OLSZTYN || wspólne wypady na mecz
- fruwajacy
- Juventino
Następną mamy Violę o 15:00 w niedzielę - w zeszłej rundzie oglądaliśmy to w tej też by wypadało
Do tego motywatorem do przyjścia na pewno jest "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" forma naszego zespołu (może uda nam się chociaż raz w tym sezonie utrzymać dłużej zwycięską passę?).
Zachęcam wszystkich do przemyślenia sytuacji i wygospodarowania kapki czasu w niedzielę, ale

Zachęcam wszystkich do przemyślenia sytuacji i wygospodarowania kapki czasu w niedzielę, ale
sądzę, że obejdzie się bez "hejków" i "wariatków" - Vince wrócił i od razu zaczęło się różowo robić na forumToma$z_V1nce pisze:Hejka wariatki![]()
- Toma$z_V1nce
- Juventino
A ja chyba jadę na weekend do Krakowa..
ps. Bociu kłamie, on na pewno będzie tanczyl w tym czasie z jakas laską w rakorze...
ps. Bociu kłamie, on na pewno będzie tanczyl w tym czasie z jakas laską w rakorze...
- Toma$z_V1nce
- Juventino
Żyjecie??
- juniorpongo
- Juventino
jasne jasneToma$z_V1nce pisze:Żyjecie??
inter inter vaffanculo
- Toma$z_V1nce
- Juventino
Junior, a kto Ty?
ja lecę teraz do wloch ,ale w nastepny weekend sie stawiam na mecz.. budzimy sie dziewczynki!
ja lecę teraz do wloch ,ale w nastepny weekend sie stawiam na mecz.. budzimy sie dziewczynki!

- bociu
- Juventino
Może też byśmy wzorem innych miast zrobili jakiegoś grilla -> chlanie? We trzech może to wyglądać na lekką głupotę, więc dobrze by było, gdyby przyszło nas więcej. Co na to przedstawiciele gejodezji, nauk antyrodzinnych i innych takich?
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- fruwajacy
- Juventino
- Toma$z_V1nce
- Juventino
też mi ten termin jak najbardziej odpowiada hum(j)onisto;-)