Pożeganie Neville'a: Manchester Utd 1-2 Juventus (24.05.11)
- Maku
- Juventino
z Fiorentiną "prawie" mu się udało@Maras@ pisze:Oczywiście pierwsza bramka Motty bo jakby to byłoCzy uda mu się kiedyś zablokować jakieś dośrodkowanie ? Miejmy nadzieję, że już nie będzie musiał (przynajmniej w Juve)...

- Sajan
- Juventino
Gdzie jest Zbyszek (Zidane) ? Podobno miał kopać piłkę dziś
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Kuben
- Juventino
Pewnie kręci reklamę Adidasa.Sajan pisze:Gdzie jest Zbyszek (Zidane) ? Podobno miał kopać piłkę dziś
Jest i Matri, ciekaw jestem czy coś strzeli, bo formą (odkąd do nas przyszedł) imponuje.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- montero4
- Juventino
Giandonato
Alex się chowa! Piękna bramka.
Mecz troche bez smaku bo bez naszych legend

Mecz troche bez smaku bo bez naszych legend
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Giandonato kapitalnie strzelił. Nigdy nie lubiłem MU. A ściślej, nie lubię ich od 99 roku, ale darzę ogromnym szacunkiem piłkarzy pokroju Neville'a, czy Giggsa lub Scholesa. Kolejny z tej garstki wiernych jednym barwom przez całą karierę kończy grać. Byłoby fajnie, gdyby nasz Trezegol dostał takie pożegnanie.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Nedved11rulez
- Juventino
Zawstydził Beckhama 

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- Kubba
- Juventino
Fuksiarskie dośrodkowanie, które wpadło do bramki?Bartek88 pisze:Jestem w szoku po tym co zrobil Giandonato :shock:
Spotkanie fajne, ale postawa Juventusu (szczególnie w drugiej połowie) strasznie mi się nie podobała. To miał być mecz pożegnalny, a nasi grali jak o złote kalesony. Strasznie wysoki pressing, krycie, czasem ostra gra. Ale tak to jest jak po boisku biegają piłkarze pokroju Martinezów (bo szczególnie on się spinał), którzy mecze z ManU powinni oglądać przed TV a nie grać przeciwko nim.
- binio
- Juventino
Wiem, że to mecz towarzyski ale jednak fajnie że wygraliśmy bo to zawsze działa dobrze na morale i opinię 
Druga połowa całkiem fajna, akcja za akcją, nasi nie kopali bezsensownie jak w lidze tylko parli do przodu. Przynajmniej taki Juventus powinien być zawsze a nie od święta.

Druga połowa całkiem fajna, akcja za akcją, nasi nie kopali bezsensownie jak w lidze tylko parli do przodu. Przynajmniej taki Juventus powinien być zawsze a nie od święta.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Też odniosłem wrażenie, że nasi się niepotrzebnie spinali. Komentatorzy też o tym wspominali.Kubba pisze:Spotkanie fajne, ale postawa Juventusu (szczególnie w drugiej połowie) strasznie mi się nie podobała. To miał być mecz pożegnalny, a nasi grali jak o złote kalesony. Strasznie wysoki pressing, krycie, czasem ostra gra. Ale tak to jest jak po boisku biegają piłkarze pokroju Martinezów (bo szczególnie on się spinał), którzy mecze z ManU powinni oglądać przed TV a nie grać przeciwko nim.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.