Nowy Trener?
- MaNieK_JuVe
- Juventino
Nie wiem jak innym ale mnie tu sie cos powaznie nie zgadza.wagner pisze:Mancini :
trener:
# Inter Mediolan - 2005/2006 - 1 miejsce (mistrzostwo) (LM) + Coppa Italia + Super Puchar Włoch
Manciniego nie chce na lawce Juve, jeszcze nie udowodnil swojej wartosci. Lippi - po nieudanym mundialu mam mieszane uczucia co do jego powrotu. DD, VB, Van Gaal ktorys z nich bylby najbardziej odpowiedni.
Oby tylko nie przyszedl zas jakis sredniak badz sezonowiec.
Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- blackadder
- Juventino
Trener to nie zawodnik, formy nie traci. Jeden turniej, 3 mecze mogą się nie udać. Na przestrzeni sezonu, w 38 meczach można sprawdzić wiele opcji. Wyciąganie logicznych wniosków dla niektórych to ciężka sprawa, mam tu na myśli także Delneriego, a za Lippim przemawiają jego osiągnięcia, a cała reszta kandydatów razem nie zdobyła połowy tego co Marcelo.MaNieK_JuVe pisze:Lippi - po nieudanym mundialu mam mieszane uczucia co do jego powrotu.
Nie jest on też żadną gwarancją, ale Lippi to w obecnej sytuacji najbardziej logiczny wybór.

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jasne, że tak. Nie kapuję dlaczego niektórzy psioczą na Lippiego, a jednocześnie piszą, że chcieliby Van Gaala...blackadder pisze:Trener to nie zawodnik, formy nie traci. Jeden turniej, 3 mecze mogą się nie udać. Na przestrzeni sezonu, w 38 meczach można sprawdzić wiele opcji. Wyciąganie logicznych wniosków dla niektórych to ciężka sprawa, mam tu na myśli także Delneriego, a za Lippim przemawiają jego osiągnięcia, a cała reszta kandydatów razem nie zdobyła połowy tego co Marcelo.MaNieK_JuVe pisze:Lippi - po nieudanym mundialu mam mieszane uczucia co do jego powrotu.
Nie jest on też żadną gwarancją, ale Lippi to w obecnej sytuacji najbardziej logiczny wybór.
Tak w ogóle, to mam mieszane odczucia w stosunku do Holendra: odniósł wiele sukcesów, ale tak naprawdę, tylko w lidze holenderskiej... W Barcy niezadowoleni z niego byli, w Bayernie tak samo... Jeśli ktoś śledzi Bundesligę, to wie o co mi chodzi... No oczywiście bardzo chciałbym, żeby przyszedł do Juve, ale w sumie wolałbym kogoś z trójki : DD, Bołaz, Lippi...
- Pan Mietek
- Juventino
W Bayernie jednak zdobył podwójną koronę i finał CL! A ja śledzę Bundesligę i w sumie Cię popieram bo to co Bayern odwala jest komiczne. W jednym tygodniu mogą pojechać do jaja HSV czy Hoffenheim a w następnym baciki od Mainz, czy innego Hannoveru albo Kolonii (no ale w sumie to są bardzo dobre dużyny).yanquez pisze:Jasne, że tak. Nie kapuję dlaczego niektórzy psioczą na Lippiego, a jednocześnie piszą, że chcieliby Van Gaala...blackadder pisze:Trener to nie zawodnik, formy nie traci. Jeden turniej, 3 mecze mogą się nie udać. Na przestrzeni sezonu, w 38 meczach można sprawdzić wiele opcji. Wyciąganie logicznych wniosków dla niektórych to ciężka sprawa, mam tu na myśli także Delneriego, a za Lippim przemawiają jego osiągnięcia, a cała reszta kandydatów razem nie zdobyła połowy tego co Marcelo.MaNieK_JuVe pisze:Lippi - po nieudanym mundialu mam mieszane uczucia co do jego powrotu.
Tak w ogóle, to mam mieszane odczucia w stosunku do Holendra: odniósł wiele sukcesów, ale tak naprawdę, tylko w lidze holenderskiej... W Barcy niezadowoleni z niego byli, w Bayernie tak samo... Jeśli ktoś śledzi Bundesligę, to wie o czym piszę...
Ja wiem jedno - jeśli JAKIMŚ CUDEM przyjdzie Van Gaal (na 99,(9) & tak nie będzie) to trzeba w kontrakcie mu zapisać jedną rzecz - nie ma prawa sprzedać Kielona. Jak na to pozwolimy to przez cały jego pobyt będziemy mieć Bonucciego i Breno II, lub innego Demiczelisa w środku. To był zasadniczy błąd Bayernu - ogromna siła w ataku ale beznadziejna obrona i kompletnie nie rozumiem czemu kolo był tym usatysfakcjonowany, bo nakupowali sporo piłkarzy a żadnego stopera.
- strong return
- Juventino
Wytłumaczę się za siebie. Porażka Lippiego w czasie drugiej kadencji nie ogranicza się jedynie do złych opartych na wypalonych zawodnikach Juve powołań na MŚ i fatalnej schematycznej gry w RPA(zapodaj dzidę). To także kiepski występ na Pucharze Konfederacji oraz nieprzekonywująca postawa Włochów w meczach eliminacyjnych-chociaż to nawet w lepszych czasach była dla nich norma. W przeciwieństwie do Van Gaala Lippi nie osiągnął rok temu żadnych tytułów i już wiele lat nie prowadził żadnego zespołu klubowego. Nie skreślam go, bo należał kiedyś do czołówki, ale teraz to ogromna niewiadoma. Plus byłby taki, że ma coś do udowodnienia.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
- wagner
- Juventino
co niby ?MaNieK_JuVe pisze:Nie wiem jak innym ale mnie tu sie cos powaznie nie zgadza.wagner pisze:Mancini :
trener:
# Inter Mediolan - 2005/2006 - 1 miejsce (mistrzostwo) (LM) + Coppa Italia + Super Puchar Włoch
(no chyba nie Superpuchar Włoch? . . bo przecież to logiczne że jak nas zdegradowali a Milan został ukarany to Inter był oficjalnie pierwszy i grało o to trofeum .. co nie?

a Luis Garcia strzelił gola Chelsea którego nie było, tylko kto o tym pamiętastrong return pisze:...a w konsekwencji nieomal odpadnięcie z rozgrywek europejskich po dwumeczu z Wisłą za czasów max formy: Uche, Żurawskiego, Franka, Kosy i reszty.wagner pisze: # Lazio Rzym - 2002/2003 - 4 miejsce (kw.LM)
Niestety Lazio przeszło co zawdzięcza tylko francuskiemu konfidentowi
na początek niech będzie trener który nam zapewni stały byt w LM

- CzarnyZkultury
- Juventino
eee? 2005/2006 -> 1 miejsce JUVENTUS (91pkt).wagner pisze:Mancini :
trener:
milan -> 2 miejsce (88pkt)
inter -> 3 miejsce (76pkt)
- strong return
- Juventino
Dokładnie. O ile nie można wykosić kogoś młodego i świetnie rokującego na przyszłość. Ale właśnie mam spore możliwości, czy Mancini jest w stanie sprostać temu zadaniu, ponieważ w żadną wielką rewolucję nie wierzę w gruncie rzeczy. Dostałby na pewno kilku sporo gorszych zawodników niż ma teraz w pierwszym składzie w MC. O rezerwie z De Cegłą(lub co gorsza w pierwszym składzie-mamo!) to nawet nie wspomnę. Bardziej już ufam Spalettiemu, nie patrzę przy tym do końca na wyniki, tylko na to kto jakich piłkarzy miał do dyspozycji w danym momencie. Przy czym nie mówię, że Spal jest idealny.wagner pisze: na początek niech będzie trener który nam zapewni stały byt w LM
Idealny do tego zadania do roli strażaka byłby Capello. Jednak zdobył tytuł z Realem. Brzydko, ale zdobył. Poza tym być może Anglikom mundial się udał, jednak nie zmienia faktu, że w jednym meczu ze Słowenią stworzyli ponad trzy razy więcej sytuacji bramkowych niż Włosi przez cały turniej, a na przebiegu spotkania z Niemcami odbiło się wiadomo co i chyba nie trzeba tego przypominać. 8) Trzeba przyznać, że rzadko przegrywa tam mecze. No i zapewniłby wreszcie dyscyplinę w klubie. Szkoda, że to scenariusz nierealny.
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2011, 20:36 przez strong return, łącznie zmieniany 6 razy.
Dzięki Beppe za Teveza!
- Castiel
- Juventino
Nie no dajcie spokój z tym Mancinim. Jeszcze te rzekome warunki 100 mln na transfery...błagam. Obecny trener Porto chyba wydaje się najlepszy. Byle nie był to trener z włoch bo Ci ostatnio radzą sobie kiepsko poza allegrim chociaż z takim składem na 1 miejscu po prostu musi być.
- Castiel
- Juventino
A w ManCity tak nie robi? Jakoś nie rozumiem tego, że w ogóle Nedved go proponuje. Bez sensu. W Interze czy ManCity gość miał/ma co chciał. W Interze trudno było nie wygrać mistrzostwa podczas gdy reszta z elity grała piach. Praktycznie zero konkurencji. W Anglii już tak dobrze mu nie idzie. Owszem do czołówki wiele nie brakuje. Ma piłkarzy jakich zechce. Po tym się poznaje wielkich trenerów? Z niemalże nieograniczonym budżetem nie trudno coś wygrać.<<W@jTEk>> pisze:Właśnie mi to się podoba że wie czego chce i jasno stawia warunki jak niegdyś DD.Castiel pisze:Nie no dajcie spokój z tym Mancinim.
- Vimes
- Juventino
Szef, który zwraca się do podwładnego słowami: "Idź pier...ć swoją matkę" jest burakiem, a reakcja Teveza była całkowicie usprawiedliwiona: "Tevez chciał bić trenera. Mancini: I bardzo dobrze!". Szkoda, że Tevez mu nie przywalił. Nie chcę takiego trenera w Juve.
- bajbek17
- Juventino
Wydaje mi się, że Mancini to trener bez wiedzy taktycznej. Jego taktyka polega na indywidualnościach to samo chce zrobić u nas jeżeli to co pisze prasa to prawda. Bez gwiazd typu Ibra, Tevez innych wie, że nic nie zrobi. Z takimi zawodnikami to nawet Del Ner by sobie poradził. Mancini to żaden dobry trener nie jest.
- kosciu88
- Juventino
Popieram. Z Interem wygrywal bo mial dobry sklad i na dobra sprawe nikt nie mogl w lidze z nimi konkurowac. Boasbajbek17 pisze:Wydaje mi się, że Mancini to trener bez wiedzy taktycznej. Jego taktyka polega na indywidualnościach to samo chce zrobić u nas jeżeli to co pisze prasa to prawda. Bez gwiazd typu Ibra, Tevez innych wie, że nic nie zrobi. Z takimi zawodnikami to nawet Del Ner by sobie poradził. Mancini to żaden dobry trener nie jest.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti