Mutu nie tęskni za Serie A!!
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Rumuński napastnik Chelsea, pozyskany przed tym sezonem z Parmy za 16mln funtów już zdołał wpisać sie kilkakrotnie na liste strzelców w swym nowym klubie.We wtorek jego drużyna przyjeżdża do Rzymu by rywalizować z Lazio.
24-letni piłkarz nie żałuje odejścia z Parmy:-"Podjołem właściwy wybór, nawet jeśli tęsknie za Parmą, ale napewno nie tęsknie za Serie A.W anglji sędziowie zatrzymują grę z powodu fauli 10-20 razy.We Włoszech 60.Wolę brytyjskie podejście do sprawy.40-50 tyśęczny tłum kibicuje, a nigdy nie gwiżdże na ciebie."-powiedział Mutu.
dodając:"wszyscy mnie tu doceniają, a we Włoszech ceni sie tylko Brazylijczyków i Argentyńczyków.Zawodnicy ze wschodzniej europy to już inna sprawa."
Chyba to co powiedział to moim zdaniem prawda(ale kibice Juve to co innego)!!

24-letni piłkarz nie żałuje odejścia z Parmy:-"Podjołem właściwy wybór, nawet jeśli tęsknie za Parmą, ale napewno nie tęsknie za Serie A.W anglji sędziowie zatrzymują grę z powodu fauli 10-20 razy.We Włoszech 60.Wolę brytyjskie podejście do sprawy.40-50 tyśęczny tłum kibicuje, a nigdy nie gwiżdże na ciebie."-powiedział Mutu.
dodając:"wszyscy mnie tu doceniają, a we Włoszech ceni sie tylko Brazylijczyków i Argentyńczyków.Zawodnicy ze wschodzniej europy to już inna sprawa."
Chyba to co powiedział to moim zdaniem prawda(ale kibice Juve to co innego)!!

- x_men_1988
- Juventino
Jak to przecież Nedved jest ze wschodniej Europy i jest doceniany przez wszystkich . Mutu chyba był zły że wszyscy wychwalali Adriano a nie jego no i jesli mu o to chodziło to ma rację ponieważ mutu tak jak adriano ma olbżymi talent . Liga angielska to w większości kopanina i dlatego sędziowie rzadko gwiadają , Serie A jest w sumie ostrą ligą ale sędziowie nie pozwalają na zbyt wiele .
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Serie A też nie tęskni za Mutu, przez niego nikt nie widział Adriano, a teraz opkazało się że Brazylijczyk jest dużo leprzy od niego pod każdym względem.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- KwiAtek
- Juventino
ma prawo byc zadowolony z dopingu, Anglicy maja taka mentalnosc, ze kiedy zbliza sie mecz ich ukochanej druzyny to prawie cale miasto wybiera sie na stadion i stad te 40-50 tysiecy ludzi na trybunach
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- JuveQL
- Juventino
W anglii doping jest rzeczywiscie wpsaniały, kibice sa jakby bardziej wyrozumiali wobec swych pilkarzy. A Mutu...cóż, pograł we Włoszech, teraz chciał spróbowac czegos nowego, chcial zmiany. Zycze mu powodzenia w Premier League.
- Gofer
- Juventino
dokładnie! Szkoda że MUTU nie gra w JUVE!Virus[Mauro] pisze:ja sie nie dziwie . napewno dobrze mu sie gra w Chelsea więc nie dziwi mniejego wypowidź
.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
- fanka-juve
- Juventino
no wlasnie szkoda ze Mutu nie gra w Juvie ale i tak mamy lepszych albo podobnych do niego napastnikow najwazniejsze ze Treze Marco i Alex sa git a jest przeciez jeszcze Miccoli
niech gra tak w Londynie z Bogiem ale uwazam ze to dobry pilkarz

FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!