Wszystko o Milanie
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Gratulacje dla Milanu, zasługiwali w tym sezonie na zwycięstwo w lidze. Pogratulować też dobrej polityki transferowej.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- zoff
- Qualità Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Bardzo dobre okienka transferowe. Szeroka, wyrównana kadra. Scudetto najbardziej zasłużone. Gratuluję Milanowi, kibicom ekipy Allegriego. Mimo wszystko uważam, że ta drużyna nie grała w tym sezonie na 100 % możliwości. W Milanie tkwią jeszcze możliwości. Zgranie kadry, plus kilku nowych, ciekawych zawodników sprawi, że w przyszłym sezonie Milan znów będzie głównym faworytem w wyścigu po Scudetto.
Gratulacje.
Gratulacje.
- zahor
- Juventino

Myślę, że ich ambicje nie ograniczą się do scudetto. Kilka rozsądnych wzmocnień (dwa już są - Taiwo i Mexes) i w Europie będą w stanie mocno namieszać. Wydaje mi się że przede wszystkim muszą uporządkować linię pomocy, bo tam ostatnio było dużo kontuzji i ogólnie rotacji, a także kupić jednego egzekutora, kosztem nawet Zlatana. Bo obronę mają naprawdę godną pozazdroszczenia. Swoją drogą to przed sezonem trochę mnie dziwiło dlaczego i Juventus, i Milan zdecydowały się zatrudnić trenerów, o których na dobrą sprawę nikt nie słyszał. Teraz okazuje się że Allegri był jeżeli nie strzałem w dziesiątkę, to dobrym szkoleniowcem, który cały czas uczy się i robi postępy. A Alojz - na jego temat chyba wiadomo co można powiedzieć.zoff pisze:Bardzo dobre okienka transferowe. Szeroka, wyrównana kadra. Scudetto najbardziej zasłużone. Gratuluję Milanowi, kibicom ekipy Allegriego. Mimo wszystko uważam, że ta drużyna nie grała w tym sezonie na 100 % możliwości. W Milanie tkwią jeszcze możliwości. Zgranie kadry, plus kilku nowych, ciekawych zawodników sprawi, że w przyszłym sezonie Milan znów będzie głównym faworytem w wyścigu po Scudetto.
Gratulacje.
- Skibil
- Redaktor

Gdyby na ławce Milanu siedział ktoś bardziej rozgarnięty od "pana Cagliari" to rossoneri mistrzostwo zapewniliby sobie dużo wcześniej i powalczyliby w LM. Mają naprawdę świetny skład i trzeba pogratulować scudetto nr. 18, tak?
- Juventino79
- Juventino

TakSkibil pisze:scudetto nr. 18, tak?
Brawa dla Milanu
- zahor
- Juventino

Zgadza się, ale wydaje mi się że Allegri jednak potrafi się uczyć na błędach. O ile na początku sezonu Milan poza graniem piłki na Zlatana niewiele miał do zaoferowania, to w międzyczasie trener pojął że w ten sposób świata nie zawojuje i myślę że obecnie Allegri ma jeszcze kilka innych wariantów - co udowodnił rozjeżdżając Inter bez Szweda w składzie. Natomiast takiego postępu nie widzę (i pewnie już nie zobaczę) u Delneriego.Skibil pisze:Gdyby na ławce Milanu siedział ktoś bardziej rozgarnięty od "pana Cagliari" to rossoneri mistrzostwo zapewniliby sobie dużo wcześniej i powalczyliby w LM. Mają naprawdę świetny skład i trzeba pogratulować scudetto nr. 18, tak?
- Dybala 4ever
- Juventino

- deszczowy
- Juventino

Wydaje mi się, panie Zambrotta, że ktoś tu powinien mnie przeprosić 
Mam nadzieję, że Milan włączy się też do walki w LM, bo już mi się chce rzygać od tej hiszpańsko-angielskiej dominacji.
Mam nadzieję, że Milan włączy się też do walki w LM, bo już mi się chce rzygać od tej hiszpańsko-angielskiej dominacji.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino

Bez przesady z tymi pochwałami Berlusconiego i Gallianiego. Pierwsze dobre okienko transferowe od kilku lat nie czyni ich jakimiś wielkimi przykładami do naśladowania. Powinni odmładzać kadrę stopniowo od dawna a oni olewali to, żeby teraz zmienić oblicze całej drużyny w jedno mercato. Efekt? Milan z takim składem powinien grać duuużo lepszą piłkę i wygrać ligę już dawno. Europa im się marzy ale nie strzelili nawet jednego gola Tottenhamowi.
Zakończyli sezon ze stratą 70 mln ale za Ibre i Boatenga jeszcze nie zapłacili a to daje ponad 30 mln do wydania już na konto nowego sezonu.
Zakończyli sezon ze stratą 70 mln ale za Ibre i Boatenga jeszcze nie zapłacili a to daje ponad 30 mln do wydania już na konto nowego sezonu.
- Antichrist
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jasne, że tak, ale zauważ, że pierwszy sezon, kiedy Milan zaczął odmładzać skład i kupił kilka bardzo znanych nazwisk zaowocował od razu mistrzostwem. Jestem daleki od stawiania ich jako wzór, ale widać, że zrozumieli jak dzisiaj się wygrywa.Ouh_yeah pisze:Bez przesady z tymi pochwałami Berlusconiego i Gallianiego. Pierwsze dobre okienko transferowe od kilku lat nie czyni ich jakimiś wielkimi przykładami do naśladowania. Powinni odmładzać kadrę stopniowo od dawna a oni olewali to, żeby teraz zmienić oblicze całej drużyny w jedno mercato. Efekt? Milan z takim składem powinien grać duuużo lepszą piłkę i wygrać ligę już dawno. Europa im się marzy ale nie strzelili nawet jednego gola Tottenhamowi.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- dawid1897
- Juventino

Największym ich wzmocnieniem było odejście Mourinho z Interu...Antichrist pisze:Jasne, że tak, ale zauważ, że pierwszy sezon, kiedy Milan zaczął odmładzać skład i kupił kilka bardzo znanych nazwisk zaowocował od razu mistrzostwem. Jestem daleki od stawiania ich jako wzór, ale widać, że zrozumieli jak dzisiaj się wygrywa.Ouh_yeah pisze:Bez przesady z tymi pochwałami Berlusconiego i Gallianiego. Pierwsze dobre okienko transferowe od kilku lat nie czyni ich jakimiś wielkimi przykładami do naśladowania. Powinni odmładzać kadrę stopniowo od dawna a oni olewali to, żeby teraz zmienić oblicze całej drużyny w jedno mercato. Efekt? Milan z takim składem powinien grać duuużo lepszą piłkę i wygrać ligę już dawno. Europa im się marzy ale nie strzelili nawet jednego gola Tottenhamowi.
FORZA JUVE!!!