Ekstraklasa 2010/2011
- steru
- Qualità Juventino
Jedyny pozytyw w ciągu ostatnich dni związany z naszym futbolem :
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1732,title ... caid=1c4b7
Każda kolejka Ekstraklasy ma wyglądać następująco:
Piątek:
1. mecz - 18:00 (Canal+, Polsat Cyfrowy)
2. mecz - 20:00 (Canal+)
Sobota:
3. mecz - 14:00 (Canal+, Polsat Cyfrowy)
4. mecz - 16:00 (Canal+, Polsat Cyfrowy)
5. mecz - 18:00 (Canal+)
Niedziela:
6. mecz - 15:00 lub 16:00 (Canal+, Polsat Cyfrowy)
7. mecz - 17:00 lub 18:00 (Canal+)
Poniedziałek:
8. mecz - 18:30 (Canal+, Eurosport2)
Mam nadzieję, że pisząc Polsat Cyfrowy może być tu mowa o Polsat Sport lub Polsat Sport Extra dostępnych w telewizjach kablowych
Każda kolejka Ekstraklasy ma wyglądać następująco:
Piątek:
1. mecz - 18:00 (Canal+, Polsat Cyfrowy)
2. mecz - 20:00 (Canal+)
Sobota:
3. mecz - 14:00 (Canal+, Polsat Cyfrowy)
4. mecz - 16:00 (Canal+, Polsat Cyfrowy)
5. mecz - 18:00 (Canal+)
Niedziela:
6. mecz - 15:00 lub 16:00 (Canal+, Polsat Cyfrowy)
7. mecz - 17:00 lub 18:00 (Canal+)
Poniedziałek:
8. mecz - 18:30 (Canal+, Eurosport2)
Mam nadzieję, że pisząc Polsat Cyfrowy może być tu mowa o Polsat Sport lub Polsat Sport Extra dostępnych w telewizjach kablowych

- oliver
- Juventino
Kolejny z tych co zdobywa mistrzostwo przed internetem.paku pisze:OLELE OLALA WISEŁKA KOCHANA !!!
Nie spodziewałem się tak słabego sezonu Legii. Nie spodziewałem się ze Cracovia odrobi tyle punktów, że Górnik będzie tak zadłużony. Każdy wygrywa z każdym co mnie nawet cieszy po cały rok nie byłem u bukmachera. Ostatnio na bieżąca z różnych względów sledze Bundeslige i jest różnica jak ogląda się naszą kopaną i to katastrofalna. Gratuluje Wiśle i pierwszy raz jej życzę jej aby weszli do grupy CL.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A internet w telefonie to już nie internet?paku pisze:A kto powiedział że przed internetem? :lol:oliver pisze:Kolejny z tych co zdobywa mistrzostwo przed internetem.paku pisze:OLELE OLALA WISEŁKA KOCHANA !!!
To internet w telefonach już nie istnieje ? :x
- Pawełek
- Juventino
Spójrz z drugiej strony. Transmisje w TV, do tego akcje propagandowe rządu = niższa frekwencja na stadionach.steru pisze:Jedyny pozytyw w ciągu ostatnich dni związany z naszym futbolem :
- paku
- Juventino
A czy odwiedzenie ulubionego forum przy piwie w knajpie to już zbrodnia?Siewier pisze:A internet w telefonie to już nie internet?paku pisze:A kto powiedział że przed internetem? :lol:oliver pisze: Kolejny z tych co zdobywa mistrzostwo przed internetem.

- steru
- Qualità Juventino
Średnio się z tym zgodzę. Nie będę jechał nad morze zobaczyć meczu w którym nie gra moja drużyna. Dalej będę mógł go obejrzeć w telewizji a frekwencja na stadionie przez to nie ucierpi...Pawełek pisze:Spójrz z drugiej strony. Transmisje w TV, do tego akcje propagandowe rządu = niższa frekwencja na stadionach.steru pisze:Jedyny pozytyw w ciągu ostatnich dni związany z naszym futbolem :
Wiśle gratulujemy mistrza! Zasłużyła, zdecydowanie. Małecki swój chłop. Wojował na derbach? :lol:
- oliver
- Juventino
ChŁopie dla mnie mozesz nawet swietowac w Zoo czy cyrku tylko nie wypowiadaj sie juz w tym temacie bo czasami niewiesz o czym piszeszpaku pisze:A czy odwiedzenie ulubionego forum przy piwie w knajpie to już zbrodnia?Siewier pisze:A internet w telefonie to już nie internet?paku pisze:
A kto powiedział że przed internetem? :lol:
http://www.forum.juvepoland.com/viewtop ... 329#547329
Walka o puchary trwa w piatek Gornik ograŁ Slask, dzisiaj Lech - Lechia. Fajnie bylo by gdyby Lech byl za burta, a czy w pucharach bedzie Slask Jaga Gornik to mi jedno, ale stawiam na Jage. Gdzies im sie naleza puchary, tak jak panu Orestowi, ale samemu Slaskowi juz nie. Moze to on poprowadzi za rok Jage...
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ja tam się będę cieszył jeśli po prostu w pucharach nie będzie Lecha i Legii. Po tak tragicznym sezonie w ich wykonaniu po prostu nie zasłużyli na to...oliver pisze: Walka o puchary trwa w piatek Gornik ograŁ Slask, dzisiaj Lech - Lechia. Fajnie bylo by gdyby Lech byl za burta, a czy w pucharach bedzie Slask Jaga Gornik to mi jedno, ale stawiam na Jage. Gdzies im sie naleza puchary, tak jak panu Orestowi, ale samemu Slaskowi juz nie. Moze to on poprowadzi za rok Jage...
- Antichrist
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A Legia czasem już nie jest w LE przez zdobycie Pucharu Polski?yanquez pisze:Ja tam się będę cieszył jeśli po prostu w pucharach nie będzie Lecha i Legii. Po tak tragicznym sezonie w ich wykonaniu po prostu nie zasłużyli na to...oliver pisze: Walka o puchary trwa w piatek Gornik ograŁ Slask, dzisiaj Lech - Lechia. Fajnie bylo by gdyby Lech byl za burta, a czy w pucharach bedzie Slask Jaga Gornik to mi jedno, ale stawiam na Jage. Gdzies im sie naleza puchary, tak jak panu Orestowi, ale samemu Slaskowi juz nie. Moze to on poprowadzi za rok Jage...
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- yanquez
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No tak...Antichrist pisze:A Legia czasem już nie jest w LE przez zdobycie Pucharu Polski?yanquez pisze:Ja tam się będę cieszył jeśli po prostu w pucharach nie będzie Lecha i Legii. Po tak tragicznym sezonie w ich wykonaniu po prostu nie zasłużyli na to...oliver pisze: Walka o puchary trwa w piatek Gornik ograŁ Slask, dzisiaj Lech - Lechia. Fajnie bylo by gdyby Lech byl za burta, a czy w pucharach bedzie Slask Jaga Gornik to mi jedno, ale stawiam na Jage. Gdzies im sie naleza puchary, tak jak panu Orestowi, ale samemu Slaskowi juz nie. Moze to on poprowadzi za rok Jage...

Pozostaje mieć tylko nadzieję, że wywalą kogo trzeba i coś powalczą...
- paku
- Juventino
Za to ty jestes tu jedyny kumaty użytkownikoliver pisze:ChŁopie dla mnie mozesz nawet swietowac w Zoo czy cyrku tylko nie wypowiadaj sie juz w tym temacie bo czasami niewiesz o czym piszeszpaku pisze:A czy odwiedzenie ulubionego forum przy piwie w knajpie to już zbrodnia?Siewier pisze: A internet w telefonie to już nie internet?

a cyrku czy zoo szukaj u siebie

- oliver
- Juventino
Moze nie jedynym, ale jednym z niewielupaku pisze:Za to ty jestes tu jedyny kumaty użytkownikoliver pisze:ChŁopie dla mnie mozesz nawet swietowac w Zoo czy cyrku tylko nie wypowiadaj sie juz w tym temacie bo czasami niewiesz o czym piszeszpaku pisze:
A czy odwiedzenie ulubionego forum przy piwie w knajpie to już zbrodnia?
a cyrku czy zoo szukaj u siebie

Szukalem szukalem i nie znalazlem ale widze to u Ciebie
koniec iti
koniec iti