Nowy Trener?
- Marianb
- Juventino
Według mnie to wygląda następująco :wagner pisze: 1. Mancini
2. Spalletti
3. Lippi
4. Villas-Boas
5. Mazzarri
według mnie tak plasuje się prawdopodobieństwo zatrudnienia tych trenerów.
1. Spalletti
2. Mazzarri
3. Mancini
4. Lippi
5. Villas-Boas
Mam nadzieję że nie wezmą Mazzarriego bo będzie pewnie to samo co w tym sezonie czyli utrzymywanie się na 7, max 6 miejscu. Temu gościowi wyszedł jeden sezon z Napoli.

Villas-Boas opcja ciekawa , ale czy odejdzie z Porto i czy sprawdzi się we Włoszech

Mancini sprawdził by się tylko po co temu człowiekowi Ibrahimović :?
Lippiemu wiele Juve zawdzięczą , ale czy jego myśl trenerska nie jest już "przestarzała"

Ja jestem zwolennikiem Spallettiego. Tylko ciężko będzie go wyciągnmąć z Zenitu. W sam raz myślę by się nadawał do Juve. Zarząd mógłby jeszcze brać pod uwagę takich trenerów jak Van Gaal, Deschamps, czy Rijkaard.
- deszczowy
- Juventino
Może się czepiam, ale wydaje mi się, że o sile ligi i jej atrakcyjności w mniejszym stopniu decyduje to, ile wejść ma stadion i jakie krzesełka, a bardziej od tego, jaki szmal przez nią przepływa i jacy zawodnicy w niej grają? Ale co ja tam wiem...Ouh_yeah pisze:Przestarzałe stadiony ma na myśli.
- blackadder
- Juventino
Widzisz, ładne, nowoczesne stadiony przyciągają kibiców. Na stare Delle Alpi ludzie przychodzili z lornetkami na mecze. Wykorzystanie obiektów sportowych wynosi we Włoszech niecałe 50%, podczas gdy w Anglii czy Niemczech jest to ok 90%, a to są oczywiście pieniądze. Dodatkowo murawy. Krasić sam mówi że ich stan jest tragiczny, przez co łatwiej zgubić piłkę. Na szczęście coś się już z tym ruszyło. Roma planuje budowę nowego stadionu, Inter chyba też.deszczowy pisze:Może się czepiam, ale wydaje mi się, że o sile ligi i jej atrakcyjności w mniejszym stopniu decyduje to, ile wejść ma stadion i jakie krzesełka, a bardziej od tego, jaki szmal przez nią przepływa i jacy zawodnicy w niej grają? Ale co ja tam wiem...Ouh_yeah pisze:Przestarzałe stadiony ma na myśli.

- zahor
- Juventino
Wiesz co, z drugiej strony gdybym miał do wyboru oglądać przez lornetkę Juventus z Zidanem, Inzaghim, Conte i Davidsem, ew. z Nedvedem, Buffonem, Trezeguetem i Camoranesim, albo obecny z Krasiciem, Pepe i Grygerą z bliska, siedząc na wygodnym krzesełku, to wybrałbym opcję numer jeden.blackadder pisze:Widzisz, ładne, nowoczesne stadiony przyciągają kibiców. Na stare Delle Alpi ludzie przychodzili z lornetkami na mecze. Wykorzystanie obiektów sportowych wynosi we Włoszech niecałe 50%, podczas gdy w Anglii czy Niemczech jest to ok 90%, a to są oczywiście pieniądze. Dodatkowo murawy. Krasić sam mówi że ich stan jest tragiczny, przez co łatwiej zgubić piłkę. Na szczęście coś się już z tym ruszyło. Roma planuje budowę nowego stadionu, Inter chyba też.deszczowy pisze:Może się czepiam, ale wydaje mi się, że o sile ligi i jej atrakcyjności w mniejszym stopniu decyduje to, ile wejść ma stadion i jakie krzesełka, a bardziej od tego, jaki szmal przez nią przepływa i jacy zawodnicy w niej grają? Ale co ja tam wiem...Ouh_yeah pisze:Przestarzałe stadiony ma na myśli.
- bingo
- Juventino
a jakbys mial wybrac miedzy ogladaniem dawnego Juventusu na Delle Alpi a na nowym stadionie, gdzie wszystko idelanie bys widzial to co bys wybral?
Nie szukajcie problemu tam gdzie go nie ma. Budowanie nowoczesnego stadionu to krok w przod dla klubu i ligi.
Nie szukajcie problemu tam gdzie go nie ma. Budowanie nowoczesnego stadionu to krok w przod dla klubu i ligi.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
No i napisałeś to samo co Vimes, którego się czepiłeś za to zdaniedeszczowy pisze:Może się czepiam, ale wydaje mi się, że o sile ligi i jej atrakcyjności w mniejszym stopniu decyduje to, ile wejść ma stadion i jakie krzesełka, a bardziej od tego, jaki szmal przez nią przepływa i jacy zawodnicy w niej grają? Ale co ja tam wiem...Ouh_yeah pisze:Przestarzałe stadiony ma na myśli.
Vimes pisze:Serie A to coraz słabsza liga nie tylko pod względem sportowym, ale i infrastrukturalnym.
- pan Zambrotta
- Juventino
cały deszczowy [']
Sam mam mieszane uczucia co do Lippiego. Skąd ten nagły przypływ sentymentu u niego? Wielokrotnie nas zalewał, teraz sam sie prosi. Czyżby na zachodzie nick nie chciał grande Marcello ?
Sam mam mieszane uczucia co do Lippiego. Skąd ten nagły przypływ sentymentu u niego? Wielokrotnie nas zalewał, teraz sam sie prosi. Czyżby na zachodzie nick nie chciał grande Marcello ?
- stahoo
- Juventino
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=34036
Polecam zapoznać się z jedną z metod treningowych Mourinho. Już to widzę, jak Del Neri wymyśla innowacyjne treningi i nie używa przestarzałych schematów :lol:
Polecam zapoznać się z jedną z metod treningowych Mourinho. Już to widzę, jak Del Neri wymyśla innowacyjne treningi i nie używa przestarzałych schematów :lol:
Ja go też średnio chcę. Obawiam się jeszcze większego nacisku na Ital-Juve (to już by osiagnęło kuriozalne rozmiary) i sprowadzenia wygasłych gwiazd z 2006 roku... :roll:pan Zambrotta pisze:Sam mam mieszane uczucia co do Lippiego. Skąd ten nagły przypływ sentymentu u niego? Wielokrotnie nas zalewał, teraz sam sie prosi. Czyżby na zachodzie nick nie chciał grande Marcello ?
- pumex
- Juventino
Lippi może wydawać się wypalony, z tym się zgodzę. Ale nie wiemy do końca jak jest. Wątpię też, żeby zaczął sprowadzać starych podopiecznych z 2006r. Bez przesady, przecież to już stare dziady. Popatrzcie szerzej na tą całą sprawę. Weźmy pod uwagę najbardziej prawdopodobną piątkę: Lippi, Spalletti, Mancini, Mazzari i Villas-Boas. Ostatni jest niestety chyba najmniej prawdopodobny, nie ma się co łudzić. Przedostatni też raczej do nas nie trafi (w tym wypadku na szczęście) z uwagi na złe relacje z Marottą i perspektywę gry Napoli w LM. Mancini? Wiadomo, stary wróg, geniuszem raczej też nie jest, chociaż coś kiedyś udało mu się ugrać. Spallettiego od Manciniego według mnie różni tyko to, że ma mniejszy dorobek pucharów na szafce.pan Zambrotta pisze:Ja go też średnio chcę. Obawiam się jeszcze większego nacisku na Ital-Juve (to już by osiagnęło kuriozalne rozmiary) i sprowadzenia wygasłych gwiazd z 2006 roku... :roll:stahoo pisze:Sam mam mieszane uczucia co do Lippiego. Skąd ten nagły przypływ sentymentu u niego? Wielokrotnie nas zalewał, teraz sam sie prosi. Czyżby na zachodzie nick nie chciał grande Marcello ?
Reasumując: Villas-Boas i Mazzari są raczej nierealni, a z trójki: Lippi, Mancini, Spalletti to chyba wlaśnie grande Marcello jest najlepszą opcją (?)

- pan Zambrotta
- Juventino
- Wojtek
- Juventino
Lippi już nie da rady, zobacz chociażby ostatni mundial, a Mancini powiem że nie byłby uszczęśliwiony ale przynajmniej jakieś trofea zdobył w życiu nie to co Del Neri...bajbek17 pisze:Z pięciu wybranych szansę a tylko Mancini i Lippi a z tej dwójki to wolę naszego byłego trenera.
PS.Jak gra Mancini? Znaczy się formacja?
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2011, 14:38 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
No co? Sami mistrzowie świata sprzed wybuchu Wezuwiusza. A do tego Jakinta na lewym skrzydle i gra gitara.pan Zambrotta pisze:Przyjście Lippiego to odkurzenie Buffona, Grosso, Del Piero, Toniego i... Pirlo ? :?
PS. Zmień podpis.
Chyba wszyscy zaliczylićmy lekkiego loopaOuh_yeah pisze:No i napisałeś to samo co Vimes, którego się czepiłeś za to zdaniedeszczowy pisze:Może się czepiam, ale wydaje mi się, że o sile ligi i jej atrakcyjności w mniejszym stopniu decyduje to, ile wejść ma stadion i jakie krzesełka, a bardziej od tego, jaki szmal przez nią przepływa i jacy zawodnicy w niej grają? Ale co ja tam wiem...Ouh_yeah pisze:Przestarzałe stadiony ma na myśli.
Vimes pisze:Serie A to coraz słabsza liga nie tylko pod względem sportowym, ale i infrastrukturalnym.
- pumex
- Juventino
Jakby wszyscy mieli grać tak jak wczoraj 37-letni Giggs (nie liczę tego kiksu lewą nogąpan Zambrotta pisze:Przyjście Lippiego to odkurzenie Buffona, Grosso, Del Piero, Toniego i... Pirlo ? :?
Z tego co wiem to czasami 4-2-3-1 a czasami 4-3-3 ale chyba częściej tą pierwszą<<W@jTEk>> pisze:PS.Jak gra Mancini? Znaczy się formacja?