Muzyka - tutaj wszystko.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mi trochę przypomina Drive. IMO nic nowego do ich twórczości nowa płyta nie wnosi, ale jest po prostu dobrym kawałkiem muzyki.jsduga pisze:Słuchał ktoś nowego kawałka R.E.M. ?
Genialna nuta, można rzec, że im starsi, tym lepszą muzykę komponują. Imitation of life, Losing my religion, Everybody Hurts.
Świetny zespół
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- deszczowy
- Juventino
Z innej beczki: jest tu ktoś, kto miał do czynienia z albumem Wojtka Mazolewskiego "Smells like tape spirit"?
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A mi wpadła w ręce ostatnia płyta Ska-p. Zawsze lubiłem tą kapelę, ale teraz lubię jeszcze bardziej:
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- steru
- Qualità Juventino
Ostatnio trafiłem na Plan B. Zupełnym przypadkiem, bo pierwszy raz słyszałem. Powiem szczerze, że jestem pod ogromnym wrażeniem płytki pt. "The Defamation of Strickland Banks". Świetnie się tego słucha.
Zasłuchuje się również aktualnie w nowej płytce The Streets. Lubię takie klimaty
Na dodatek 17-18 czerwca na stadionie Legii jest Orange Warsaw Festival 2011 na którym zagra zarówno Plan B, jak i The Streets
W ogóle grubo będzie w czerwcu w Warszawie. Orange Warsaw oraz Ursynalia 2011 (Korn, Guano Apes :shock:).
Zasłuchuje się również aktualnie w nowej płytce The Streets. Lubię takie klimaty

Na dodatek 17-18 czerwca na stadionie Legii jest Orange Warsaw Festival 2011 na którym zagra zarówno Plan B, jak i The Streets

W ogóle grubo będzie w czerwcu w Warszawie. Orange Warsaw oraz Ursynalia 2011 (Korn, Guano Apes :shock:).
- deszczowy
- Juventino
Wokalistka jest podobna do mojej kumpeli ze studiówK.M. pisze:Ostatnio to.

Ja się ostatnio jaram The Bad Plus.
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Noooo..Kogut W. pisze: A wy? Jakieś nowe zachwyty?

Kiedyś jarałem się strasznie Psio Crew, niestety Ci po świetnej pierwszej płycie nic nie wydali.

- Azazel
- Juventino
Ostatnio natchnęło mnie na powrót do piosenek Stanisława Staszewskiego
.
Ależ odmienne te dwie piosenki do których dałem linki :roll: .

Ależ odmienne te dwie piosenki do których dałem linki :roll: .
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Zachęcam w takim razie do zapoznania się z całą płytą.jarmel pisze:Fuck, to jest mistrzowskie, chociaż w ogóle nie słucham takiej muzyki :-DJuras_Senat pisze:Noooo..Kogut W. pisze: A wy? Jakieś nowe zachwyty?![]()
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
L.U.C. rzekł "słucham muzyki, a nie gatunków" i ja się z tym zgadzam i podobne postawy pochwalam.
Choć tą Marylą mnie zniszczyłeś.