

Obrazek
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 07 listopada 2003, 21:17

ładny gest tak jak zagrał Redondo

Dawniej Virus[Mauro].
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 07 listopada 2003, 23:37

Ale by to było jakby ktoś u kogoś mieszkał i czerpał z tego korzyści (inaczej jest pasożytem) i jeszcze np. zdecydowałby sie opuścić ten dom i wyjść na ulice gdzie nie można przetrwać.
Czyli to jest tak jakby ktoś opuscił dom w którym mieszka!!!!
(troche dziwne poruwnanie, ale tylko to mi przyszło do głowy!!!)

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 00:56

TomekW pisze:
Hybryd pisze:No musze przyznać że się z czymś takim nie spotkałem.Wielkie brawa.Oby w piłce było więcej takich piłkarzy.
Już był podobny gest. Ze dwa lata temu Redondo oświadczył, że nie będzie pobierał pensji do czasu wyleczenia kontuzji. Jednak Milan nie zgodził się na to. To dopiero piękny gest w odpowiedzi na piękny gest :D
Wybacz ale ciśnie mi się na usta takie pytanie: Czy jeśli dotyczyło by to gracza nie z Milanu (z Juve? ojojojojoj... :!: :twisted: ) to też byś to wtrącił tutaj mówiąc o jeszcze piękniejszym geście? :wink:

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 13:44

Gest godny pochwaly. W dzisiejszych czasach, kiedy pieniadze licza sie tak bardzo, naprawde zadko spotyka sie podobna postawe. Wielkie brawa za to co zrobil.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
TomekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 14:13

Johnny777 pisze:Wybacz ale ciśnie mi się na usta takie pytanie: Czy jeśli dotyczyło by to gracza nie z Milanu (z Juve? ojojojojoj... :!: :twisted: ) to też byś to wtrącił tutaj mówiąc o jeszcze piękniejszym geście? :wink:
Wtrącił? Czy gdyby była to wypowiedź kibica nie z Milanu (tylko z Juve ojojojoj... :!: ) to też byś się go czepiał? Pewnie nie... Bo z tego co piszesz wynika, że kibice Juve się wypowiadają, a Milanu się wtrącają. Zauważ, że forum jest ogólnodostępne i wszyscy są tu na równych prawach. No ale cóż... Wybaczam :lol:
Czy bym coś napisał o takim geście? Być może. Choć gdyby dotyczył Juve to bym nie musiał. Pewnie uprzedziłoby mnie 10 osób i już to napisało. Niektórzy nawet po kilka razy :lol: A być może taki gest po prostu umknąłby mojej uwadze.

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 14:57

TomekW pisze:
Właśnie o tym miałem wsponieć. Takie rzeczy zdarzają się coraz częściej. Nie tylko w przypadku graczy kontuzjowanych. Wielu zawodników, aby pomóc lub nie obciążać za bardzo klubu zgadza się na obniżenie kontraktów. Np. potwierdza to przypadek Del Piero. Lub Makkay'a, który chcąc przejść do Bayernu, zgodził się obniżyć swoją pensję, a pieniądze te przeznaczyć na sfinalizowanie transferu. Ostatnio słyszałem też w TV, że któryś z graczy GKS Katowic również był gotowy znacznie obniżyć kontrakt w obliczu kłopotów finansowych zespołu.

TomekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 19:19

Juventinho pisze:Właśnie o tym miałem wsponieć. Takie rzeczy zdarzają się coraz częściej. Nie tylko w przypadku graczy kontuzjowanych. Wielu zawodników, aby pomóc lub nie obciążać za bardzo klubu zgadza się na obniżenie kontraktów.
We Wloszech to ostatnio normalka - przynajmniej w Milanie ;) Wszystkie kontrakty przedłuzone w tym roku przyniosly zmniejszenie zarobkow graczy ACM. A Gattuso i Inzaghi posuneli sie jeszcze dalej i zdecydowali sie na podpisanie kontraktow in blanco.
Prawie wszystkie kluby proponuja swoim graczom nowe nizsze kontrakty... Ale niektorzy przeginaja ;) Jak pewnie pamietacie, jakis czas temu Lazio probowalo namowic Stama na wyplate w akcjach :lol:

3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 22:53

TomekW pisze:
Juventinho pisze:Właśnie o tym miałem wsponieć. Takie rzeczy zdarzają się coraz częściej. Nie tylko w przypadku graczy kontuzjowanych. Wielu zawodników, aby pomóc lub nie obciążać za bardzo klubu zgadza się na obniżenie kontraktów.
We Wloszech to ostatnio normalka - przynajmniej w Milanie ;) Wszystkie kontrakty przedłuzone w tym roku przyniosly zmniejszenie zarobkow graczy ACM. A Gattuso i Inzaghi posuneli sie jeszcze dalej i zdecydowali sie na podpisanie kontraktow in blanco.
Prawie wszystkie kluby proponuja swoim graczom nowe nizsze kontrakty... Ale niektorzy przeginaja ;) Jak pewnie pamietacie, jakis czas temu Lazio probowalo namowic Stama na wyplate w akcjach :lol:
a co w tym smiesznego ????
zawodnicy ktorzy zgodzili sie na splate zobowiazan w akcjach jeszcze na tym zarobia

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
TomekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 23:41

3d_man pisze:
TomekW pisze:Jak pewnie pamietacie, jakis czas temu Lazio probowalo namowic Stama na wyplate w akcjach :lol:
a co w tym smiesznego ????
zawodnicy ktorzy zgodzili sie na splate zobowiazan w akcjach jeszcze na tym zarobia
Byc moze. A co bedzie jak Lazio pojdzie z torbami? W koncu nie jest tajemnica, ze podobnie jak Roma tona w dlugach...

ODPOWIEDZ