Dlaczego Lippi przestał wstawiać Zalayete ?
- Hotbe
- Juventino
Zalayeta , powiedzmy sobie szczerze jest przeciętnym zawodnikiem, a jeśli nie to narazie niczego wielkiego nie udowodnił. Nie można wyolbrzymiać jego bramki na Nou Camp bo tam 99% roboty zrobił Birindelli. Grzechem byłoby zmarnować taką sytuację każdemu nawet słabemu napastnikowi. Zala musi udowodnić swoją przydatność i mam nadzieję, że będzie miał do tego okazję w meczach Coppa Italia. Mimo jego mizernej postawy bardzo go lubię. Sam nie wiem dlaczego. Mam nadzieję, że w końcu się odnajdzie.
We play together, we die together. Juventus for life.
- Gianluigi
- Juventino
Dla mnie Zalayeta jest niepotrzebny Juve. Jest to zawodnik bardzo wolny ,ktoremu często zdarza sie nie wykorzystywac stuprocentowych sytuacji tak jak to bylo w poprzednim sezonie. Wątpie w to ze bedzie jeszcze z niego wielki zawodnik . Ma 25 lat wiec do mlodych talentow sie nie zalicza. Wolałbym ,żeby go sprzedali ,a wprowadzili do pierwszej kadry Benjamina ,ktory znakomicie spisuje sie w Primavera .
Sempre a Solamente Juventus!!!
- krzyzu
- Juventino
Zalayeta to totalne drewno , jak wszedl w meczu z Barca to bylem bliski wylaczenia telewizora , ta bramka to jak juz wspominane bylo piekna akcja Birindellego ( moi kumple ktorzy nie nawidza Juve az ze zdziwienia sie pytali kto to ten Birindelli ;;;) , doatkowo kolki na obronie tez nic ni zrobily, ta bramka to przedluzanie agonii Zalayety na lawce Juve , powinien odejsc.......
Forza Italia !
- Juventinha
- Qualità Juventina
ja tam tez go lubie:) i generalnie rzecz biorac wcale nie mysle ze jest zly... tylko rzeczywiscie nasz wybor napastnikow na szczescie jest duzy. no moze w pucharze wloch pokaze na co go stac i nikt nie bedzie sie o nim wypowiadac w negatywach
- pajzano
- Juventino
Taaaa, byłby rozrywany, w końcu ma tyle talentu.... Heh, przecież on jest CINKI JAK BORSZCZ!!!! Raz tylko pomógł Juventusowi (Barca), a poza tym zawodził za każdym razem. Cały czas uważałem go za slabego zawodnika i nadal tak uważam. Od samego początku jego popisów w Juve byłem za tym, żeby odszedł i mam nadzieję że w końcu odejdzie (tylko kto go będzie chciał).Noodels pisze:Napewno któras z tych słabszych drużyn by sie rzuciła na Zalayetę
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- Davids Edgar
- Juventino
Zalayeta nie wchodzi bo Lippi ma lepszych zawodników od niego. A zalayeta nie jest wcale taki dobry.
- KSG
- Juventino
Pytacie czemu Zalayeta ja wam powiem 8) w dzisiejszym sporcie stawiamy na mlodziez i powinnismy im dawac sie rozwijac di vaio lub trezeguet juz sie nagral stawiajmy na mlodziez za 4 lata powiesz to samo o Zalayecie czemu stawiamy na niego a nie na innych mlodzików
wiesz czemu bo wczesniej dalismy mu sie rozwinac kapujesz 8)

Górnik ZABRZE mistrzem Polski- Wloch-JUVE
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zgodzę się z tym. Wydaje mi się, że niektórzy zbyt pochopnie oceniają Zalayetę. Jednak gra u nas a to znaczy , że musi prezentować wystarczający poziom. Jak na 5 napastnika jest zły? Niewydaje mi się. Pozatym jeszcze jest w dosyćmłodym wieku. Ma ogromną ambicję i wolę walki. Nie jest wcale zły. Zły to był np: Baiocco. Zalayeta to całkiem dobry gracz. Już nieraz strzelał bardzo ważne gole dla nas. niemówię, że zasłyną bramką z Barcą bo dopełnił tylko formalności. Pozatym nagle wszyscy chcą sie go pozbyć, o dziwo Zala w tym sezonie, zagrał tylko 1 mecz ostanio w Realem S. Niewiemy w jakiej jest dyspozycji i po co się go pozbywaćtak odrazu. Zobaczymy po tym sezonie. Lippi chwalił go po meczu z Sociedad wieć poczekajmy z opinią na jego tematHybryd pisze:Ja myśle że Zalayeta jeszcze pokaże na co go stać jeśli dostanie szanse. Wy go tak żle oceniacie a połowa z was nie widziała pewnie nawet 3 do 5 meczów z jego udziałem. :evil: :evil:

- DeeJay
- Juventino
Nikt nie wypowiada się o tym, czy go lubi czy też nie, tylko czy jest potrzebny i przydatny drużynie. Z cienia wyłania się Benjamin który może przesądzić o losach Zalayety. A do Marcelo Zalayaty powloli przystaje przydomek "AS Coppa Italia".Bartas_01 pisze:Ja tam Zalayete lubie i nie rozumiem was jak mozecie mowic o nim ze go nie lubicie skoro uratowal nas w ubieglym roku :!: :!: :!: :!: i gdyby nie on to kto wie co by sie stalo w karnych