BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- białas
- Juventino
dobrze Judzio prawi- polać mu 
odnośnie koszulek, to jak już wiecie, ale przypomnę na wszelki wypadek: płacicie kasę tylko za koszulki, bez przesyłki. kiedy już wszyscy wpłacą, a do tej pory zadeklarowały się następujące osoby:
- Judzio
- Dagmara
- Winner
- Gorn
- no i ja,
i będzie wiadomo ile koszulek będzie wysyłanych do Białegostoku, ja zapłacę za przesyłkę, a wtedy już indywidualnie rozliczycie się ze mną. przypominam, że należy jeszcze do Lucasa wysłać priva, że korzystacie z przesyłki grupowej i ja pokrywam koszt przesyłki.
odnośnie zlotu, ludzi piszeczie czy jedziecie, czy nie, żeby było wszystko jasne jak najszybciej

odnośnie koszulek, to jak już wiecie, ale przypomnę na wszelki wypadek: płacicie kasę tylko za koszulki, bez przesyłki. kiedy już wszyscy wpłacą, a do tej pory zadeklarowały się następujące osoby:
- Judzio
- Dagmara
- Winner
- Gorn
- no i ja,
i będzie wiadomo ile koszulek będzie wysyłanych do Białegostoku, ja zapłacę za przesyłkę, a wtedy już indywidualnie rozliczycie się ze mną. przypominam, że należy jeszcze do Lucasa wysłać priva, że korzystacie z przesyłki grupowej i ja pokrywam koszt przesyłki.
odnośnie zlotu, ludzi piszeczie czy jedziecie, czy nie, żeby było wszystko jasne jak najszybciej

- Judzio
- Juventino
sobota 20:45 bodaj ta liga majstrów jest, zrobiłem za pośrednictwem Kuźmy rezerwację, tak w ramach spotkania przy browarku, obgadania kilku rzeczy.
Tam gdzie ostatnio żeśmy się widzieli, mam nadzieje że kilka osób się zjawi. Do zobaczenia
Tam gdzie ostatnio żeśmy się widzieli, mam nadzieje że kilka osób się zjawi. Do zobaczenia

- białas
- Juventino
ja niestety odpadam, ale jak już gdzieś tam wcześniej wspominałem, należałoby jakoś zakończyć sezon. jakiś grill czy inne ogniskoJudzio pisze:sobota 20:45 bodaj ta liga majstrów jest, zrobiłem za pośrednictwem Kuźmy rezerwację, tak w ramach spotkania przy browarku, obgadania kilku rzeczy.

- Winner
- Juventino
Ja nie wiem czy wpadnę wszystko zależy od tego o której się skończy rodzinna impreza u mnie w domu.Judzio pisze:sobota 20:45 bodaj ta liga majstrów jest, zrobiłem za pośrednictwem Kuźmy rezerwację, tak w ramach spotkania przy browarku, obgadania kilku rzeczy.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- białas
- Juventino
czy jest ktoś jeszcze chętny do zakupu koszulki/koszulek z akcji Lucasa? jeśli tak, to proszę o info, bo jutro wpłacam hajs i wtedy pozostanie już tylko samemu płacić za przesyłkę.
do osób, które zgłosiły się do wspólnej przesyłki (zwłaszcza Gorn) - proszę o potwierdzenie wpłaty lub rezygnacji z akcji, bo od tego zależy koszt przesyłki.
do osób, które zgłosiły się do wspólnej przesyłki (zwłaszcza Gorn) - proszę o potwierdzenie wpłaty lub rezygnacji z akcji, bo od tego zależy koszt przesyłki.