Zlatan na liście życzeń Juve
- Alexxxxx
- Juventino
Szczerze powiedziawszy uwazam jak niektórzy z was to jest kolejna głupia plota.... Treze zostaje, a pan o imieniu Zlatan nie zagra w Juve. Myśle, ze i tak by sie nie sprawdził chociaż... Ale jak Treze gra to miejsca dla niego nie ma, ale jakbyśmy musieli dać 10 milionów Euro to moze przyjść. Inaczej mówie Nie :!: Ale i tak jest juz u mnie dawano na minusie z powodu swojego pochodzenia i ryle :evil:
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- rdk
- Juventino
Uważam, że TREZEGUET jednak podpisze z JUVE kontrakt, sam się wypowiadał, że bardzo dobrze się czuje w JUVE i to dla niego najlepszy klub na świecie
Ale jednak gdyby nie wypaliło z TREZE, to Ibrahimovica można by sprowadzić :?

Ale jednak gdyby nie wypaliło z TREZE, to Ibrahimovica można by sprowadzić :?
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Spoko Spoko Spoko
on musi być na Stadio Dele Alpi czy treze podopisze czy nie on musi grac w Juve ja brzdzo go lubie i podoba mi sie jego gra
Wiec juve skorzystaj i kupuj!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
on musi być na Stadio Dele Alpi czy treze podopisze czy nie on musi grac w Juve ja brzdzo go lubie i podoba mi sie jego gra
Wiec juve skorzystaj i kupuj!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
- juveluck
- Juventino
Nie zartujmy sobie Ibrahimovic za Trezeguet. Kpina. Zreszta nie wierze zeby Juve puscilo Davida wiec ta gadka nie ma wiekszego sensu. Francuz jest zbyt waznym zawodnikeim naszej druzyny zeby sie go ot tak pozbyc. A zwlaszcza jezeli w perspektywie ma sie tylko kogos pokroju Szweda, z calym szacunkiem dla nieho ale on po prostu nie moze sie rownac z Treze. Napewno nie chial bym zeby to rozwiazanie doszlo do skutku. To byla by dla nas ogromna strata

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- JUVEFANE_10
- Juventino
Ale jak by już tak się stało to nie wymieniał bym Treze za Zlatana tylko Treze za Aimara....
JESTEM OSZUSTEM
- Hybryd
- Juventino
Podobnie mówili o Davidsie że na pewno podpisze i jakie wyszły z nim ceregiele :!: :!: :!: Miejmy nadzieje że z Treze tak nie będziealexxxks pisze:Prędzej czy później Treze podpisze więce raczej nikt nowy nie przyjdzie!!