Szpiegowski skandal w Manchesterze United
- BIGGI
- Qualità Juventino
Szpiegowski skandal wstrząsnął Anglią. Tym razem nie chodzi o sprawy związane z Irakiem, lecz o piłkę nożną, a konkretnie o Manchester United.
Według informacji jednej z angielskich gazet, Sir Alex Ferguson, szkoleniowiec Manchesteru United, zlecił tajnym służbom królewskim SAS, śledzenie Davida Beckhama oraz innych piłkarzy "Czerwonych Diabłów".
Ferguson chciał wiedzieć wszystko o prywatnym życiu Davida Beckhama. Szczególnie, jak poznał Victorię (swoją żonę) i jak często bywał w Londynie.
Przed planowanym transferem Chrisa Suttona do Manchesteru United, Ferguson zlecił także śledzenie tego zawodnika. Ostatecznie do zakupu nie doszło.
HEHE No panie Ferguson, nie ładnie. Mam nadzieje ze Lippi tego nie robi

Według informacji jednej z angielskich gazet, Sir Alex Ferguson, szkoleniowiec Manchesteru United, zlecił tajnym służbom królewskim SAS, śledzenie Davida Beckhama oraz innych piłkarzy "Czerwonych Diabłów".
Ferguson chciał wiedzieć wszystko o prywatnym życiu Davida Beckhama. Szczególnie, jak poznał Victorię (swoją żonę) i jak często bywał w Londynie.
Przed planowanym transferem Chrisa Suttona do Manchesteru United, Ferguson zlecił także śledzenie tego zawodnika. Ostatecznie do zakupu nie doszło.
HEHE No panie Ferguson, nie ładnie. Mam nadzieje ze Lippi tego nie robi

- Łukasz.juventihno
- Juventino
hahahaha bond z tego fergusona a liipi hans klos a i zminiam obrazek
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
- KwiAtek
- Juventino
BIGGI pisze: Według informacji jednej z angielskich gazet, Sir Alex Ferguson, szkoleniowiec Manchesteru United, zlecił tajnym służbom królewskim SAS, śledzenie Davida Beckhama oraz innych piłkarzy "Czerwonych Diabłów".
pewnie jakis brukowiec cos napisal i od razu afera szpiegowska

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
A od kiedy Ferguson ma takie wplywy jak krolowa? :shock:
Jedna wielka PLOTA :!: :!: :!:
Btw: Deportivo liderem
Jedna wielka PLOTA :!: :!: :!:
Btw: Deportivo liderem

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Jakoś w to nie wierzę. Prawdopodobnie jest to kolejna plotka dziennikarska, bo niewierzę żeby taki któś jak Ferguson robił takie głupoty.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
James Bond z niego jak nikt inny szpieg doskonały

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- cybul
- Tifoso ManU
BIGGI pisze:
wlasnie wygrzebalem sie spod biurka po przeczytaniu tego i spadnieciu z krzesla :lol: :lol: :lol:
nie ma co na chlopakow z JPforum nawet w smutne dni moge liczyc, umiecie mnie rozbawic :lol: :lol: :lol:

- RadeKas
- Juventino
Ta tyle ze to nie on wymyslil, bo to bylo nawet napisane na onecie, co nie zmienia faktu ze to niezly LOL :lol: :lol:cybul pisze:wlasnie wygrzebalem sie spod biurka po przeczytaniu tego i spadnieciu z krzesla :lol: :lol: :lol:
nie ma co na chlopakow z JPforum nawet w smutne dni moge liczyc, umiecie mnie rozbawic :lol: :lol: :lol:
srali muszki będzie wiosna
- JuveQL
- Juventino
Tak tak, było to we wszystkich wiekszych serwisach sportowych, ale widocznie nikt z MANUTD.pl dziwnym trafem tego nie zauważył :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:RadeKas pisze:Ta tyle ze to nie on wymyslil, bo to bylo nawet napisane na onecie, co nie zmienia faktu ze to niezly LOL :lol: :lol:cybul pisze:wlasnie wygrzebalem sie spod biurka po przeczytaniu tego i spadnieciu z krzesla :lol: :lol: :lol:
- cybul
- Tifoso ManU
JuveQL pisze:Tak tak, było to we wszystkich wiekszych serwisach sportowych, ale widocznie nikt z MANUTD.pl dziwnym trafem tego nie zauważył :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:RadeKas pisze:Ta tyle ze to nie on wymyslil, bo to bylo nawet napisane na onecie, co nie zmienia faktu ze to niezly LOL :lol: :lol:cybul pisze:wlasnie wygrzebalem sie spod biurka po przeczytaniu tego i spadnieciu z krzesla :lol: :lol: :lol:
no rzeczywiscie wielka strata :lol: taki news przeszedl kolo nosa
a slyszeliscie, ze GESTAPO sledzilo Reissa przed transferem do Herthy

....tak jak jeden kolega wczesniej napisal, ten newsik to jeden wielki LOL

- cybul
- Tifoso ManU
jak to po co, jak sie fergie dowiedzial co beckham wyprawia postanowil go wychowac traktujac go trampkiem w szatni 8) i to samo bedzie z kazdym nastepnym, ktory sie nie spodoba sluzbom specjalnym jej krolewskiej mosciHybryd pisze:Nie wiem czy to prawda ale po co on ich wogóle śledził żeby nie zdradzali żon![]()
![]()
![]()
Nie wiem o co mogło chodzić Fergusonowi, którego bardzo nie lubie.