Juve zagra w LE? dyskwalifikacja Napoli
- @D@$
- Juventino
Ja tam nie chciałbym LE bo jakby tak miało być to pewnie decyzja zapadłaby w ostatniej chwili a wtedy zburzyłoby to cały okres przygotowawczy, eliminacje trzeba by zaczynać od początkowych rund.
Fajnie jakby Napoli się osłabiło, ale z drugiej strony mam dosyć tego smrodu ciągnącego się po calcio.
Fajnie jakby Napoli się osłabiło, ale z drugiej strony mam dosyć tego smrodu ciągnącego się po calcio.
- strong return
- Juventino
Eliminacje do LE mamy obowiązek przejść składem G18 ze Stefanem Majewskim na ławce. Uważam, że wcale nic by im nie było jakby grali LE z ligą, no bo w końcu, albo ktoś reprezentuje odpowiedni poziom piłkarski, albo nie. I tak, jeśli LE wpływać by miała jakoś znacząco na postawę Juve w lidze, to jak oni mieliby grać docelowo w LM? Po drugie dla Conte także nie byłoby to wcale złe doświadczenie, a myślę, że przeciwnie. Po trzecie to jest Puchar dla nas na ten moment.
Znowu Fiorentina jest w coś zamieszana? Przecież oni w lidze od dwóch lat strasznie cieniują. A w Romie to chyba stwierdzili(jeśli te pogłoski to prawda), że lepiej zarobią na zakładach niż na dobrej grze w piłkę :C. Jeśli Napoli dostanie pare ujemnych punktów to Lavezzi, Hamsik i Cavani zostaną, jednak jeśli zabraknie ich w pucharach to dwóch może spokojnie odejść, bo właśnie tylko po to tam zostają, żeby pokazać się poprzez grę w LM, jak można domniemywać. Poza tym prestiż Napoli by upadł. Ale nie sądzę by chciano domniemanym zamieszanym w to ekipom robić jakąś wielką krzywdę, w końcu włoska piłka i tak już kiepsko stoi. I wzmacniające się Napoli i Roma są jej potrzebne, więc uważam, że sprawa zostanie zamiecieona, a my w LE nie zagramy.
PS. Beppe Marotta rządzi i wymiata. - o tak właśnie się kończy granie i "przegrywanie na zakładach". Ku przestrodze.
Znowu Fiorentina jest w coś zamieszana? Przecież oni w lidze od dwóch lat strasznie cieniują. A w Romie to chyba stwierdzili(jeśli te pogłoski to prawda), że lepiej zarobią na zakładach niż na dobrej grze w piłkę :C. Jeśli Napoli dostanie pare ujemnych punktów to Lavezzi, Hamsik i Cavani zostaną, jednak jeśli zabraknie ich w pucharach to dwóch może spokojnie odejść, bo właśnie tylko po to tam zostają, żeby pokazać się poprzez grę w LM, jak można domniemywać. Poza tym prestiż Napoli by upadł. Ale nie sądzę by chciano domniemanym zamieszanym w to ekipom robić jakąś wielką krzywdę, w końcu włoska piłka i tak już kiepsko stoi. I wzmacniające się Napoli i Roma są jej potrzebne, więc uważam, że sprawa zostanie zamiecieona, a my w LE nie zagramy.
PS. Beppe Marotta rządzi i wymiata. - o tak właśnie się kończy granie i "przegrywanie na zakładach". Ku przestrodze.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- FelekJUVE
- Juventino
http://www.pilka.pl/kolejne-kluby-zamie ... e-wloszech
Jak tak dalej pójdzie to zagramy w LM xD
Swoją drogą coraz bardziej mnie wpienia kara dla Juve w 2006 roku... Coraz bardziej widac ze cale calcio umoczone jest w syfie korupcji i mafii...
Swoją drogą coraz bardziej mnie wpienia kara dla Juve w 2006 roku... Coraz bardziej widac ze cale calcio umoczone jest w syfie korupcji i mafii...
- jurson09
- Juventino
@yanquez
Idol to osoba, którą się podziwia natomiast fan to osoba podziwiająca kogoś.
Więc stwierdzenie "Od dawna jest moim fanem" oznacza że Lavezzi od dawna Cię podziwia. Natomiast "jestem jego idolem" oznacza to że jesteś podziwiany przez Lavezziego.
Czy na pewno miałeś właśnie to na myśli?
A odnosząc sie do tematu to ja na razie nie biorę tych doniesień na poważnie. Jest zasada domniemania niewinności i dopóki nie będzie wyroku wierzę, że to tylko kaczka dziennikarska.
Więc stwierdzenie "Od dawna jest moim fanem" oznacza że Lavezzi od dawna Cię podziwia. Natomiast "jestem jego idolem" oznacza to że jesteś podziwiany przez Lavezziego.
A odnosząc sie do tematu to ja na razie nie biorę tych doniesień na poważnie. Jest zasada domniemania niewinności i dopóki nie będzie wyroku wierzę, że to tylko kaczka dziennikarska.
Juve per sempre sara...!!!!
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Dokładnie.jurson09 pisze:@yanquez
Widzę, że mamy następnego "geniusza".
A teraz wysil musk (;)) ponownie i odpowiedz sobie na pytanie: Dlaczego ten inteligentny i sympatyczny facet, po słowach "idol" i "fan" wstawił emotkę mrugnięcia -> (;))?
PS. Calciopoli III zostanie olane i nikt nic nie zrobi. Bierzemy się do roboty. Nic na sępa! :naughty:
- Bartek88
- Juventino
Czy wy naprawde nie wiecie jakie beda konsekwencje, ze takie kluby jak napoli sie oslabia?
Kazdy taki cios to cios w calcio, a takze cios w Juventus.
Im wiecej mocniejszych klubow, tym wiekszy prestiz serie a, tym trudniejsze rozgrywki, tym bardziej emocjonujacy sezon, tym Juventus musi lepiej grac. Z kim potem na poziomie bedziemy grali? z Milanami i Roma? I co, z 6 meczami z przeciwnikami jako takimi silnymi +puchar wloch mamy sie przygotowac do LM aby cos tam ugrac? ...
Najwieksza glupota jest marzyc w degradacje jakiegos klubu z czolowki... Serie A byla jeszcze 8 lat temu jedna z najlepszych lig na swiecie i przypomniejcie sobie co sie stalo po calciopoli 06...
Kazdy taki cios to cios w calcio, a takze cios w Juventus.
Im wiecej mocniejszych klubow, tym wiekszy prestiz serie a, tym trudniejsze rozgrywki, tym bardziej emocjonujacy sezon, tym Juventus musi lepiej grac. Z kim potem na poziomie bedziemy grali? z Milanami i Roma? I co, z 6 meczami z przeciwnikami jako takimi silnymi +puchar wloch mamy sie przygotowac do LM aby cos tam ugrac? ...
Najwieksza glupota jest marzyc w degradacje jakiegos klubu z czolowki... Serie A byla jeszcze 8 lat temu jedna z najlepszych lig na swiecie i przypomniejcie sobie co sie stalo po calciopoli 06...
- Wojtek
- Juventino
No ciekawie się robi! Dobrze że Juve nie jest w to zamieszany, ale mogliby najpierw ukarać Inter a potem zająć się następnymi, jeśli Roma,Udine i Napoli dostaną jakieś karne punkty to zagramy w LM, ehh to chyba niestety tylko marzenia :roll:FelekJUVE pisze:http://www.pilka.pl/kolejne-kluby-zamie ... e-wloszech
- Mateuszello
- Juventino
Było by to już kompletne osłabienie ligi. :doh:
Ja nie chciałbym, żeby żadna drużyna nie miała z tym nic wspólnego(nawet jeżeli miało to by być na korzyść Juve)
Jak już wcześniej pisaliście nie ma żadnych darmowych prezentów/gratisów.
Aby coś osiągnąć muszą to sami wywalczyć.
Juventus to nie Interek :!:
Ja nie chciałbym, żeby żadna drużyna nie miała z tym nic wspólnego(nawet jeżeli miało to by być na korzyść Juve)
Jak już wcześniej pisaliście nie ma żadnych darmowych prezentów/gratisów.
Aby coś osiągnąć muszą to sami wywalczyć.
Juventus to nie Interek :!:
Myślę, że yanquez zdaje sobie z tego sprawę, a poprawiając się w ten sposób miało to chyba charakter ironiczny/sarkazmu, o czym świadczą emotikony umieszczone obokjurson09 pisze:@yanquez
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
To właśnie chciałem napisać. Zdyskwalifikują kilka klubów i dostaniemy się do LM. Jeżeli to wszystko jest prawdą, to Włosi sobie strzelają w głowę, bo w stopę strzelili sobie rozdmuchująć Farsopoli i Calcio jeszcze bardziej przez coś takiego ucierpi.zoff pisze:No spokojnie z tymi dyskwalifikacjami bo Delneri jeszcze wróci.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- pumex
- Juventino
Ja bym powiedział inaczej: jak tak dalej pójdzie, to Włosi dostaną bana od UEFA Jeśli to prawda, to ileż można kręcić i kombinować??FelekJUVE pisze:http://www.pilka.pl/kolejne-kluby-zamie ... e-wloszech
- kosciu88
- Juventino
Robi sie ciekawie, kolejne kluby zamieszane a i to pewnie nie koniec. Ciekawe co FIGC na to.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- jakku1
- Juventino
http://www.pilka.pl/la-gazzetta-dello-s ... -ustawiony
Pilka.pl to zuo, ale ta afera zaczyna wygladac coraz bardziej "okazale". Oby tylko Nas w cos nie wkrecili (odpukać w niemalowane).
Pilka.pl to zuo, ale ta afera zaczyna wygladac coraz bardziej "okazale". Oby tylko Nas w cos nie wkrecili (odpukać w niemalowane).
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
fani interku już nas wkręcają bo Conte trenował Sienę i Atalantę, a oba kluby są ponoć umoczonejakku1 pisze:http://www.pilka.pl/la-gazzetta-dello-s ... -ustawiony
na śmietnik