Stroje na sezon 2011/2012
- Arcadio Morello
- Juventino
Rękawy nowego stroju a'la fortepian Juve na sezon 11/12 powinny być czarne.
- danielos511
- Juventino
Nie koniecznie musi być podobny do Barcelony. Ale skoro jest taki projekt który bardzo przypomina realia to tylko przypuszczamy.Ryszkins pisze:Dlaczego nasz strój ma być podobny do barcelony? Przecież w tym sezonie nie mieli ząbków.

- paruf
- Juventino
Milan w owych strojach zagrał już z Cagliari
http://www.flickr.com/photos/acmilanofficial/page5/
jeśli coś pomyliłem, to poproszę sprostujcie. A inna kwestią jest to, czy mogli już w nich zagrać ?
Co do tematu, to nie podoba mi się tej projekt a'la Barcelona, taki dziecinny mam wrażenie.
http://www.flickr.com/photos/acmilanofficial/page5/
jeśli coś pomyliłem, to poproszę sprostujcie. A inna kwestią jest to, czy mogli już w nich zagrać ?
Co do tematu, to nie podoba mi się tej projekt a'la Barcelona, taki dziecinny mam wrażenie.
- aroninho11
- Juventino
Mi też się nie podoba ten projekt, już wolę to podobne do zebry co jeden użytkownik forum porównał do krowy
Osobiście nie miałbym nic przeciwko takim strojom.

- meda11
- Juventino
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
O kurde, ślepiec ze mnie. Nie zauważyłem na tych zdjęciach co zapodał dr.DeV fortepianu :?meda11 pisze:?dawid91 pisze:Czyli jednak nie ten okropny fortepian tylko wąskie paski podobnie jak koszulki Milanu, ale Adidasa lepiej wyglądają.
Skąd takie info, bo Twój post ma się nijak do wypowiedzi zamieszczonych wcześniej (w szczególności do stroju Barcy)?
FORZA JUVE!!!
- danielos511
- Juventino
dr.DeV pisze:Barca już otrzymała stroje a dziś o 22 nastąpi ich prezentacja
obawiam się, że dostaniemy to samo, tyle, że u nich to jakoś wygląda ;/
Ja jestem jakis inhny czy nie wiem no ale w czerwieni i granacie ten fortepian mi sie podoba. W bieli i czerni musiał bym zobaczyc takie fachowe zdjecia. Ale u nas nic oficjalnego wiec nie ma co panikowac:)
- aroninho11
- Juventino
No to bardzo dobrze, więc jeśli my też możemy takie mieć jeśli się nie rzucają w oczydawid91 pisze:O kurde, ślepiec ze mnie. Nie zauważyłem na tych zdjęciach co zapodał dr.DeV fortepianu :?meda11 pisze:?dawid91 pisze:Czyli jednak nie ten okropny fortepian tylko wąskie paski podobnie jak koszulki Milanu, ale Adidasa lepiej wyglądają.
Skąd takie info, bo Twój post ma się nijak do wypowiedzi zamieszczonych wcześniej (w szczególności do stroju Barcy)?

- danielos511
- Juventino
Po prezentacji strójów barcelony stwierdzam że fortepian nie jest zły. Niech tylko poprawią sponsora i będzie ok:)
FORZA JUVENTUS!!!
- aroninho11
- Juventino
Dobra dobra, mogą być pianinowe, a szczególnie mi się podobają dla tego że gram na między innymi na akordeonie i pianinie, więc będzie się wszystko zgadzało jak sobie kupie ten wzór na allegro, jeszcze tyko musimy poczekać na ładne wyjazdówki.