Lippi: Del Piero wraca

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
KSG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 10:04

:P
W niedzielnym meczu z Udinese Marcello Lippi może wystawi wracającego po kontuzji Alessandro Del Piero. Piłkarz czuje się już dobrze i od około dwóch tygodni trenuje z kolegami. Szkoleniowiec Starej Damy powiedział: "Jest gotowy do gry. Jego powrót jest zastrzykiem pewności siebie. Wszyscy chłopcy bardzo dobrze radzili sobie bez Alexa. Del Piero nie wystąpi jednak w reprezentacji Włoch.

:evil:

Górnik ZABRZE mistrzem Polski- Wloch-JUVE
rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 10:37

Nareszcie nastąpi powrót króla :!: :!: :!: , mam nadzieję, że ALEX uczci swoje urodziny i zaaplikuje Udine jakieś 2 brameczki :!: :!: :!: :D
A co do reprezentacji, to ja tak przypuszczałem, że Trap może nie wziąć ALEXA pod uwagę, ale jednak myślę, że się rozmyśli i go zabierze na mecze z kadrą :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 11:17

Ja bym wolał żeby Di Vaio zagrał od pierwszej minuty zawsze jak Del Piero grato nie gra Di Vaio chyba zę Treze nei gra oczywiście Di Vaio w poprzednich meczach zasłućył sobei na pierwsze miejsce w składzie a Del Piero wraca po kontuzji niech Lippi da mu szanse najwyżej na 25 minut 8)

Zawsze Wierni ! ! !
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 11:27

ja chce oby wyszedł w pierwszem składzie i żeby strzelił bramke, najlepiej jakby wyszedł z Di vaio w pierwszym składzie, a po przerwie musi wejśc Treze za jednego z nich :D może nawet za Del piero, bo jak będą wygrywać to po co ma sie narażać na ponowną kontuzje :-D

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 11:31

Ja myśle że Del Piero powinien wejść z ławki a w pierwszym zagrać Marco. Ale decyzja i tak zostaje u Lippiego

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 11:43

Lippi już podjął decyzję, Del Piero wystąpi od 1 minuty. Jestem bardzo zadowolony z jego powrotu! Niewiem w jakiej jest formie to się dopiero okaże. Ale o klasę Alexa raczej możemy być spokojni :wink: No i liczę na urodzinową bramkę, inaczej być niemoże :wink: W sumie to teraz będziemy mile kompletny skład. Wrócili Pessotto, Zalayeta, Conte teraz Del Piero :twisted: Ahh to będzie to :twisted:

Obrazek
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 11:53

Lippi postąpił bardzo dobrze nie wystawiając Alexa w pierwszym składzie. Mam nadzieje że pokaże coś wspaniałego nawet powejściu z ławki.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 12:36

Bardzo sie ciesze ze Alex wraca do gry. To bedzie wyjatkowy mecz sam Alex jak i Juve ma duzo wspomnien zwiazanych z druzyna Udinese(dobrych jak choc by 26 scudetto, ale niesety tez zlych kontuzja Alex z 98 roku :? ) a dotego mecz odbedzie sie w jego urodzinki. Dlatego zycze mu zeby strzelil brame i aby Juve zakonczyl konczac ten mecz mogl dopisac sobie kolejne 3 punkty :-D

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 16:59

Wraca i to od pierwszej minuty pięęęęęęęęęęęęęęęęęęknie super Juve rozgromi wszystkich nie będzie już mowy o jakichś cufalicznych ramisach abo innych takich Alex wraca i przeciwnicy trzęsą portami :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 17:01

ze Alex wroci do gry na mecz z Udinese to jest juz pewne , bo podawali to na oficjalnej stronie i on sam mowil ze zagra od 1 minuty !!!! juz nie moge sie doczekac ......napewno strzeli gola bo wtedy jego urodzinki są :D :D :D AVE !! 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Baala

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 17:40

Mam nadzieje ze Alex uczci swoje urodziny tak jak Prso swoje w meczu Monaco -Deportivo :D

ODPOWIEDZ