Ekstraklasa 2010/2011

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Kto bedzie mistrzem Polski

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2011, 19:54

Ekstraklasa dla ŁKSu! Po dzisiejszym remisie Floty, Łks na trzy kolejki przed końcem ma 10 pkt. przewagi nad trzecią w tabeli drużyną ze Świnoujścia!

Gratulacje z Bydgoszczy, BSNT!

probeert

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2011, 20:06

Super, że ŁKS powraca do Ekstraklasy. Nie jestem sympatykiem ani Widzewa ani ŁKS-u, ale to właśnie Łodzi mi brakuje, jeśli chodzi o najwyższą ligę w Polsce. Graty :bravo:

EDIT: Co dwie drużyny z Łodzi, to nie jedna. Widzew prezentuje średni styl, może z ŁKS-em będzie lepiej.

Piotr21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2011, 21:44

probeert_juve pisze:Super, że ŁKS powraca do Ekstraklasy. Nie jestem sympatykiem ani Widzewa ani ŁKS-u, ale to właśnie Łodzi mi brakuje, jeśli chodzi o najwyższą ligę w Polsce. Graty :bravo:

EDIT: Co dwie drużyny z Łodzi, to nie jedna. Widzew prezentuje średni styl, może z ŁKS-em będzie lepiej.
Ciekawe na czym oni zagrają? Ten stadion nie nadaje się do niczego innego jak rozbiórki. Jestem kibicem Widzewa i nie mam nic przeciw łks w Ekstraklasie ale powiem szczerze z wielu źródeł idzie głos że nie dostaną licencji tym razem już nie będzie tak łatwo chodź z pzpn różnie może być.

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2011, 07:49

ŁKS to się już wygrzebał z długów, zaległości wobec piłkarzy czy też zmodernizował stadion? Bez jaj ale jeśli te problemy dalej są to mimo awansu wywalczonego na boisku, promocji być nie powinno. Jeśli te rzeczy są poprawione to jak najbardziej, cieszę się że ŁKS wraca do Ekstraklasy. Coś mi się nawet obiło o uszy, że Saganowski chciał ich zasilić. Fajny piłkarz był z niego kiedyś. Ciekawe jak teraz.

Swoją drogą ciekawa była wczorajsza kolejka. Mamy jeden mecz do końca, a oprócz mistrza to nic nie wiadomo. Śląsk i Legia bliżej pucharów, Jaga dalej. Cracovia znów wygrzebała się z dna. Oj będzie ciekawa ta ostatnia kolejka :)

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 26 maja 2011, 08:08

steru pisze:Śląsk i Legia bliżej pucharów, Jaga dalej. Cracovia znów wygrzebała się z dna. Oj będzie ciekawa ta ostatnia kolejka :)
Legia już ma puchary. :P Ale końcówka może być emocjonująca. Jagiellonia, Widzew, Lechia, Śląsk walczą o LE.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2011, 08:18

Antichrist pisze:
steru pisze:Śląsk i Legia bliżej pucharów, Jaga dalej. Cracovia znów wygrzebała się z dna. Oj będzie ciekawa ta ostatnia kolejka :)
Legia już ma puchary. :P Ale końcówka może być emocjonująca. Jagiellonia, Widzew, Lechia, Śląsk walczą o LE.
Hehe chodziło mi o podium :]

Ale jeśli mowa o pucharach to lepiej nie pisz o Widzewie bo zaraz Nevermind tu wparuje i zacznie znów opowiadać te swoje dyrdymały. Cud, że tak długo się powstrzymywał :roll:

Czyli co? Wszyscy przeciwko Lechii? Jak będą puchary w Gdańsku to nie będzie meczu towarzyskiego z Juve... :whistle:

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2011, 10:49

Podium oczywiście wyglądać będzie tak :
1.Wisełka
2.Sląsk
3.Lechia Gdańsk

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2011, 17:50

jareckik pisze:Podium oczywiście wyglądać będzie tak :
1.Wisełka
2.Sląsk
3.Lechia Gdańsk
Ta, a świnie latają. Legia skończy na 3 miejscu, a nawet jeśli nie, to już prędzej Jaga je zajmie.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2011, 17:55

Mietson pisze:
1.Wisełka
2.Sląsk
3.Lechia Gdańsk
Ta, a świnie latają. Legia skończy na 3 miejscu, a nawet jeśli nie, to już prędzej Jaga je zajmie.
To wcale nie jest niewiarygodne. Co nie zmienia faktu, że nie bardzo mi się widzi taka tabela. Lechia to meteor. Sprzedadzą Razacka i będzie po drużynie. Dostaną piątkę od jakiejś Austrii Wiedeń i po pucharach.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2011, 19:25

W przyszłym sezonie do Ekstraklasy oprócz ŁKS-u dołączy także Podbeskidzie. Już od kilku sezonów byli blisko awansu, w końcu się im udało :bravo:

Ciekawie w dole tabeli. Jeśli nie stanie się nic niespodziewanego to znowu utrzyma się Cracovia. Ciekawe, kto tak naprawdę uwierzyłby w to jeszcze zimą :whistle: Oby w końcu solidnie przepracowali lato i nie byli już czerwoną latarnią rundy jesiennej.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
probeert

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2011, 19:42

Podbeskidzie zasługiwało na awans, pokazali to w meczach Pucharu Polski z Wisłą Kraków i półfinałowym spotkaniu z Lechem, jednak mi kojarzą się z aferą korupcyjną, to mi najbardziej pozostało w pamięci :C Duże szansę na awans miała też Flota, szkoda że nadal w Ekstraklasie nie ma klubu z Zachodniopomorskiego.

Piotr21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2011, 20:32

Mietson pisze:
1.Wisełka
2.Sląsk
3.Lechia Gdańsk

Żarcik? Widzewek tam powalczy jeszcze. Ale myślę że Legia będzie na podium a Widzew koło miejsca 4-5:)

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2011, 20:48

Piotr21 pisze:
1.Wisełka
2.Sląsk
3.Lechia Gdańsk

Żarcik? Widzewek tam powalczy jeszcze. Ale myślę że Legia będzie na podium a Widzew koło miejsca 4-5:)
Wiem, że to mało realne, ale przyznajcie, że zupełnie niespodziewanie ułożyła się tabela w tym roku i jeśli 3 zaprzyjaźnione kluby znalazły by się na podium to trzeba przyznać, że było by "worzonko" :prochno:

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
Marchisio87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2011, 00:26

WISŁA KRAKÓW MISTRZEM POLSKI !!!

teraz czas na wzmocnienia i walkę o Ligę Mistrzów,z klubu żegna się Żuraw.Branco.Bukhari.

do klubu dołączą nowi gracze i walka o LM mam nadzieję że zakończy się pomyślnie i zagramy w Elitarnej LM

chciałbym też aby RIOS został z nami ale to raczej mało realne

WISŁA PANY!!!

----------Buffon--------------
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--

FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 maja 2011, 19:53

Arka, Polonia B spadły
Jaga, Śląsk, Legia - LE
Wisła - Mistrz

Zobaczymy czy jakaś drużyna przebije się do grup.

Skorża zostaje na nowy sezon w Legii

ODPOWIEDZ