Nowy Trener?
- mateo369
- Juventino
wiecie dlaczego Alojzy zawsze stawia na Motte od początku?
bo wie, że dzięki temu może zrobić jedną dobrą zmianę.
Niestety Marco go zrobił w balona i zagrał przyzwoicie w 1T czym kompletnie zniweczył chytry plan naszego trenera. Dlatego kompletnie nie rozumie tych negatywnych opinii pod jego adresem
bo wie, że dzięki temu może zrobić jedną dobrą zmianę.
Niestety Marco go zrobił w balona i zagrał przyzwoicie w 1T czym kompletnie zniweczył chytry plan naszego trenera. Dlatego kompletnie nie rozumie tych negatywnych opinii pod jego adresem
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- @Maras@
- Juventino
Chciałbym w Juve jakiegoś młodego trenera z pomysłem na grę... Najchętniej widziałbym w tej roli Villas-Boas'a, albo Deschampsa... Mimo swojego młodego wieku już co nieco osiągneli w trenerce. Boas stworzył bardzo efektownie i efektywnie grające Porto. Wielce prawdopodobne że wygra z tą drużyną Ligę Europejską. Didier awansował z naszym Juve do Serie A, później zdobył mistrzostwo Francji z Marsylią...

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Było już wałkowane. VB nie przyjdzie, sam to powiedział w wywiadzie.@Maras@ pisze:Chciałbym w Juve jakiegoś młodego trenera z pomysłem na grę... Najchętniej widziałbym w tej roli Villas-Boas'a, albo Deschampsa... Mimo swojego młodego wieku już co nieco osiągneli w trenerce. Boas stworzył bardzo efektownie i efektywnie grające Porto. Wielce prawdopodobne że wygra z tą drużyną Ligę Europejską. Didier awansował z naszym Juve do Serie A, później zdobył mistrzostwo Francji z Marsylią...
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- wagner
- Juventino
w najbliższym czasie będziemy błagać jakiegoś "podciwego" trenera/ów by do nas przyszedł@Maras@ pisze:Chciałbym w Juve jakiegoś młodego trenera z pomysłem na grę... Najchętniej widziałbym w tej roli Villas-Boas'a, albo Deschampsa... Mimo swojego młodego wieku już co nieco osiągneli w trenerce. Boas stworzył bardzo efektownie i efektywnie grające Porto. Wielce prawdopodobne że wygra z tą drużyną Ligę Europejską. Didier awansował z naszym Juve do Serie A, później zdobył mistrzostwo Francji z Marsylią...

a te nazwiska brzmią ... galaktycznie :doh: UFO jest wśród nas

- kosciu88
- Juventino
Jesli nadal po tym meczu Marotta i Agnelli beda za pozostaniem tego "trenera" to nie wiem co sie musi jeszcze wydazyc zeby zaczeli mowic co innego
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Marotta mówi, że Mazzarri nie będzie trenerem Juve. Chociaż i to dobre.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- wagner
- Juventino
facet z Napoli wchodzi na salony, nie przyjdzie pod mostAntichrist pisze:Marotta mówi, że Mazzarri nie będzie trenerem Juve. Chociaż i to dobre.

będę zadowolony jak przynajmniej ktoś wrzuci nas na parterJuventino79 pisze:A jak wygląda sytuacja Guusa Hiddinka? Jest poza zasięgiem? Może chciałby spróbować wyzwania w postaci doprowadzenia Juve z powrotem na szczyt? (chociaż tutaj to zadanie jest ekstremalnie trudne...) Jest nie do wyciągnięcia z tej Turcji?

Ostatnio zmieniony 09 maja 2011, 23:32 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.
- zahor
- Juventino
Wydaje mi się, że Delneri nagrał Agnellego jak ten gwałcił półżywą kozę i teraz go szantażuje - jak mnie wywalisz to ujawnię to nagranie. Innego, bardziej racjonalnego wyjaśnienia tego, że ten pajac nadal tutaj pracuje nie jestem w stanie znaleźć. Może ktoś z was ma pomysł?
- Juventino79
- Juventino
Odpadamy już niemal ostatecznie z walki o LM, jeżeli nie zmienimy trenera to po prostu będzie komediodramat. Dziad Del Neri nadaje się do klubów pokroju nieszczęsnego Chievo, nie do nas - on nie wyciąga żadnych, żadnych wniosków!! Nie uczy się na błędach, nic po prostu facet jest chyba ciemny... Niech wpada Lucek i zrobi porządek ,bo będziemy się tak kisić kolejne 10 lat, aż Moggi odejdzie z tego świata i nie będzie kto miał nas ratować...
- ewerthon
- Juventino
Wicemistrza jesieni mieliśmy praktycznie dzięki formie dwóch zawodników:
Krasicia i Quagliarelli. Kiedy pierwszy stracił formę, a drugi doznał kontuzji wszystko się posypało i Del Neri nie potrafił ich nikim zastapić. Czwarte miejsce Sampdorii to sukces Cassano na spółkę z Pazzinim. Alojz nie miał w tym większego udziału. Del Neri wiele razy był wyrzucany ze swoich klubów za żenujący styl i wyniki, mam nadzieję, że teraz będzie podobnie i Juve nie będzie żadnym wyjątkiem. Mazzarri, Conte, czy Ranieri, mam wrażenie, że każdy byłby lepszy od niego.
Krasicia i Quagliarelli. Kiedy pierwszy stracił formę, a drugi doznał kontuzji wszystko się posypało i Del Neri nie potrafił ich nikim zastapić. Czwarte miejsce Sampdorii to sukces Cassano na spółkę z Pazzinim. Alojz nie miał w tym większego udziału. Del Neri wiele razy był wyrzucany ze swoich klubów za żenujący styl i wyniki, mam nadzieję, że teraz będzie podobnie i Juve nie będzie żadnym wyjątkiem. Mazzarri, Conte, czy Ranieri, mam wrażenie, że każdy byłby lepszy od niego.
- Eric6666
- Juventino
Dn zostanie, bo mamy serię 4 spotkań bez przegranej, a to sukces!!! cieszmy się, cud, że zespół pokroju Chievo nas nie rozniósł, a remis DN brałby w ciemno.
Ps. Pelliser? czy tylko ja byłem pewny, że strzeli bramkę;d?
Ps. Pelliser? czy tylko ja byłem pewny, że strzeli bramkę;d?
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- bendzamin
- Redaktor
Nie tylko Ty, ale akurat on nam dzisiaj nie strzelil.Eric6666 pisze: Ps. Pelliser? czy tylko ja byłem pewny, że strzeli bramkę;d?
Del Neri powinien wyleciec ze skutkiem natychmiastowym. Do konca sezonu niech nas trenuje ktokolwiek, ja widzialbym Nedveda w tej roli, a po sezonie poszukac kogos na poziomie. Tylko nie zadne mazary czy inne dellie rossi, a wodza z prawdziwego zdarzenia, co to pouklada te pipki.
- Juventino79
- Juventino
A jak wygląda sytuacja Guusa Hiddinka? Jest poza zasięgiem? Może chciałby spróbować wyzwania w postaci doprowadzenia Juve z powrotem na szczyt? (chociaż to zadanie jest ekstremalnie trudne...) Jest nie do wyciągnięcia z tej Turcji?
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A gdzie te głosy.- Co my Polonia Warszawa że tak trenera będziemy zmieniać, musi być ciągłość, przecież Del Neri doprowadził sampę na 4 miejsce i prowadził kilka treningów w porto!!
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS