Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- Robert 10
- Juventino
Witam. Mam problem z motorkiem derbi senda. Otoz, nie chce w ogole odpalic. biore go na pych i dopiero wtedy odpala. Ze swieca jest wszystko raczej ok.. jak jest cieply to tez odpali bez problemu.. dopiero kiedy mam go odpalic po dluzszej przerwie w ogole nie reaguje. Jak myslicie co moze byc przyczyną ?
- Łukasz
- Juventino
W którejś biografii niegdyś wspomniane było, że studiował socjologię. Czy to prawda i czy skończył - nie wiem.Negri pisze:Gdzieś żem słyszał, że ekonomista...?Raaja pisze:Wie ktoś może , czy Alex ma jakiś wyuczony zawód ? Szukałem w biografiach ale nic nie znalazłem
- pan Zambrotta
- Juventino
Raaja pisze:Wie ktoś może , czy Alex ma jakiś wyuczony zawód ? Szukałem w biografiach ale nic nie znalazłem
stare info jak widać, ale na pewno studiował.Ostatnio Alex spotyka się z Sonią, piękną brunetką która pracuje w magazynie Max Mara, zamierza ożenić się z nią we Wrześniu 2001 roku. Jeżeli chodzi o studia to lubi uczyćsie nowych rzeczy. Razem z bratem studiuję socjologię. Na studia poszedł dla rodziców. Jego sponsorem na studiach była pewna fundacja z którą skończył mu się kontrakt 30 maja 2000 roku, ale Alex znalazł nowego sponsora Compatct
- Gigi Buffon
- Juventino
Przepraszam,że ten temat sugeruje reklamę,ale nie to jest moim celem.
Piszę,bo chciałem się Was zapytać,czy odbieracie Sportklub, który jak oświadcza C+ jest u nich dostępny. Problem jest w tym,że ja będąc ich klientem w pakiecie optimum miałem mieć zagwarantowany odbiór tej stacji, która jak wynika z listy kanałów jest na 111 pozycji. Ciekawostką jest tu fakt,że ja takiego kanału nie mam na swojej liście.
Reasumując. Odbiera Wam Sportklub ,a może będzie on dostępny w późniejszym terminie? Być może mieliście coś podobnego?
Na sam koniec, zanim podziękuję za ewentualne odpowiedzi, dodam,że ten kanał miał być za darmo i od maja dostępny....

Piszę,bo chciałem się Was zapytać,czy odbieracie Sportklub, który jak oświadcza C+ jest u nich dostępny. Problem jest w tym,że ja będąc ich klientem w pakiecie optimum miałem mieć zagwarantowany odbiór tej stacji, która jak wynika z listy kanałów jest na 111 pozycji. Ciekawostką jest tu fakt,że ja takiego kanału nie mam na swojej liście.
Reasumując. Odbiera Wam Sportklub ,a może będzie on dostępny w późniejszym terminie? Być może mieliście coś podobnego?
Na sam koniec, zanim podziękuję za ewentualne odpowiedzi, dodam,że ten kanał miał być za darmo i od maja dostępny....

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- tabo89
- Juventino
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Bardzo potrzebuję reklamy sera Krówka Śmieszka Kiri. Była taka kiedyś... "krówki robią muuu i dają mleko, a z mleka jest twarożek a z twarożku kiri".
Jak ktoś ma/znajdzie to możemy negocjować.
Jak ktoś ma/znajdzie to możemy negocjować.
- darek
- Juventino
Mam trochę dziwne pytanie.
Jestem współwłaścicielem motoroweru, a mój ojciec właścicielem. Chciałbym sprzedać tego rupiecia, ale nie mam jeszcze 18 lat. Oczywiście ojciec wyraża zgodę na sprzedaż.
Szukałem na necie informacji na ten temat i zdania są podzielone. Jedni uważają, że wystarczy na umowie napisać dane współwłaściciela i że ojciec wyraża zgodę na sprzedaż przez nieletniego. Inni piszą, że trzeba coś w sądzie załatwiać.
Wie ktoś jak to naprawdę jest?
Z góry dzięki za informacje.
Jestem współwłaścicielem motoroweru, a mój ojciec właścicielem. Chciałbym sprzedać tego rupiecia, ale nie mam jeszcze 18 lat. Oczywiście ojciec wyraża zgodę na sprzedaż.
Szukałem na necie informacji na ten temat i zdania są podzielone. Jedni uważają, że wystarczy na umowie napisać dane współwłaściciela i że ojciec wyraża zgodę na sprzedaż przez nieletniego. Inni piszą, że trzeba coś w sądzie załatwiać.
Wie ktoś jak to naprawdę jest?
Z góry dzięki za informacje.
- Bianconero92
- Juventino
Czy ktoś się orientuje gdzie mogę wymienić tajlandzką walutę tj. baty, na Śląsku? Bądź wgl gdzie można to wymienić ?
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- Hubson
- Juventino
Posiada ktoś na swym HDD napisy do serialu Udręki młodego Bergera (ang. The hard times of RJ Berger) ?
Przewaliłem internet wzdłuż i wszerz i jedyne co znalazłem to odcinki w częściach na Mtv( :doh: ), odcinki z lektorem na chomiku (nie chce płacić :? ) oraz info że do niedawna istniała stronka hardtimes.pl (czy cuś takiego). Podobno na tej stronce były odcinki oraz napisy do nich.
Tak więc jeśli ktoś takowe posiada baaaaardzo prosiłbym o kontakt na PW. Chodzi mi konkretnie o cały sezon pierwszy, jeśli by ktoś miał także drugi, byłbym wdzięczny po stokroć.
Przewaliłem internet wzdłuż i wszerz i jedyne co znalazłem to odcinki w częściach na Mtv( :doh: ), odcinki z lektorem na chomiku (nie chce płacić :? ) oraz info że do niedawna istniała stronka hardtimes.pl (czy cuś takiego). Podobno na tej stronce były odcinki oraz napisy do nich.
Tak więc jeśli ktoś takowe posiada baaaaardzo prosiłbym o kontakt na PW. Chodzi mi konkretnie o cały sezon pierwszy, jeśli by ktoś miał także drugi, byłbym wdzięczny po stokroć.
- stahoo
- Juventino
Siema, nie wiem jak to zrobiłem, ale wyłączyłem skróty klwiaturowe - ctrl+c, ctrl+z itp. Laptop firmy Toshiba z Vistą... :roll: Google średnio pomaga...
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2011, 16:57 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- francois
- Juventino
Wie ktoś może jak nazywa się ta piosenka w tle od 0:34?

Wielkie dziękiszczypek pisze:Marilyn Manson - Personal Jesus

Ostatnio zmieniony 29 lipca 2011, 19:24 przez francois, łącznie zmieniany 1 raz.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”