Nowy Trener?
- strong return
- Juventino
Ale Mati, ale Mati,ale Mati, ale Mati, ale nie sądzisz, że to są jakieś mimo wszystko jaja, żeby Legia lepszego trenera od Juve miała?(może) Ja tam Juve po Calciopoli nie lubie, no ale to jest jakieś horrendum, to jest przeciw naturze. Panowie no bądżmy poważni. Choć za obecną sytuację w Juve najmniej winiłbym mimo wszystko Kotorowskiego.
PS. To nic osobistego w kierunku Legii, niech zatrudniają Weissa-to dobry kierunek. Ot lekka szydera w kierunku myślenia zarządu Juve "a jakoś to będzie=dobre, bo nasze". Gorzej jak nie będzie, a Conte nie okaże się ostatnią deską ratunku. Bo realnych podstaw do jego zatrudnienia nie ma.
Dziwne, że tylko Capello powiedział, że jest to ryzykowna(hardcorowa :doh: ) decyzja, ale to chyba przez mniejsze zwiążanie z Juve.
PS. To nic osobistego w kierunku Legii, niech zatrudniają Weissa-to dobry kierunek. Ot lekka szydera w kierunku myślenia zarządu Juve "a jakoś to będzie=dobre, bo nasze". Gorzej jak nie będzie, a Conte nie okaże się ostatnią deską ratunku. Bo realnych podstaw do jego zatrudnienia nie ma.
Dziwne, że tylko Capello powiedział, że jest to ryzykowna(hardcorowa :doh: ) decyzja, ale to chyba przez mniejsze zwiążanie z Juve.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
- strong return
- Juventino
Nie słyszałem nic o plotkach łączących go z LegiąZawszeWierny pisze: A co powiecie o Laudrupie?

Andrea lubi rosyjską ruletkę, biorąc pod uwagę wyniki Conte z Atalantą-to nawet można powiedzieć, że totolotek. Natomiast martwi mnie na serio to zamykanie się w obrębie Włoch. Niech mi nikt nie mówi, że nie było kontkandydatów dla Mazzariego, a jednocześnie będących na dorobku i młodych, ale już z pewnym realnym i "pozytywnym" doświadczeniem na ławce trenerskiej.

Ostatnio zmieniony 19 maja 2011, 22:03 przez strong return, łącznie zmieniany 2 razy.
Dzięki Beppe za Teveza!
- @Maras@
- Juventino
Myślę, że on o tyle będzie lepszy niż DN, że grał w Wielkim Juve i wie co to znaczy "DNA zwycięscy"... Miejmy nadzieję, że będzie potrafił zaszczepić to w naszych piłkarzach...Marian50 pisze:Marudy z Was,jakikolwiek trener by miał przyjść Wy i tak zawsze marudzicie...Nawet jak Capello przychodził to też było marudzenie z tego co pamiętam.Ja każdemu daje szansę,ocenimy go po ewentualnym sezonie pracy w Juve.

- sk1le
- Juventino
@Maras@ pisze:Myślę, że on o tyle będzie lepszy niż DN, że grał w Wielkim Juve i wie co to znaczy "DNA zwycięscy"... Miejmy nadzieję, że będzie potrafił zaszczepić to w naszych piłkarzach...Marian50 pisze:Marudy z Was,jakikolwiek trener by miał przyjść Wy i tak zawsze marudzicie...Nawet jak Capello przychodził to też było marudzenie z tego co pamiętam.Ja każdemu daje szansę,ocenimy go po ewentualnym sezonie pracy w Juve.
Ferrara też grał w wielkim Juve. Jeśli Conte w przyszłym sezonie będzie trenerem Juventusu to będzie powtórka z rozrywki.
- @Maras@
- Juventino
Myślę jednak że Antonio ma "większe jaja". Ciro to był raczej dobry kolega, a Conte będzie potrafił ich opier.... jak zajdzie taka potrzeba...sk1le pisze:@Maras@ pisze:Myślę, że on o tyle będzie lepszy niż DN, że grał w Wielkim Juve i wie co to znaczy "DNA zwycięscy"... Miejmy nadzieję, że będzie potrafił zaszczepić to w naszych piłkarzach...Marian50 pisze:Marudy z Was,jakikolwiek trener by miał przyjść Wy i tak zawsze marudzicie...Nawet jak Capello przychodził to też było marudzenie z tego co pamiętam.Ja każdemu daje szansę,ocenimy go po ewentualnym sezonie pracy w Juve.
Ferrara też grał w wielkim Juve. Jeśli Conte w przyszłym sezonie będzie trenerem Juventusu to będzie powtórka z rozrywki.
Nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem tego transferu na stanowisko trenera (wolałbym Deschamps'a lub Villas-Boasa), ale jak mimo wszystko wolę konte niż Mazzariego (moim zdaniem sezonowca) i tego typu zawodników...

- Qrczak
- Juventino
Jestem tego samego zdania ,ale każdy już ma tego dosyć co sezon nowy trener i każdy coraz gorszy i dlatego każdy chcialby kogoś doświadczonego z sukcesami ,który dałby jakąś gwarancję pewnego sukcesu...ZawszeWierny pisze:Moim zdaniem nie nalezy skreślac Conte tak na starcie. Trzeba mu dac szanse. Pozyjemy zobaczymy. Nie jestem zadowolony i boje sie ze znowu bedzie slaby sezon, ale trzeba miec nadzieje.
- wagner
- Juventino
czasami trener z świeżą głową może zrobić więcej niż doświadczony, stary wyga, jak ktoś ma dobrze w głowie i ma fajną filozofię to czy podejmuję pracę po raz pierwszy (trener Barcelony i Porto) czy też przechodząc z "małego" klubu do "dużego" (patrz trener Borussi D.)ZawszeWierny pisze:Moim zdaniem nie nalezy skreślac Conte tak na starcie. Trzeba mu dac szanse. Pozyjemy zobaczymy. Nie jestem zadowolony i boje sie ze znowu bedzie slaby sezon, ale trzeba miec nadzieje.
ja osobiście nie skreślam Conte i naturalnie że dam mu szansę (ciekawe jaką szanse da mu nasz zarząd i jakie transfery zostaną dokonane

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja go skreślam, tak po to, żeby być mile zaskoczonym jak pójdzie dobrze.ZawszeWierny pisze:Moim zdaniem nie nalezy skreślac Conte tak na starcie. Trzeba mu dac szanse. Pozyjemy zobaczymy. Nie jestem zadowolony i boje sie ze znowu bedzie slaby sezon, ale trzeba miec nadzieje.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Juventino79
- Juventino
Trzeba dać Conte szansę, szczerze mówiąc wolę go od Mazzariego czy innych wynalazków typu Guidolin... Porównywanie Antonio do Ciro "nie opuszczę tonącego okrętu" Ferrarą jest chyba nie do końca słuszne, bo jednak Conte ma trochę większe już doświadczenie, a i swoje małe "sukcesiki" już ma, więc - bądźmy dobrej myśli 

- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Na siłę szukają nowego Guardioli i tyle. Obyśmy znowu sie spamowali forum za rok, jaki to Conte żółtodziób.
P.S
na pilka.pl piszą, że ma zostać oficjalnie ogłoszony w poniedziałek
P.S
na pilka.pl piszą, że ma zostać oficjalnie ogłoszony w poniedziałek