Juventus Stadium

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2011, 22:06

Mateuszello pisze:
Dzisiaj oglądałem ten filmik i strasznie mi brakuje takiej... "inności" od tej całej reszty, ale nie mówię tu o tej superaśnej bieżni lub o pustkach w niektórych obszarach tylko chodzi mi tu o takie szczegóły(np. taka pajęczyna pod ekranem albo te odstające do góry przy dachu "słupki"). W sumie to może moja podświadomość na siłę oczekuję od nowego stadionu, żeby do znudzenia wyglądał jak ten stary kompan, który tak wiele mi przypomina.
Lubie to.

Niewazne co by mowic o Delle Alpi to sentyment jest. Mimo iz byly bieznie, daleko od murawy, pustki to itak dla mnie ten stadion mial w sobie cos specjalnego, wygladalem odstawal od innych... byl jakis unikalny.

Drugo ufficialmente

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2011, 08:16

Mateuszello pisze:
dawid91 pisze:
Monte Cristo pisze:Wojtek: Chyba beda jeszcze dwa pilkarze, ale nie jestem pewien.
Będą, właśnie na zdjęciu jest fragment jednego z nich.
Platini i Gaetano Scirea bodajże.
Skąd wiesz, że te postacie to Platini i Scirea? Po czym to widać? Sądziłem, że to po prostu... piłkarze i od początku mi się ten motyw nie podobał i raczej nie będzie? Według mnie to wygląda jak jakieś perfidne uzupełnienie puste miejsca...
Będą dwaj piłkarze tak jak napisał wcześniej Dawid i będą to Platini i Scirea.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2011, 12:37

Od ostatniej wrzuty trochę się wydarzyło więc i multimediów trochę jest.

http://sportbusinessmanagement.blogspot ... -juve.html
Według tego artykułu bardzo możliwe jest, że sponsorem tytularnym nowego stadionu zostaną linie lotnicze Alitalia. Alitalia jest już partnerem Bianconerich i bardzo ceni sobie tą współpracę stąd też ten pomysł. Nie wiadomo ile w tym prawdy bo Sportfive na razie żadnych informacji nie zdradza ale osobiście taki sponsor bardzo by mi się podobał. Zobaczymy jak będzie.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Filmik z Juventus Channel:

JU29ro:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Zdjęcia panoramiczne:
http://img90.imageshack.us/img90/2185/x ... 621619.jpg
http://img851.imageshack.us/img851/866/ ... 543265.jpg
http://img189.imageshack.us/img189/5011 ... 971679.jpg
http://img42.imageshack.us/img42/1325/x ... 688451.jpg

Podpisanie kontraktu przez Del Piero:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony 09 maja 2011, 13:41 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2011, 13:43

Drugo ufficialmente pisze:
Mateuszello pisze:
dawid91 pisze:Będą, właśnie na zdjęciu jest fragment jednego z nich.
Platini i Gaetano Scirea bodajże.
Skąd wiesz, że te postacie to Platini i Scirea? Po czym to widać? Sądziłem, że to po prostu... piłkarze i od początku mi się ten motyw nie podobał i raczej nie będzie? Według mnie to wygląda jak jakieś perfidne uzupełnienie puste miejsca...
No ale skąd to wywnioskowaliście? Z jakiś oficjalnych informacji, a może to na wzór zdjęć :?:
tabo89 pisze:http://sportbusinessmanagement.blogspot ... -juve.html
Według tego artykułu bardzo możliwe jest, że sponsorem tytularnym nowego stadionu zostaną linie lotnicze Alitalia. Alitalia jest już partnerem Bianconerich i bardzo ceni sobie tą współpracę stąd też ten pomysł. Nie wiadomo ile w tym prawdy bo Sportfive na razie żadnych informacji nie zdradza ale osobiście taki sponsor bardzo by mi się podobał. Zobaczymy jak będzie.
Świetnie :happy:
Wydaję mi się, że to raczej będzie prawda. Według mnie Alitalia to takie włoskie Emirates. Na dodatek pasowałoby to do koncepcji Ital-Juve :)

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2011, 15:09

tabo89 pisze:Według tego artykułu bardzo możliwe jest, że sponsorem tytularnym nowego stadionu zostaną linie lotnicze Alitalia. Alitalia jest już partnerem Bianconerich i bardzo ceni sobie tą współpracę stąd też ten pomysł.
Jak dla mnie bomba biorąc pod uwagę, że nie ma szans na nazwę w stylu: "Stadio Giovanni Agnelli" czy "Stadio Delle Alpi" . Lepszy sponsor tytularny w postaci Alitalia niż dziadowska nazwa "Nike Stadium" czy cuś w ten deseń.

Mam pytanie: jeśli to się potwierdzi, to jak brzmiałaby pełna nazwa stadionu i przez jaki okres będzie obowiązywała?
Stadio Alilatia? Alitalia Stadium? Alitalia Arena?

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2011, 18:26

pumex pisze:Stadio Alilatia? Alitalia Stadium? Alitalia Arena?
Narazie nie wiadomo, ale pewnie będzie 1 z tych 3 co podałeś. Mogło być gorzej :)

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 01:20

Nie chce mi sie przegladac 70 stron wiec jak bylo takie pytanie to wybaczcie :P
Czy po inauguracji nowego stadionu bedziemy na nim trenowac juz? Sa jakies boiska treningowe? Czy dalej zostanie opcja Vinovo?

KLIK ==>www
mixery

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 01:24

Chyba nic nie pisało, ale od tego są ośrodki treningowe żeby w nich trenować. Nasz nowy stadion jest w dużym stopniu przystosowany do potrzeb biznesowych, i nie wiem czy np. widok Martineza nie byłby rozpraszający dla klientów :C .

Ogólnie to super wyszliśmy na tym interesie, bardzo mnie cieszy to że choć jedna rzecz się udała.

Alitalia? :ok:

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 09:20

Bartek88 pisze:Czy po inauguracji nowego stadionu bedziemy na nim trenowac juz? Sa jakies boiska treningowe? Czy dalej zostanie opcja Vinovo?
Chyba żaden szanujący się klub nie trenuje na swoim stadionie, no chyba, że w dniu meczu. Każda drużyna ma ośrodki treningowe.

Obrazek
dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 11:26

wunderschön :-D
Mateuszello pisze:
Drugo ufficialmente pisze:
Mateuszello pisze:Skąd wiesz, że te postacie to Platini i Scirea? Po czym to widać? Sądziłem, że to po prostu... piłkarze i od początku mi się ten motyw nie podobał i raczej nie będzie? Według mnie to wygląda jak jakieś perfidne uzupełnienie puste miejsca...
No ale skąd to wywnioskowaliście? Z jakiś oficjalnych informacji, a może to na wzór zdjęć :?:
Pewnie wywnioskowałbym gdybym zobaczył na jakiejś prezentacji o wysokiej jakości jak będą wyglądać ale nie potrafię takiej znaleźć. Bo to mają być właśnie ich podobizny, ktoś wcześniej wspominał.
Mi się bardzo ten motyw podoba, właśnie dlatego, że to nie są jacyś tam anonimowi piłkarze tylko podobizny Platiniego i Scirei ;) Niedługo się dowiemy jak to będzie w rzeczywistości wyglądać.

FORZA JUVE!!!
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 13:10

tabo89 pisze:
Zdjęcie panoramiczne: http://img192.imageshack.us/img192/7581 ... ama1wv.jpg
To nie jest zdjęcie naszego nowego stadionu.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 13:35

juveluck pisze:
tabo89 pisze:Zdjęcie panoramiczne: http://img192.imageshack.us/img192/7581 ... ama1wv.jpg
Fakt, pomyłka, gdzieś mi się musiało zamieszać :wink:

Obrazek
charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 15:55

tabo89 pisze:
juveluck pisze:
tabo89 pisze:Zdjęcie panoramiczne: http://img192.imageshack.us/img192/7581 ... ama1wv.jpg
z tego co widzę to jest Wrocław :!:

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 17:02

charles pisze:
tabo89 pisze:
juveluck pisze:To nie jest zdjęcie naszego nowego stadionu.
z tego co widzę to jest Wrocław :!:
Tez mi się tak wydaje. Trybuny bez pięter, rewelacja, szkoda, że u nas jest podział.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 18:02

Mogli chociaż zrobić na łukach trybuny bez piętra, a na prostych, normalne dwu poziomowe z przeszklonymi miejscami VIP na środku :>

ODPOWIEDZ