tatuaże
- Max_LP
- Juventino
Dzieki wielkieDragon pisze:ŁAP , po kliknięciu na koszulkę masz większe zdjęcie.Max_LP pisze:A mógłbyś dać jakiś linkDragon pisze:Widziałem tę koszulkę, świetna! Chciałem kupić ale ta przesyłkaSwoją drogą, fajny motyw na tatuaż, bez herbu Juve jednak
byłbym wdzieczny
Swoja droga kiedyś szukałem motywu na fototapete i właśnie to mi wpadło w oko ale jakoś nie wyszło.

bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
biel, która obejmuje czerń..
- bubu_juve
- Juventino
No to ja też wrzucę moją dziarkę. Zrobiłem ją jakieś 3 lata temu. Kumpel robił mi ją dwa dni po jakieś 3-4 godzinki. Koszt to zakup tuszu oraz 200 zł po znajomości. Zdjęcie świeżej chyba dzień po wykonaniu. W zeszłym roku robiłem poprawki i takie tam, a w tym roku planuje zrobić wypełnienie na biało tylko nie wiem jaki tusz będzie najlepiej widoczny na ciele jeżeli chodzi o kolor biały. Jeśli ktoś może coś doradzić to będę wdzięczny. Oto link http://imageshack.us/photo/my-images/542/dsc00016i.jpg/
Forza Juve
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Generalnie nie lubię herbów, tym bardziej w kolorze, więc mi się nie podoba.bubu_juve pisze: Oto link http://imageshack.us/photo/my-images/542/dsc00016i.jpg/

A tak już pomijając moje osobiste preferencje, nie uważasz że Twoje tattoo wygląda trochę ubogo? Ja bym dorzucił coś naokoło, np. motyw z tej koszulki, którą nieco wyżej wrzucili chłopaki. Od razu by się dziarka lepiej prezentowała.
- Pawełek
- Juventino
Nowa dziarka.
http://tinypic.pl/lb603oame2ls
Gdyby ktoś nie wiedział to jest to data powstania bydgoskiego Zawiszy i Jego barwy. Studio Scarlett Tattoo na ul. Długiej w Bydgoszczy. Koszt: 200zł. Polecam.
Gdyby ktoś nie wiedział to jest to data powstania bydgoskiego Zawiszy i Jego barwy. Studio Scarlett Tattoo na ul. Długiej w Bydgoszczy. Koszt: 200zł. Polecam.
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- evilboy
- Juventino
Dziwnie to wygląda jak cytuje się tekst z transparentu używając do tego cudzysłowu i podając jako autora grupę kibicowską. Moim zdaniem byłoby znacznie lepiej, gdybyś nie traktował tego jako żaden cytat.
Ale samo wykonanie przednie

- Wawel
- Juventino
A czy autorem nie jest grupa kibicowska? ;>evilboy pisze:Dziwnie to wygląda jak cytuje się tekst z transparentu używając do tego cudzysłowu i podając jako autora grupę kibicowską. Moim zdaniem byłoby znacznie lepiej, gdybyś nie traktował tego jako żaden cytat.
Można polemizowac na ten temat.
- juventini22
- Juventino
spoko napis, pokoj tez fajnie przyzadzony
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Aj chłopie chłopie...nie chce Cię ,,zaczepiać'' ale. Deklarujesz się jaki kibic Juve, dziabiesz sobie naszą nazwę. W podpisie masz obrazek z tragedi na Heysel, ja wchodzę do kilku tematów wyżej (pokaż fejsa) i co widze... gościa w koszulce angielskiej drużyny z ... własną ksywą. Mistrzu, nie wnikam co nosisz na co dzień, czy to był prezent czy nie, ale coś tu nie gra. Nie afiszuj się z takimi rzeczami publicznie, jest to strasznie nie smaczne i nie da się obok tego przejśc obojętnie. Oglądałeś woljny na stadionach?
Pamiętaj: inglisz animals!
p.s dziara w porządku.
Pamiętaj: inglisz animals!
p.s dziara w porządku.

- Nevermind
- Juventino
dlaczego zaczepiać? wszystko wyjaśniłem. nie czuje się związany z City. inna sprawa, że prawdopodobnie jeszcze kilka razy wybiorę się na mecz. trochę niefajnie, że piszesz o "naszej" nazwie. akurat od szóstego roku życia czuje się emocjonalnie związany z Juventusem.
chorągiewką nie jestem, zapewniam
to akurat wiem. inna sprawa, ze dzisiejszy "kibice" nie mają nic wspólnego z dzisiejszym dopingiem trybun. najwięksi kibice oglądają spotkania w pubach, a na mecze przychodzą pikniki.Dragon pisze: Pamiętaj: inglisz animals!
dzięki. trochę słabo wygląda sfotografowana przez kamerkę internetową.Dragon pisze: p.s dziara w porządku.
chorągiewką nie jestem, zapewniam