KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- DeeJay
- Juventino
Uwaga Uwaga, zmiana planów. Dzwoniłem przed chwilą do włoskiej restauracji/pizzerri Pulcinella w Tychach (ul. Browarowa 7) i dowiedziałem się, że mają tam Sky. Za chwilę przejadę się tam upewnić na 100% i dokładnie sprawdzić gdzie to jest. Wstępnie jednak chętni mogą się szykować. Odezwę się jak wrócę.
- DeeJay
- Juventino
Jako że Canal + wybrał mecz Milanu z Udinese, pozostaje nam Słoneczna lub Pulcinella. Zorientuje się w Słonecznej i jeśli nie będzie przeszkód, "dogramy" ten sezon na starym miejscu. Zanim jednak pojadę dobrze by było czy ktoś w ogóle przyjedzie. Z jakiejś większej imprezy ja odpadam, w poniedziałek z samego rana jadę służbowo do Krosno.
- DeeJay
- Juventino
Znajdź jeszcze czwartą, ale tym razem jakąś niszową knajpę ze SKY i browarem za 3,80drozdi pisze:No ja też będę. Dejot na baczyńskiego jest jeszcze jedna włoska knajpa ze SKY. Avanti się nazywa czy jakoś tak ;D

- DeeJay
- Juventino
Nie widzę problema, żeby po tym jak u Renato skończą się komunie, zorganizować stypę.drozdi pisze:Swoją drogą... Wszystkiego najlepszego TaszenMoże te zakończenie sezonu w jakimś innym terminie?
EDIT: Drozdi był, załatwił, ale póki co chętnych brak. Ja będę na bank.
- drozdi
- Juventino
No jak tradycja nakazuje spotykamy się u Renato, który dziś zaskoczył mnie swoją żartobliwą odpowiedzią, że nie możemy przyjść po czym stwierdził 'nie ma problema'.
Chciałbym również zwrócić uwagę na fakt, że w wielu większych miastach nie ma żadnej knajpy ze SKY, a Tychy mają 3 :C
Chciałbym również zwrócić uwagę na fakt, że w wielu większych miastach nie ma żadnej knajpy ze SKY, a Tychy mają 3 :C