Serie A (38): JUVENTUS 2-2 Napoli
- pan Zambrotta
- Juventino
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Wiadomo że lepiej ciułać, ale... w tym sezonie jak plaga kontuzji rozwaliła Nam kadrę i był mecz z Salzburgiem... no strach był żeby Krasic czy Del Piero nie doznali kontuzji bo wtedy już naprawdę nikt by nic nie grał w tym zespole.pan Zambrotta pisze:lepiej więc miec okragłe 0 za następny sezon, czy ciułać punkty?
Albo ten mecz na śniegu z Lechem... no daj spokój. Ja wiem, że docelowo powinniśmy mieć paru sensownych piłkarzy na ławce tak żeby nie rwać włosów z łba później, ale nie ma co się łudzić - w przyszłym sezonie ławka nie będzie wiele lepsza niż obecna.
- Wojtek
- Juventino
Dobrze że nie przegraliśmy ostatniego meczu
Alex w tym meczu zasłużył na bramkę szkoda tych dwóch poprzeczek
Fajnie że Matri znowu trafił. Teraz trzeba decydować co dalej z nim i FQ.
Mecz ten dla mnie nie miał większego znaczenia.
Teraz nowy sezon,nowy stadion i nowe nadzieje...
PS.Szkoda mi Lazio, bo Udine raczej nic nie wniesie do LM

Mecz ten dla mnie nie miał większego znaczenia.
Teraz nowy sezon,nowy stadion i nowe nadzieje...
PS.Szkoda mi Lazio, bo Udine raczej nic nie wniesie do LM

- Vimes
- Juventino
Jesteś wielkim optymistą Miśku, skoro liczysz, że za rok będziemy na trzecim miejscu. Ja bym się raczej zastanawiał, czy będziemy grać aż tak źle, że Conte wyleci przed końcem sezonu, czy podobnie jak teraz i Pan Antoni wytrwa na stanowisku w podobnym stylu jak Pan Alojzy. Wcale się nie zdziwię jeśli za rok znowu będziemy na 7 miejscu.pan Zambrotta pisze:Jak wszyscy wiemy, za rok trzecia drużyna serie a będzie grała w el. LM. Jak myślicie, kogo nam przydzielą? zespól z fra, ang, hiszp bądź niem. Nie będzie łatwo. Dla przypomnienia pierwsza czwórka rozstawiona w tym roku:
Arsenal Londyn 108.157
Villarreal CF 75.408
Bayern Monachium 118.887
Olympique Lyon lub PSG 92.735 lub 51.735
"Zażartuję" sobie w stylu Strasburgera. Kot na pustyni mówi:pan Zambrotta pisze:Jesteście tak rozgarnięci jak kot na pustyni :roll: .
- O w mordę, ale wielka ta kuweta.
- pan Zambrotta
- Juventino
o ten żart mi właśnie chodziłoVimes pisze:"Zażartuję" sobie w stylu Strasburgera. Kot na pustyni mówi:pan Zambrotta pisze:Jesteście tak rozgarnięci jak kot na pustyni :roll: .
- O w mordę, ale wielka ta kuweta.

Co do punktów, to warto je zbierać.