Na konkurencyjnym serwisie o Juve napisano, że Kuczer zagrał w gierce kontrolnej i prezentował się nieźle, zatem pewnie niedługo powróci po raz 40 w tym sezonie po czym słuch o nim zaginie na następne 3 miesiące.
Vincitore pisze:Na konkurencyjnym serwisie o Juve napisano, że Kuczer zagrał w gierce kontrolnej i prezentował się nieźle, zatem pewnie niedługo powróci po raz 40 w tym sezonie po czym słuch o nim zaginie na następne 3 miesiące.
Nie kracz. Przyda sie Quag tez sie przyda na te ostatnie mecze, chociaz nie ludze sie, ze bedzie gral od razu tak dobrze, jak sprzed kontuzji ; / Niemniej, lepiej miec dwoch pilkarzy, ktorzy wlasnie wyleczyli swoje kontuzje, niz dwoch kontuzjowanych.
Przy okazji kolejnej kontuzji Martineza przypomniał mi się pewien wywiad z 24 czerwca.
Pan100kontuzji pisze:Co do nowych nabytków, wrażenie zrobił na mnie Jorge Martinez - ten człowiek to istna maszyna atletyczna, w meczach przeciwko nam przebiegał zawsze 12 kilometrów, ze średnią prędkością ponad 20 kilometrów na godzinę!
Ouh_yeah pisze:Przy okazji kolejnej kontuzji Martineza przypomniał mi się pewien wywiad z 24 czerwca.
Pan100kontuzji pisze:Co do nowych nabytków, wrażenie zrobił na mnie Jorge Martinez - ten człowiek to istna maszyna atletyczna, w meczach przeciwko nam przebiegał zawsze 12 kilometrów, ze średnią prędkością ponad 20 kilometrów na godzinę!
Między atletom, a piłkarzem jest gigantyczna różnica. Nam potrzeba piłkarzy.
jarmel pisze:Jest pomysł otworzenia czegoś jakby JuveLab. Może w końcu piłkarze przestali by się łamać?
Ja czytając tego newsa byłem zdumiony, że czegoś podobnego jeszcze nie mieliśmy.
W takim razie jak wyglądała kuracja zawodników
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero