Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 08 maja 2011, 23:06

lenor pisze: Słuchaj a gdyby Marotta z Angelim przyjechali do twojego domu z kosmiczną umową nie podpisałbyś kontraktu? Dzisiejszy futbol to biznes, mało już jest takich osób, jak Alex, który kocha to gdzie jest i co robi.
Marotta, za granicą?? ja w to niewierze!! on jest jak zwykli amerykanie, poza jego ojczyzna nie ma innego kraju ani ludzi.

Ja już to tylko wyciąga rezerwowych a angielskich klubów - Ziegler i Traore

Gdyby to był inny DS to prawdę mówisz.

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 maja 2011, 23:24

lenor pisze:
zahor pisze: Słuchaj, a czy gdyby Villas-Boas osobiście przyjechał do Ciebie do domu, powiedział Ci że w przyszłym sezonie nie będzie trenować Juve, to w końcu byś to przyjął do wiadomości? Chyba każdy na tym forum chciałby go na ławce trenerskiej Starej Damy, podobnie jak wszyscy by chcieli Messiego w składzie, ale to nierealne. Mam nadzieję, że od przyszłego roku trenerem będzie ktoś poważniejszy niż Mazzari, może ktoś z Francji. Dyskusja kto gorszy - obecny szkoleniowiec Napoli czy Delneri wywiązała się jakoś tak swoją drogą, niezależnie od tego że jednak wolelibyśmy nie wybierać między tymi dwoma. Ale z drugiej strony nie rzucajmy nazwiskami typu Villas-Boas czy Mourinho.
Słuchaj a gdyby Marotta z Angelim przyjechali do twojego domu z kosmiczną umową nie podpisałbyś kontraktu? Dzisiejszy futbol to biznes, mało już jest takich osób, jak Alex, który kocha to gdzie jest i co robi.
Jedna sprawa - MishaAveJuve już wyjaśnił. Druga - Marotta i kosmiczna umowa? Oksymoron. Trzecia - VB nie jest głupi - wie że przejście do Juve byłoby krokiem w tył w jego karierze. Nawet jeżeli Juve zaoferuje mu teraz więcej niż Porto, to i tak nie dostanie tyle, ile potencjalnie może zarobić za kilka lat w Chelsea, Man Utd czy Realu. Ale żeby tam wylądować musi wyrabiać sobie markę i jednocześnie szlifować swój warsztat trenerski - obie rzeczy łatwiej mu będzie robić w Porto.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 08:00

Alojzy potwierdza, że zostaje w Juve na 100%, niestety...

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 08:31

zahor pisze: Jedna sprawa - MishaAveJuve już wyjaśnił. Druga - Marotta i kosmiczna umowa? Oksymoron. Trzecia - VB nie jest głupi - wie że przejście do Juve byłoby krokiem w tył w jego karierze. Nawet jeżeli Juve zaoferuje mu teraz więcej niż Porto, to i tak nie dostanie tyle, ile potencjalnie może zarobić za kilka lat w Chelsea, Man Utd czy Realu. Ale żeby tam wylądować musi wyrabiać sobie markę i jednocześnie szlifować swój warsztat trenerski - obie rzeczy łatwiej mu będzie robić w Porto.
A wiesz, że jak to samo napisałem kilkanaście stron wcześniej, to trochę mnie tutaj zjechali? Gotuj się ;)

DN twierdzi, że zostaje? Nie podoba mnie się to...
Jeżeli nasi go zatrzymają, to z pewnością znaczy, że nie było możliwości, aby Juve objął ktoś lepszy...

PS. To nie był oksymoron ;) prędzej sprzeczność, absurd czy coś...

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 15:12

Antichrist pisze:Alojzy potwierdza, że zostaje w Juve na 100%, niestety...
Przecież to nie on decyduje czy zostaje czy nie :whistle:

PS.Nasz Didier raczej nie obroni mistrza Francji, wczoraj OM przegrało z OL 3:2 i na cztery kolejki przed końcem Lille ma cztery pkt przewagi nad OM :roll:

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 15:36

NA konkurencyjnym portalu przeczytałem właśnie, że Juve chce sprowadzić Wengera :)
Kocham włoskich dziennikarzy. Alojz mówi, że zostaje, Tutto powtarza nieustannie nazwisko Boasa, teraz jeszcze inny brukowiec pisze, że chcemy Wengera xD
Miło się czyta takie wpisy, ale z rzeczywistością ma to tyle wspólnego co lipiec ze śniegiem. :rotfl: :rotfl:
Ja to bym chcial Mórinio

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 18:29

Zola w Chelsea:

http://www.eurofutbol.pl/news/267502-Zo ... e-Chelsea/

Pozornie nie ma to nic wspólnego z Juve, ale po pierwsze być może rozpocznie to efekt domina w karuzeli trenerskiej i znajdziemy kogoś lepszego niż Del Neri, a po drugie potwierdza to, że Zola, którego widziałbym w Juve jest dobrym managerem.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 18:35

francois pisze:Zola w Chelsea:

http://www.eurofutbol.pl/news/267502-Zo ... e-Chelsea/

Pozornie nie ma to nic wspólnego z Juve, ale po pierwsze być może rozpocznie to efekt domina w karuzeli trenerskiej i znajdziemy kogoś lepszego niż Del Neri, a po drugie potwierdza to, że Zola, którego widziałbym w Juve jest dobrym managerem.
Mhm, a Stefan Majewski się czasem nie szykuje na to stanowisko? A co do tego, że jest dobrym managerem - nie chcę niczego ujmować Zoli, ale to że jakiś dziennikarzyna wyssał sobie z palca historię o jego zatrudnieniu w Chelsea niczego nie potwierdza.

gruzin_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 20:08

Prędzej mi kaktus na ręce wyrośnie niż Zola będzie trenował Chelsea :rotfl:
Może za jakieś 10 lat jak coś wygra :think: , ale teraz nie ma szans.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 22:42

Przechodzę na stronę Mishy i oczekuję dymisji. Wszystko ma swoje granice.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 22:46

Jak długo jeszcze ten marny trenerzyna będzie mnie doprowadzał do szału?

FORZA JUVE !!!
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

jesteśmy najbardziej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> drużyną na świecie!!!!!

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Łukasz pisze: Wszystko ma swoje granice.
Nie w Juve...
Co raz bardziej wydaje mi się, że DN zostanie z nami na następny sezon! obym się mylił

ewerthon

Juventino
Juventino

Pozostawienie Del Neriego na kolejny rok niesie ze sobą poza kolejnym blamażem, także inne niebezpieczeństwa. Jednym z nich jest wykupienie fantastycznego Marco Motty. Jakoś nie chcę mi się wierzyć, że skoro Del Neri tak na niego stawia, to pozwoli mu odejść. Cieszy mnie dzisiejszy wynik, każda taka kompromitacja przybliża tego starca do dymisji.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

W kontekście dzisiejszego meczu uważam wypowiedź Alojzego, jakoby miał pozostać w Juventusie na kolejny sezon, uważam za wysoce nieśmieszny żart.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Zablokowany