Stroje na sezon 2011/2012

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
gruzin_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 18:24

Widzieliście fete Milanu? http://www.futbol.pl/artykul/103483.html
Na filmie widać piłkarzy milanu chyba w nowych strojach. Dla mnie są średnio udane :doh: Nic nadzwyczajnego w każdym razie.

Ps. Ja tam nie chciałbym białych wyjazdówek, to już lepsze by były różowe moim zdaniem. Zgodzicie się, ze w dzisiejszym meczu z Parmą nasze stare wyjazdówki prezentowały się znacznie lepiej od tych białych?

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 18:32

gruzin_juve pisze:Widzieliście fete Milanu? http://www.futbol.pl/artykul/103483.html
Na filmie widać piłkarzy milanu chyba w nowych strojach. Dla mnie są średnio udane :doh: Nic nadzwyczajnego w każdym razie.
I tak pewnie będą lepsze od tego co zaserwuje nam Nike.

Obrazek
Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 18:39

Fortepiany są znacznie gorsze od obecnych, w miarę niezłych, ząbków z ślepo wlepionym banerem sponsora (to było najgorsze). Te fortepiany to najbrzydsze stroje Juve odkąd im kibicuję. Trzeba pozbyć się tego Nike'a bo jest coraz gorzej z roku na rok. Dlaczego fani potrafią zrobić takie piękne projekty? A ludzie zatrudnieni w tak wielkiej i uznanej firmie odwalają chłam? Nie pojmuję tego i tych fortepianów nie kupię nawet jak będą kosztować 50 zł.

Z Juve na dobre i złe!
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 19:16

Antichrist pisze:
Alexinhio-10 pisze:Może różowe bo grają jak p....
Graliśmy już nie raz w różowych strojach.
Tak wiem słońce, aczkolwiek teraz ten kolor byłby jak najbardziej adekwatny.

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 19:44

gruzin_juve pisze:Widzieliście fete Milanu? http://www.futbol.pl/artykul/103483.html
świetny ten taniec Princa ;) chciałbym taką osobowość widzieć w Juve ;)

co do koszulek milanu, to one mi się bardzo podobają. białe elementy dobrze im sie komponują na ich barwach i same wąskie pasy są lepsze od szerokich.
ja mam nadziej, że również będziemy mieli wąskie pasy, ale nie w wykonaniu fortepianowym.

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 19:55

Koszulki Milanu eleganckie, nie to co nasze tegoroczne badziewie... Z nike trzeba uciekać, bo znając życie znów dostaniemy jakieś ząbki czy cholera wiec co na przyszły sezon.
Obrazek
:ok:

Gathafi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 19:57

CzarnyZkultury pisze:
świetny ten taniec Princa ;) chciałbym taką osobowość widzieć w Juve ;)
ponoć Zdenek dobrze tańczy Jożina z Bażin :wink:

co do tych kitsów Milanu to mi się one akurat bardzo podobają :ok:
ciekawe co nam amerykańskie cudaki zafundują

Obrazek
aroninho11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 20:05

Kubba pisze:Koszulki Milanu eleganckie, nie to co nasze tegoroczne badziewie... Z nike trzeba uciekać, bo znając życie znów dostaniemy jakieś ząbki czy cholera wiec co na przyszły sezon.
Obrazek
doprawdy elegandzkie, a dwie strony wcześniej puściłem pawia, jak zobaczyłem logo tego zespołu niebieskiego z Mediolanu zaczynającego się na małe i...

Jestem za tym żeby zmienić Nike na Pume albo Adidas ewentualnie kappa.
Podobają mi się projekty szczególnie Adidasa, ale Kappa jest tańsza i będzie trudniejszy dostęp ale zawsze taniej kupić koszulkę niż dziś, oryginalna sama koszulka Juve na allegro co chciałem kupić 259zł... Ale znalazłem też takie co kosztowały 69 lub 79 wiecie +twój napis ;) Ale wolę poczekać na to co będzie za rok, może jakiejś innej firmy albo bardzo ładny wzór.

danielos511

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 21:31

aronobuffon pisze:
Kubba pisze:Koszulki Milanu eleganckie, nie to co nasze tegoroczne badziewie... Z nike trzeba uciekać, bo znając życie znów dostaniemy jakieś ząbki czy cholera wiec co na przyszły sezon.
Obrazek
doprawdy elegandzkie, a dwie strony wcześniej puściłem pawia, jak zobaczyłem logo tego zespołu niebieskiego z Mediolanu zaczynającego się na małe i...

Jestem za tym żeby zmienić Nike na Pume albo Adidas ewentualnie kappa.
Podobają mi się projekty szczególnie Adidasa, ale Kappa jest tańsza i będzie trudniejszy dostęp ale zawsze taniej kupić koszulkę niż dziś, oryginalna sama koszulka Juve na allegro co chciałem kupić 259zł... Ale znalazłem też takie co kosztowały 69 lub 79 wiecie +twój napis ;) Ale wolę poczekać na to co będzie za rok, może jakiejś innej firmy albo bardzo ładny wzór.
Mi osobiście te koszulki milanu się nie podobają. Żal d.. ściska ale inne mediolańskie świnie mają fajna wyjazdówkę. Moim skromnym zdaniem nie prędko będziemy mieli co innego niz nike zwłaszczę że nike mamy w miare od niedawna :angry: :prochno:

Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 21:55

Tak powinny wyglądać koszulki Juve na sezon 2011/2012.
Te fortepiany są tragiczne. Uszły by jeszcze jak by rękawy były czarne, a nie białe.
Tak mają wyglądać stroje Barcy:
Obrazek

Według mnie to fani powinni wybierać jakie powinny być stroje na sezon 2011/2012. Np. jest 20 strojów zrobionych przez fanów i oni głosują z pośród tych 20 :-D.
Ostatnio zmieniony 15 maja 2011, 22:15 przez Arcadio Morello, łącznie zmieniany 1 raz.

danielos511

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 22:04

Arcadio Morello zgadzam się z Tobą w 100% ;)

FORZA JUVENTUS!!!
blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 23:55

Arcadio Morello pisze: Według mnie to fani powinni wybierać jakie powinny być stroje na sezon 2011/2012. Np. jest 20 strojów zrobionych przez fanów i oni głosują z pośród tych 20 :-D.
Projekty kibiców to trochę science-fiction ale uważam że Nike powinno przedstawić kilka modeli i dać klubowi do wyboru. Dla nich ładny model to przecież większe pieniądze.

Wydaje mi się że skoro Barca zagra w takich koszulkach:
Obrazek
to my zagramy w czymś takim:
Obrazek

Obrazek
danielos511

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2011, 14:49

No pewnie czeka nas fortepian od nowego sezonu. Nie wyglądało by to tak źle gdyby nie ta naklejka sponsora. Ale do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic.

dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 16 maja 2011, 15:14

Ten fortepian jest obleśny... masakra jakaś, niech nike spada z takim czymś.
W sumie jaki poziom piłkarze prezentują takie i stroje. To wszystko za kare.

Ale Barca miała już inny wzór od nas kiedyś
Obrazek
więc może jest nadzieja, że to dla nich ten fortepian, oby 8)

Zresztą w czym by nie grali, mają wygrywać. Stroje to stroje :P

FORZA JUVE!!!
Gathafi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2011, 15:19

blackadder pisze:
Arcadio Morello pisze: Według mnie to fani powinni wybierać jakie powinny być stroje na sezon 2011/2012. Np. jest 20 strojów zrobionych przez fanów i oni głosują z pośród tych 20 :-D.
Projekty kibiców to trochę science-fiction ale uważam że Nike powinno przedstawić kilka modeli i dać klubowi do wyboru. Dla nich ładny model to przecież większe pieniądze.

Wydaje mi się że skoro Barca zagra w takich koszulkach:
Obrazek
to my zagramy w czymś takim:
Obrazek
Czy naprawdę nie można lepiej wkomponować tego loga BetClica, tylko takie wycinanki ala podstawówka :doh:

Obrazek
Zablokowany