Lanie w Rzymie....

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2003, 23:54

Aż się dziwię że jeszcze nie ma o tym topicu, ale cóż...lubię być pierwszy... :wink: Mecz nawet stał na niezłym poziomie, ale cóż... czasem miałem wątpliwości kto gra u siebie... :? Chelsea jakoś nie zachwyciła, bramki to właściwie po błędach Lazio tylko, które to udowodniło że ma "krótką" ławkę.. Bez Stama i Peruzziego - i już było bardzo źle. Aż żal było patrzeć że tak leją włoski klub... :(

A propos innych meczy to według livescore.com jedynym odnotowania godnym momentem w meczu Gardłowych była żółta kartka Rząsy... :twisted:
Szkoda że Brugia nie dotrwała do końca z czystym kontem ale cóż.... :?

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2003, 23:57

Jakoś nie mogłem sie zabrać do założenia tego tematu :D Hmm najpierw byłem za Lazio, ale jak dostawali już 0-2 to mi już to wisiało. Szkoda tylko naszego przyjaciela 3d_mana :cry: :wink: . Lazio w ciężkiej sytuacji, tylko 4 punkciki. Milan jak zwykle fart....1-0 z Brugią....no i remis Realu, ale grali na luzie bo awans prawie pewny.
A propos innych meczy to według livescore.com jedynym odnotowania godnym momentem w meczu Gardłowych była żółta kartka Rząsy...
Również rzuciło mi sie to w oczy :D

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 05 listopada 2003, 06:17

wcale Lazio nie grało tak jak sugerował wynik, poprostu nie umieli gola strzelić a mieli ku tym okazje, a Chelsea poprost wykorzystywała wszystkie okazje (prawie :D )

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 listopada 2003, 07:16

A ja z innej beczki...Kto widzial zagrania MIchajlovicza albo jak to sie tam pisze to wie o co chodzi.Takie chamskie zachowanie ze strony Serba powinno byc ukarane...Nie wiem, moze tylko ja tak mysle ale to nie jest zachowanie godne pilkarza :evil: (dla nie wtajemniczonych - kopnal Mutu a pozniej oplul).Forza Juve :!:

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 listopada 2003, 07:37

Chelsea będzie teraz tylko coraz lepsze :? 8)

Zawsze Wierni ! ! !
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2003, 09:18

Szkoda mi Lazio. Druzyna z Rzymu nie byla duzo gorszym zespołem, a jednak poniosła kleske. O tej porazce zadecydował w sumie jeden człowiek - mihajlovic. Jego bezsensowne prowokacje i ostre zagrania doprowadziły wreszcie do tego czego mozna sie było spodziewac. Mam nadzieje ze po tej porazce Lazio sie podniesie i awansuje z grupy.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 05 listopada 2003, 16:27

ToMeK pisze:A ja z innej beczki...Kto widzial zagrania MIchajlovicza albo jak to sie tam pisze to wie o co chodzi.Takie chamskie zachowanie ze strony Serba powinno byc ukarane...Nie wiem, moze tylko ja tak mysle ale to nie jest zachowanie godne pilkarza :evil: (dla nie wtajemniczonych - kopnal Mutu a pozniej oplul).Forza Juve :!:
Dokładnie o tym samym chciałem napisać :) To był szczyt chamstwa! Myslałem, że przez cały mecz nieprzestanę go wyklinać! :evil: Brak słów na takie zachowanie. Sprawiedliwości stało się zadość i w 2 połowie ,,Cha# Mihajliović'' opuścił boisko, po 2 żółtych kartkach wciągu 3 minut.
A co do meczu. Festiwal strzeliecki Chelsey, zasłużyli na zwycięstwo. Współczucie kolego Laziale, ale niewstydź się postawy zespołu tylko zachowania Mihajlovica. :?

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2003, 16:41

Wynik troche nie sprawiedliwy. Lazio nie gralo az tak zle zeby przegrac roznica 4 goli. Duzy wplyw na wynik napewno mialo to ze musieli konczyc mecz w 10. A co do oplucia Mutu, to rzeczywiscie zachowanie nie godne sportowca. Z drugiej strony szkode ze Mutu nie dal sie sprowokowac i nie zaczeli sie bic :wink: :D Nie no zartuje, ale przyznam ze lubie czasami jakies popychanki ogladac na boisku

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 05 listopada 2003, 16:52

Bardzo sie ciesze że Lazio przegrało
Taki wynik mogłem sobie tylko wymarzyć!!!!!!

Crespo, Lampard, Duff, Gudjonsen

Tylko szkoda ze takie te bramki były fuksiarskie!!!!!
Chociaż jedna porządna bramka mierzony strzał w okienko lub przy słupku to już zrobiłoby ten mecz widowiskiem.

Znowu Milan fartem wygrał a Ajax zato przgrał :Ajax musi wyjśc z grupy na 1 miejscu!!!!
Real to samo tez miał farta ale za to Pantić bronił znakomicie!!!!!!
Szkoda żę tak mało bramek było w tym dniu:Lazio:Chelsea:0:4 i Celta:Ajax:3:2------>tam padało najwięcej bramek

A no nie zapomnijmy jeszcze o MANU ładnie :3:0 no i dziwne że Adwokat(czy jak to sie pisze") nie powołał go na mecz reprezentacji!!!!!!

EG85

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 listopada 2003, 18:34

ladne bylo widowisko! na to czekalem !! zwyciestwo zasluzone w 100% teraz czekam na rewanz z besiktasem chyba sie w koncu przelamali i bedzie coraz lepiej :-D

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2003, 19:03

Dobra wiadomosc! Po dokladnym przeanalizowaniu tabeli tej grupy, uswiadomilem sobie, że Chelsea nie ma jeszce zapewnionego awanu. Co prawda jakikolwiek inne rozwiazanie niz awans Chelsea byloby cudem. A co do samego meczu, to nawet moi znajomi ze szkoly uznali, że Lazio nie zasluzylo na takie lanie. Bądź co bądź wstyd i hanba, że Włoskie druzyny prezenuja taki poziom. Jedna informacj dla Manciniego: ZAURI Won! O mecz Juve jestem spokojny, bo wynik nie jest tutaj wazny, ale mozemy martwic o to jak zagra Inter. Oby zespol Zaca pokazal klase wloskich druzyn. Acha, jeszcze Arsenal musi uwalić! A Lazio....musicie chlopaki podniesc poziom. W konfrontacjach Włosko-Angielskich 1:2 :cry: .

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2003, 21:21

Niech Chelsea trafi na Juve ciekawe czy w tedy będzie im tak łatwo. A pozatym Lazio wcale tak źle nie grało żeby stracić aż 4 bramki.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2003, 13:10

EG85 pisze:ladne bylo widowisko! na to czekalem !! zwyciestwo zasluzone w 100% teraz czekam na rewanz z besiktasem chyba sie w koncu przelamali i bedzie coraz lepiej :-D
Zasłużone owszem - choć nie wiem czy rozmiar nie za wysoki ale co tam.... Ludzie - skąd Lazio wytrzasnęło tego beznadziejnego bramkarza? Trochę za długo się "rozgrzewał' jak na mecz w LM... :evil:

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2003, 19:01

No cóż Lazio nic nie pokazało.Bravo dla Chelsea za świetną gre ale i tak myśle że to najmniejszy wymiar kary

3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 04:24

hehh nie kazcie mi wracac do tamtego meczu - bylo minelo. teraz trzeba wygrac pozostale 2 spotkania i awans bedzie pewny :!:
(no oczywiscie najpierw jest DERBY :!: )
Co do meczu. Festiwal strzeliecki Chelsey, zasłużyli na zwycięstwo. Współczucie kolego Laziale, ale niewstydź się postawy zespołu tylko zachowania Mihajlovica
nie obawiaj sie przyjacielu - NIGDY nie wstydze i nie bede sie wstydzil LAZIO, chocby przegrali 10:0 u siebie z Błękitnymi :wink:
co do Mihajlovica - zawinil, zaplaci kare i koniec tematu. Nie zamierzam go wieszac za to bo choc takie zachowania jak najbardziej potepiam i dziwie sie ze taki stary wyjadacz dal sie sprowokowac to nalezy pamietac ze nic sie z powietrza nie bierze - Mutu wcale nie jest niewinnym slodkim aniolkiem...

ps
dzieki za slowa otuchy :o :P :D

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
ODPOWIEDZ