Juventus Stadium
- OskarG
- Juventino
gdziekolwiek by nie był, napewno nie będzie miał wpływu na wszystkie 4 liny.b-glider pisze:ale masz poczucie humoru. a skad wiadomo gdzie bedzie sektor gosci ?Oskar8 pisze:Geniusz !! I bedziemy mieć dwa sektor gości na łukach!!b-glider pisze:A moze za linami bedzie wolny rzad oddzielajacy sektor gosci od gospodarzy i nikt wtedy nie bedzie narzekal ze cos mu zaslania![]()
Gratuluje pomysłu :rotfl:
ale mozliwe że na jedną tak

- Mateuszello
- Juventino
Wiecie, że to może być racja. Na znacznej większości stadionów sektory są przy/na rogach stadionuOskar8 pisze:(...)gdziekolwiek by nie był, napewno nie będzie miał wpływu na wszystkie 4 liny.

PS
Zdjęcie/wizualizacja/projekt/obraz z początkowych stron tematu:

Czy stadion przypadkiem nie ma dwóch "poziomów"(czy jak to się tam nazywa)

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Dravil
- Juventino
Tak są 2 poziomy, sektor gości jest "na roku stadionu" o czym można było się przekonać patrząc na zdjęcia które były tu wrzucane.Mateuszello pisze:Wiecie, że to może być racja. Na znacznej większości stadionów sektory są przy/na rogach stadionuOskar8 pisze:(...)gdziekolwiek by nie był, napewno nie będzie miał wpływu na wszystkie 4 liny.
PS
Zdjęcie/wizualizacja/projekt/obraz z początkowych stron tematu:
Czy stadion przypadkiem nie ma dwóch "poziomów"(czy jak to się tam nazywa):?
- Monte Cristo
- Juventino
Cud! Zadne liny nie zepsuja efektu. Tak wogole, mysle nad wybraniem sie na pierwszy domowy mecz Serie A w nadchodzacym sezonie... Jak myslicie, w jakim stopniu jest to realne i po jakich cenach chodza bilety? Bo wiem ze na mecze otwarcie zawsze za troche drozsze.Oskar8 pisze:Tak jak najbardziej stadion ma 2 poziomy,Mateuszello pisze:Czy stadion przypadkiem nie ma dwóch "poziomów"(czy jak to się tam nazywa):?
Pieknie wygląda
- blackadder
- Juventino
Z tego co wiem to od przyszłego sezonu trzeba mieć karty kibica czy coś takiego, a bez włoskiego ID chyba tego nie wydają.Monte Cristo pisze:Cud! Zadne liny nie zepsuja efektu. Tak wogole, mysle nad wybraniem sie na pierwszy domowy mecz Serie A w nadchodzacym sezonie... Jak myslicie, w jakim stopniu jest to realne i po jakich cenach chodza bilety? Bo wiem ze na mecze otwarcie zawsze za troche drozsze.Oskar8 pisze:Tak jak najbardziej stadion ma 2 poziomy,Mateuszello pisze:Czy stadion przypadkiem nie ma dwóch "poziomów"(czy jak to się tam nazywa):?
Pieknie wygląda

- Arbuzini
- Juventino
<OT>Ten nowy odcinek drogi ekspresowej z Warszawy w kierunku Białegostoku kosztował niewiele mniej niż całe metro w Dubaju. U nas za wiele osób musi zarobić z pieniędzy podatników i stąd te ceny</OT>
EDIT: Ale wtopa! Coś mi kurde nie pasowało. Stadion ładny, cacy taki.
EDIT: Ale wtopa! Coś mi kurde nie pasowało. Stadion ładny, cacy taki.
Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2011, 23:47 przez Arbuzini, łącznie zmieniany 1 raz.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Białystok pisze się łącznie, także popraw bo może ktoś pochodzi z tej jakże zacnej miejscowości
Aaa no i dopisz, że stadion ładny, żeby kartki nie zarobić 
Nie pozostaje nic innego jak wybrać się w końcu na jakiś meczyk z JPC i obejrzeć to dzieło super-hiper-ultra nowoczesnej techniki (panowie organizatorzy wyjazdów, nie pozwólcie, żeby nam liny zasłoniły widoczność
).
Z linami czy bez, na zdjęciach stadion prezentuje się zacnie :-D

Nie pozostaje nic innego jak wybrać się w końcu na jakiś meczyk z JPC i obejrzeć to dzieło super-hiper-ultra nowoczesnej techniki (panowie organizatorzy wyjazdów, nie pozwólcie, żeby nam liny zasłoniły widoczność

Z linami czy bez, na zdjęciach stadion prezentuje się zacnie :-D

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Karty kibica będą wymagane na mecze wyjazdowe, tak więc mecz u siebie jest jak najbardziej do ogarnięcia.blackadder pisze:Z tego co wiem to od przyszłego sezonu trzeba mieć karty kibica czy coś takiego, a bez włoskiego ID chyba tego nie wydają.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Nasuwa mi się następujące pytanie: gdzie znaleźliście, iż stadion będzie kosztował 500mln zł? Na stronce stadiony.net koszt to 150mln €, czyli około 600 mln zł. Co do sugestii FelekJUVE, o tym, iż stadiony w Polsce będą przepłacone było wiadomo od momentu kiedy wraz z Ukrainą otrzymaliśmy organizację Euro. Mogli podbijać cenę, bo wiedzieli, że Polska i tak zapłaci, bo inaczej będzie "wielka lipa" przed całym światem. Odsyłam do stronki: http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 27&page=64
Stadion Narodowy w Rumunii, prawie identyczny jak ten w Warszawie, a koszt nieporównywalnie niższy.
Stadion Narodowy w Rumunii, prawie identyczny jak ten w Warszawie, a koszt nieporównywalnie niższy.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Gandalf8
- Juventino
Współczuję Ci lenistwa w tym względzie, ale może kiedyś podejmiesz tą pracęszczypek pisze: Henry Ford: "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje."

Może lepiej nie będę Ci tłumaczył "co autor miał na myśli", bo szkoda czasu Twojego i mojegoszczypek pisze:Jeśli dla Ciebie oglądanie meczu przed komputerem z dwoma paskami przyklejonymi do monitora = oglądanie meczu z dwiema linami, to nie ma o czym rozmawiać. Nie wiem czy wiesz, ale podczas takiego meczu używa się więcej niż jednej kamery. Mnie zirytowałby sam fakt, że przyklejam dwa paski na monitor, bo to zwyczajnie głupie.

A wracając do stadionu to ja też słyszałem o 150 mln a nie o 500 mln. A co do wyglądu to jak się patrzy z zewnątrz na ten stadion to widać, że jest piękny.[/quote]
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Mateuszello
- Juventino
Ciekawe kiedy skończą montować krzesełka, bo za tym chyba idzie rozwijanie rolek murawy 
Płoty
to chodzi... o co
Oddzielające trybuny od boiska? Takich nie będzie(patrz: Anglia)
Oddzielające sektor gości od gospodarzy? Takich jeszcze nie ma.

Myślę, że jeszcze nie na to czas, barierki w większości są, ale gdzieniegdzie brakuje.Sapo_Juve&Legia pisze:Są już może jakieś focie ze środka jak wyglądają barierki, płoty itd? Chodzi mi konkretnie o wieszanie flag
Płoty

Oddzielające trybuny od boiska? Takich nie będzie(patrz: Anglia)
Oddzielające sektor gości od gospodarzy? Takich jeszcze nie ma.
150mln euro, a 500mln(albo około 600) złotychGandalf8 pisze:A wracając do stadionu to ja też słyszałem o 150 mln a nie o 500 mln. A co do wyglądu to jak się patrzy z zewnątrz na ten stadion to widać, że jest piękny.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Gandalf8
- Juventino
Mateuszello pisze:150mln euro, a 500mln(albo około 600) złotychGandalf8 pisze:A wracając do stadionu to ja też słyszałem o 150 mln a nie o 500 mln. A co do wyglądu to jak się patrzy z zewnątrz na ten stadion to widać, że jest piękny.
A no tak, mój błąd

Najfajniejsze jest to, że na 99% nie będzie problemów z oddaniem stadionu w terminie (ciekawe jak to będzie wyglądać w Polsce ze stadionami na EURO).
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,