Akcja t-shirty Juventusu druga edycja!
Spoko, ja również ciągle czekam.Buri pisze:u mnie ta poczta coś się ociąga... jeszcze nic nie dotarło.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- marek.siedlce
- Juventino
koszulki rewelacja! Wielkie podziękowania dla organizatora.
jak by kto miał różową L na zbyciu to walić do mnie z tym tematem
jak by kto miał różową L na zbyciu to walić do mnie z tym tematem
FORZA JUVE !!!
- Piotr21
- Juventino
W moim przypadku już niestety nie gdyż jest M-ka za duża. I na niebieskiej mam dziurke z przodu pewnie wina już producenta. Dziękuję za akcję Faja.Kurczi pisze:dotarły, jak zwykle eleganckietylko rozmiarówka dziwna w porównaniu do poprzedniej akcji, M-ka M-ce nie równa, te są większe, ale to tylko w moim przypadku na plus
Ja już również mam. Faktycznie rozmiarówka jakaś szeroka. Mam L-ke i troche za duza. Nijak się to ma do rozmiarówki tej samej firmy z aukcji http://www.forum.juvepoland.com/viewtop ... 74&start=0 . No ale spox 8) Rozm
Ostatnio zmieniony 22 maja 2011, 13:23 przez secondo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Radidam
- Juventino
Wielkie podziekowania dla organizatora ! Za dobrze zorganizowaną akcję 
Co do koszulek
Hmm zamówiłem wzór 1 kolor: czarny rozmiar L i wzór 2 kolor: błękitny rozmiar L. Niby obie koszulki są tego samego rozmiaru, a niebieska jest wieksza od czarnej
Dziwne
Pozdros !

Co do koszulek

Pozdros !

- bubu_juve
- Juventino
no to pozostaje się tylko cieszyć oczywiście Ci którzy już mają swoje koszulki. Ja wpłaciłem na samym początku kasę jako jeden z pierwszych a listonosza u mnie dalej nie widać ...
Zaczynam się martwić czy czasem jakiś obcy pies go nie zjadł w okolicy ;p
Zaczynam się martwić czy czasem jakiś obcy pies go nie zjadł w okolicy ;p
Forza Juve
- Bezimienny
- Juventino
Przychodzę że szkoły do domu, a tu babcia oświadcza że odebrała paczkę od listonosza.Wchodzę do domu, a tu koszuleczki ładnie leżą na stole. Faja wielkie dzięki za kolejną akcje. Koszulki są świetne.
PS.
Pozdrowienia dla żony, niech szybko wraca do pełni zdrowia.
PS.
Pozdrowienia dla żony, niech szybko wraca do pełni zdrowia.