LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- DYZIO_STW
- Juventino
To bardzo dobrzeromek20.20 pisze:Dragon pisze: wracaliśmy jak zombie
ja pisząc tego posta jeszcze wyglądam jak zombie :-D
w końcu cenne zwycięstwo, szkoda, że dopiero w 2 połowie rozbrykaliśmy się, bo było nas trochę osób by pośpiewać. Benzynie tak się spodobało, że na kolejne mecze chce przychodzić

Abi rozwaliłeś mnie

Szkoda, że w ndz nie puszczą raczej meczyku, ale za dwa tygodnie obowiązkowo - fiorentina :twisted: .
"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Grazie Gigi Buffon!
37.
- Iths
- Juventino
Niestety ja się wyprowadziłem już z Lublina, studia się kończą i trzeba szukać nowych dróg w życiu ( to nie dotyczy klubów piłkarskich:) ). Na mecz na pewno kiedyś uda mi się jeszcze do Was trafić, bo Lublin od czasu do czasu odwiedzać będę, lecz trudno powiedzieć jak to wypadnie i czy w ogóle w tym sezonie.
Dzięki wszystkim za te hmm, jakby tak to podsumować to co prawda z różną frekwencją, ale jednak 3 lata wspólnego kibicowania, nie raz zdarte gardło, wybuchy radości po każdym golu, za teksty typu "to nie jest strefa del piero"
, euforie po takich zwycięstwach jak nad realem, milanem czy interem (vaffanculo), ), albo i czasem gorycz jak po meczu z chelsea czy złość po wtopie z niestety, ale niejednym ogórasem z serie a.
FORZA JUVE i do zobaczenia!
Dzięki wszystkim za te hmm, jakby tak to podsumować to co prawda z różną frekwencją, ale jednak 3 lata wspólnego kibicowania, nie raz zdarte gardło, wybuchy radości po każdym golu, za teksty typu "to nie jest strefa del piero"

FORZA JUVE i do zobaczenia!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tracimy kolejnego kibica po bukolu. Aż się boje pomyśleć co będzie jak wszyscy studenci nas opuszczą
powodzenia stary i dzięki za wszystko! Jak kiedyś będziesz w Lublinie i bedziemy się zbierać na mecz, nawet nie próbuj nie przyjść!

powodzenia stary i dzięki za wszystko! Jak kiedyś będziesz w Lublinie i bedziemy się zbierać na mecz, nawet nie próbuj nie przyjść!

- romek20.20
- Juventino
Dobra Pany i Panie, na lazio to sie trzeba zebrać, pa3łem, transmisja jest w tifosi, kto chętny? Ja oczywiściwe jestem.
"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Będę. Ale niech ktoś zarezerwuje vipa bez żartów!!!
- CzarnyZkultury
- Juventino
ja się jeszcze zastanowię, ale jest skłonny już sobie darować wypady do tifosi w tym sezonie. także chyba nie przyjdę.
- romek20.20
- Juventino
CzarnyZkultury pisze:ja się jeszcze zastanowię.
nie myśl tyle bo się zmeczysz

- DYZIO_STW
- Juventino
Nie wiem kiedy będę w Lublinie. Albo wracam w sobotę, albo dop 3.05. Dam znać w piątek czy będę, czy nie.

.
Dragon pisze:Skusić może mnie tylko Del Piero.

Dziwisz się ?? Jakie wyniki taka frekwencja, w tamtej rundzie grając z Lazio walczyliśmy jeszcze o scudetto. Zawsze tak jest, że jak Juventusowi idzie gorzej ludzi nagle ubywa, lub gdy gramy z ogórkiem frekwencja jest "porażająca". Musisz sie do tego niestety przyzwyczaićromek20.20 pisze:
ej ludzie to jest po prostu żałosne!! jak na razie 3 pewne osoby na mecz :shock: Termin meczu też jest dobry, następny dzień wolny.
Rozumiem tych co nie będzie w lbn, albo na studia jeszcze nie wrócą, a reszta co? zaproszenia wysyłać.... a pomyśleć, że na tym meczu w tamtej rundzie było 25 osób. Mam prośbę do tych co jeszcze nie wiedzą czy będą, dajcie w sobotę najpóżniej znać bo niewiadomo jakiego vipa zaklepać, o ile w ogóle będziemy rerzerwować ( żal.pl)

Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2011, 19:21 przez DYZIO_STW, łącznie zmieniany 3 razy.
"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Grazie Gigi Buffon!
37.
Grazie Gigi Buffon!
37.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
prawdopodobnie będę wiedział dopiero w poniedziałek 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- romek20.20
- Juventino
1. Romek + może moja lady
2. Bartuś
3. Benzyna
4. Dragon?
5. Czarny?
6. ?????
ej ludzie to jest po prostu żałosne!! jak na razie 3 pewne osoby na mecz :shock: Termin meczu też jest dobry, następny dzień wolny.
Rozumiem tych co nie będzie w lbn, albo na studia jeszcze nie wrócą, a reszta co? zaproszenia wysyłać.... a pomyśleć, że na tym meczu w tamtej rundzie było 25 osób. Mam prośbę do tych co jeszcze nie wiedzą czy będą, dajcie w sobotę najpóżniej znać bo niewiadomo jakiego vipa zaklepać, o ile w ogóle będziemy rerzerwować ( żal.pl)
2. Bartuś
3. Benzyna
4. Dragon?
5. Czarny?
6. ?????