Liga Mistrzów 2010/11
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ale wierzyć w Schalke zawsze można. Chociażby po to, by Raul strzelił Realowi gola w finale.
Ale fakt - MU ma mocną przewagę i w końcu Neuer skapituluje.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Negri
- Juventino

- Podziekował: 5 razy
Jak dla mnie to możesz nawet wierzyć w "cud gospodarczy" PO.Antichrist pisze:Ale wierzyć w Schalke zawsze można.
77 minuta, dwa zerko. Mamy pierwszego finalistę, Schalke nie ma argumentów na awans do finału. Szkoda Raula tylko.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jak to się nazywa? Obroną Częstochowy?
Manchester zdominował rywala i aż dziw, że nie strzelił co najmniej z 5 bramek. Sporo szczęścia po stronie gospodarzy i fantastyczne interwencje Neuera pozwoliły zakłamać nieco rzeczywisty obraz gry, bo Schalke nie miało tu czego szukać i nie inaczej będzie w spotkaniu rewanżowym. Różnica poziomów znakomicie widoczna.
Bayern będzie miał od przyszłego sezonu pociechę z tego Neuera.
Manchester zdominował rywala i aż dziw, że nie strzelił co najmniej z 5 bramek. Sporo szczęścia po stronie gospodarzy i fantastyczne interwencje Neuera pozwoliły zakłamać nieco rzeczywisty obraz gry, bo Schalke nie miało tu czego szukać i nie inaczej będzie w spotkaniu rewanżowym. Różnica poziomów znakomicie widoczna.
Bayern będzie miał od przyszłego sezonu pociechę z tego Neuera.
- bendzamin
- Redaktor

- Negri
- Juventino

- Podziekował: 5 razy
Chciałem, żeby Raul wygrał CL z innym klubem niż Real.beka pisze:A tam szkoda. I tak pieknie sie starzeje pilkarsko.
Po tym, jak dziś dostali w dupę od Manchesteru wiem, że to niemalże niemożliwe, dlatego tak bardzo szkoda mi Raula.
- mrozzi
- Juventino

Tak szczerze choćby przez chwilę wierzyłeś w to, że Schalke wygra tegoroczną LM? :shock: Nie żartujmy w ten sposób...Negri pisze:Chciałem, żeby Raul wygrał CL z innym klubem niż Real.beka pisze:A tam szkoda. I tak pieknie sie starzeje pilkarsko.
Po tym, jak dziś dostali w dupę od Manchesteru wiem, że to niemalże niemożliwe, dlatego tak bardzo szkoda mi Raula.
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
Pewnie większość, która kibicuje Raulowi zdaje sobie sprawę, że Schalke nie mogło wygrać LM (tym bardziej po wczorajszym), ale przyznasz, że byłoby fajnie?mrozzi pisze:Tak szczerze choćby przez chwilę wierzyłeś w to, że Schalke wygra tegoroczną LM? :shock: Nie żartujmy w ten sposób...Negri pisze:Chciałem, żeby Raul wygrał CL z innym klubem niż Real.beka pisze:A tam szkoda. I tak pieknie sie starzeje pilkarsko.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- mrozzi
- Juventino

Oczywiście, że by było.Antichrist pisze: Pewnie większość, która kibicuje Raulowi zdaje sobie sprawę, że Schalke nie mogło wygrać LM (tym bardziej po wczorajszym), ale przyznasz, że byłoby fajnie?
Nie zmienia to oczywiście faktu, że kibice raczej cudu się nie spodziewali, ta faza rozgrywek to przysłowiowa wisienka dla tego klubu, spore wpływy finansowe itd. Wczoraj rzucił mi się w oczy pewien transparent, na którym kibice niemieckiej drużyny dość chaotycznie wyrazili swoje podziękowania dla drużyny i przyznali, że będą o tym wyczynie prawnukom opowiadać. Jest co rzecz jasna opowiadać, bo taka kolejna okazja pewnie prędko się nie nadarzy.
- Fonczek1947
- Juventino

Nie trawię ani Barcelony ani Realu, ale mam bardzo mocne przeczucie, że to Real awansuje do finału choć uważam, że Barcelona jest lepszym klubem...
- Pan Mietek
- Juventino

Najpierw Pedro chciał zawstydzić Busquetsa ale mu się nie udało więc Busquets postanowił zawstydzić sam siebie. Oczywiście nie udało mu się bo nic nie przebije zeszłorocznego "a ku ku"
Coraz mnie lubię Barcelonę.
Mecz słaby ale w sumie można było się spodziewać, że to będą takie piłkarskie szachy.
Mecz słaby ale w sumie można było się spodziewać, że to będą takie piłkarskie szachy.
- mrozzi
- Juventino

Nudne to spotkanie. Po takim pojedynku możemy oczekiwać większych emocji. Do tego irytuje to pajacowanie zawodników Barcelony.
Coś czuję, że ta niefrasobliwość Barcy zostanie w końcu ukarana - niby coś tam układają, niby gra do przodu, ale nic konkretnego z tego nie wynika, a Real czyha na swoją okazję. Kto wie, być może będzie to jedna jedyna sytuacja, która zadecyduje o wyniku meczu.
Brawa dla Borka. Kibicem Realu będąc zachowuje obiektywizm i nie ulega emocjom - dokładnie tak, jak to w przypadku komentatora sportowego powinno wyglądać.
Coś czuję, że ta niefrasobliwość Barcy zostanie w końcu ukarana - niby coś tam układają, niby gra do przodu, ale nic konkretnego z tego nie wynika, a Real czyha na swoją okazję. Kto wie, być może będzie to jedna jedyna sytuacja, która zadecyduje o wyniku meczu.
Brawa dla Borka. Kibicem Realu będąc zachowuje obiektywizm i nie ulega emocjom - dokładnie tak, jak to w przypadku komentatora sportowego powinno wyglądać.