Seriale
- K.
- Juventino
Czwarty sezon zaczyna się w lipcu.Hoffman pisze:Jest już 4 sezon? ;o na iitv są tylko 3 i ciągle czekam, jak jest więcej to proszę o namiary ;dRaaja pisze:Breaking Bad widziałem wszystkie 4 sezony więc mogę polecić go. Akcja w 1 sezonie rozkręca się powoli, ale potem w następnych co się wyprawia to :shock: :shock:
http://www.amctv.com/shows/breaking-bad

- steru
- Qualità Juventino
Breaking bad to świetny serial. Jeden z kilku takich na AMC. Walter z Pinkmanem tworzą świetny duet i nie mogę się doczekać czwartego sezonu. Serial wraca już 17 lipca na szczęście.
07.06 wraca White Collar,
19.06 debiutuje nowy serial Falling Skies, przy którym palce maczał Spielberg,
26.06 wraca True Blood.
Mam nadzieję, że z kilku pozostałych debiutów wyłowi się jakąś perełkę, jak choćby Persons Unknown z ubiegłego lata
P.S. The Killing wymiata! Kolejny świetny odcinek. Niestety finał już tuż tuż...
07.06 wraca White Collar,
19.06 debiutuje nowy serial Falling Skies, przy którym palce maczał Spielberg,
26.06 wraca True Blood.
Mam nadzieję, że z kilku pozostałych debiutów wyłowi się jakąś perełkę, jak choćby Persons Unknown z ubiegłego lata

P.S. The Killing wymiata! Kolejny świetny odcinek. Niestety finał już tuż tuż...
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nie wiem co macie do House'a. Mi się tam finał 7 sezonu podobał [znaczy ostatnich 5 minut bo prędzej dość nudno w porównaniu z poprzednimi finałami]. Już wiadomo że w 8 nie będzie Lisy Edelstein, więc mam nadzieję że House będzie znacznie bardziej House'owy niż to miało miejsce w 6 i 7 sezonie.
Wiadomo, że to już jest ciągnięcie na siłę, ale naprawdę było kilka świetnych odcinków nawet w minionym sezonie. "Three Stories" czy poprzednie "After Hours".
edytka: Dopiero teraz zauważyłem temat o Housie. Pan Zambrotta, jeszcze ogląda ten serial?
Wiadomo, że to już jest ciągnięcie na siłę, ale naprawdę było kilka świetnych odcinków nawet w minionym sezonie. "Three Stories" czy poprzednie "After Hours".
edytka: Dopiero teraz zauważyłem temat o Housie. Pan Zambrotta, jeszcze ogląda ten serial?
- steru
- Qualità Juventino
Mnie generalnie House lekko "drażni". Serial nie jest zabawny tak jak dawniej, bo poczucie humoru które w tym sezonie serwują nam scenarzyści - kojarzy mi się z komedią dla nastolatków. Za słabe to na Housea.Ouh_yeah pisze:Nie wiem co macie do House'a. Mi się tam finał 7 sezonu podobał [znaczy ostatnich 5 minut bo prędzej dość nudno w porównaniu z poprzednimi finałami].
Owszem jej odejście może znacząco wpłynąć na fabułę ostatniego sezonu ale obawiam się, że będzie to sezon poświęcony w całości na zakończenie/domknięcie wszystkich niewyjaśnionych tematów.Ouh_yeah pisze:Już wiadomo że w 8 nie będzie Lisy Edelstein, więc mam nadzieję że House będzie znacznie bardziej House'owy niż to miało miejsce w 6 i 7 sezonie.
Zawsze uważałem ten serial za świetny. Takim był. Przejadł mi się jednak trochę i co poradzić? Może obejrzę ostatnią serię a może nie.
Uważam, że nie takie odczucia się powinno mieć myśląc o ostatnim sezonie. Jest mi on obojętny. Nie to co ostatni sezon, np. Six feet under. Zostały mi cztery odcinki i więcej już nie będzie. Za tą historią będę tęsknić, za Housem nie.
P.S. Co z tym Mentalistą? Oglądał ktoś finał?
- Pan Mietek
- Juventino
Ja się obawiam, że odejście pani Lisy może źle wpłynąć bo do tej pory wszystkie "zastępstwa" wychodziły średnio. Jakoś broni się nowy zespół, wprowadzony w 4 sezonie ale już zamiana Trzynastki na tą studentkę - nie. Poza tym, 6 i 7 sezon (zaznaczam, że widziałem tylko kilka pierwszych odcinków 7) były dość monotematyczne.steru pisze:Owszem jej odejście może znacząco wpłynąć na fabułę ostatniego sezonu ale obawiam się, że będzie to sezon poświęcony w całości na zakończenie/domknięcie wszystkich niewyjaśnionych tematówOuh_yeah pisze:Już wiadomo że w 8 nie będzie Lisy Edelstein, więc mam nadzieję że House będzie znacznie bardziej House'owy niż to miało miejsce w 6 i 7 sezonie.
Ja też nie będę tęsknił zbyt mocno za House'm. Ale jak oglądałem końcówkę X - files to myślałem, że się rozkleję, mając świadomość, że już nigdy nie obejrzę nowego odcinka. Do dziś nie mogę tego przebolećsteru pisze:Uważam, że nie takie odczucia się powinno mieć myśląc o ostatnim sezonie. Jest mi on obojętny. Nie to co ostatni sezon, np. Six feet under. Zostały mi cztery odcinki i więcej już nie będzie. Za tą historią będę tęsknić, za Housem nie

- bendzamin
- Redaktor
Dzis byla premiera trzeciego sezonu White Collar
Ogladal ktos?
Calkiem fajne wejscie w nowy sezon, licze na wiecej Hilarie Burton <33

Calkiem fajne wejscie w nowy sezon, licze na wiecej Hilarie Burton <33
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2011, 02:09 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- CzarnyZkultury
- Juventino
ja właśnie pobieram. jestem wielkim fanem tego serialu. mam nadzieje, że 3 sezon utrzyma stary świetny poziom i klimat 

- steru
- Qualità Juventino
White collar łyknę dziś po pracy
Wreszcie coś nowego 
HBO wypuściło pierwsze 6 minut True Blood. Robi smaka na cały odcinek. Polecam obejrzeć fanom tego serialu.
P.S. Wczoraj obejrzałem ostatni odcinek Six feet under
Najsmutniejszy koniec serialu w dziejach i ... najlepszy serial w historii. Lepszy od Dextera, mimo że całkiem inny. Wierzcie lub nie, jestem strasznie przybity że już nie obejrzę więcej przygód rodziny Fisherów.
P.S.2. Polecił mi ktoś The Wire. Warto?

HBO wypuściło pierwsze 6 minut True Blood. Robi smaka na cały odcinek. Polecam obejrzeć fanom tego serialu.
P.S. Wczoraj obejrzałem ostatni odcinek Six feet under

P.S.2. Polecił mi ktoś The Wire. Warto?
- CzarnyZkultury
- Juventino
właśnie obejrzałem 1 odcinek 3 sezonu White Collar i zapowiada sie ciekawa intryga
już sam początek odcinka podkręca ciekawość i napięcie..

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Zdecydowanie zgadzam się. Bardzo dobry początek sezonu. Tak samo The Killing cały czas trzyma klimacik, choć ostatni odcinek nie posunął akcji do przodu, to też przyjemnie się oglądało.CzarnyZkultury pisze:właśnie obejrzałem 1 odcinek 3 sezonu White Collar i zapowiada sie ciekawa intrygajuż sam początek odcinka podkręca ciekawość i napięcie..
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- steru
- Qualità Juventino
Obejrzałem również pierwszy odcinek. Fajnie puścili fabułę w stronę "pojedynku" między Nealem a Burkiem.CzarnyZkultury pisze:właśnie obejrzałem 1 odcinek 3 sezonu White Collar i zapowiada sie ciekawa intrygajuż sam początek odcinka podkręca ciekawość i napięcie..
Odcinek może nie popchnął do przodu tematu Rosie ale w ciekawy sposób ukazał nam życie prywatne dwójki głównych bohaterów. Holdena to mi żal normalnie, a Linden... Pierwszy raz widziałem jak się uśmiechałaAntichrist pisze:Tak samo The Killing cały czas trzyma klimacik, choć ostatni odcinek nie posunął akcji do przodu, to też przyjemnie się oglądało.

P.S. Zabić dzieciaka za taki numer to za mało

- secrets753
- Juventino
Zagraniczny serial dla mnie to tylko Dr Hause. Uwielbiam ten serial, jest zabawny, ironiczny i wciągającyyy 

- steru
- Qualità Juventino
Nie widziałem jeszcze nowego odcinku The Killing, ale dziś trafiłem na świetną informację związaną z tym serialem 
http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/139 ... e_Killing/
Możemy spać spokojnie Antichrist
P.S. Finał za tydzień - myślę, że warto zostawić oba odcinki i obejrzeć je jeden po drugim. Tak też zawsze starałem się robić z Dexterem.

Możemy spać spokojnie Antichrist

P.S. Finał za tydzień - myślę, że warto zostawić oba odcinki i obejrzeć je jeden po drugim. Tak też zawsze starałem się robić z Dexterem.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja też obejrzę dopiero dzisiaj, ale informacja bardzo dobra.steru pisze:Nie widziałem jeszcze nowego odcinku The Killing, ale dziś trafiłem na świetną informację związaną z tym serialem
Możemy spać spokojnie Antichrist![]()

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.