Serie A (35): Lazio 0-1 JUVENTUS
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
jak tak ocenic kadre juve to z czym do ludzi, kompletnie nic nie gramy ratuja nas tylko geniusz del piero i dobra forma matriego lub krasicia bo o geniuszu w tych przypadkach jeszcze trudno mowic po prostu zbyt wczesnie, jesli del piero blysnie albo krasic lub matri to moze byc dobry wynik, jesli nie to bedzie porazka
- Juventino79
- Juventino
Gramy już praktycznie o nic. Jeżeli to spowodowałoby zwolnienie Del Neriego to wolę żebyśmy całkowicie zniszczyli sobie ten sezon i nie zagrali nawet w LE, a skupili się na CI i Serie A w następnym sezonie. Lazio walczy o LM więc na pewno podejdą do meczu mocno zmotywowani. Luigi ponownie postawi wszystko na geniusz swojego ukochanego Marco Motty :doh: Koniec końców mecz zakończy się bramkowym remisem. 1-1 lub 2-2. Gole dla nas będzie strzelał Alex i Matri.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja już sam nie wiem, co byłoby lepsze. Punkty w rankingu UEFA, czy totalna porażka, która nie da pretekstu do zatrzymania Alojzego na następny sezon. Może faktycznie lepiej, jak przegramy ten mecz i wszystkie następne.
BTW: Tak sobie czytam sport.pl i natrafiłem na wypowiedź Muellera z Bayernu o ich sytuacji w tabeli:
BTW: Tak sobie czytam sport.pl i natrafiłem na wypowiedź Muellera z Bayernu o ich sytuacji w tabeli:
Jakże różni się to od pomeczowym wypowiedzi naszych zawodników, którzy próbują wciskać nam ciemnotę.Jesteśmy na czwartej pozycji i jest to dla nas jedna z największych porażek. Możemy nie wystąpić nawet w eliminacjach do Ligi Mistrzów. Nie mamy niczego we własnych rękach, niewiele zależy w tej chwili od nas, a musimy zerkać na rywali. Zawiedliśmy siebie i kibiców. Co z tego, że prezentujemy się na boisku całkiem nieźle, skoro nie potrafimy wygrać? - powiedział Thomas Mueller.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- strong return
- Juventino
Po pierwsze skoro przełożony nie wymaga, to trudno, żeby podwładni dawali z siebie więcej. Nawet mam czasem wrażenie, że Alojz ściąga, niektórych do własnego poziomu. Po drugie-Muller grał rok temu w finale LM i był czołową postacią na mundialu, a z tej perspektywy to ogromny spadek w dół. Natomiast dla Pepe, Bonucciego i jeszcze kilku innych to co się dzieje w Juventusie to nie jest w istocie spadek. Takie rzeczy "jak liczy się tylko zwycięstwo" powinien wiedzieć i wpajać trener, ale przecież nasz wije się w swoich tłumaczeniach niczym węgorz w konwulsjach. Byle tylko odsunąć winę od siebie jak najdalej.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- @Maras@
- Juventino
Tym razem odpowiedzialnym za remis ("przegraną") z Catanią winny był sędziastrong return pisze:Po pierwsze skoro przełożony nie wymaga, to trudno, żeby podwładni dawali z siebie więcej. Nawet mam czasem wrażenie, że Alojz ściąga, niektórych do własnego poziomu. Po drugie-Muller grał rok temu w finale LM i był czołową postacią na mundialu, a z tej perspektywy to ogromny spadek w dół. Natomiast dla Pepe, Bonucciego i jeszcze kilku innych to co się dzieje w Juventusie to nie jest w istocie spadek. Takie rzeczy "jak liczy się tylko zwycięstwo" powinien wiedzieć i wpajać trener, ale przecież nasz wije się w swoich tłumaczeniach niczym węgorz w konwulsjach. Byle tylko odsunąć winę od siebie jak najdalej.

- Mniopek
- Juventino
A jeśli przełożony przełożonego nie naciska, tylko bezgranicznie mu ufa to przełożony nr 1 nie czuje się zagrożony i dalej odpiernicza takie ścierwo. Chodzi mi o to, że gdyby Agnelli wstrząsnął trochę Del Nerim, to może ten drugi zacząłby się bać o swą wcześniej niczym nie zagrożoną posadę i pod presją w końcu by coś pokazał. Tylko, że teraz jest już na to za późno. DN jest dla mnie stracony już od dobrych kilku miesięcy, i nawet, gdyby nasza drużyna strzeliła 40 goli w następnych czterech meczach, nic mojej opinii nie zmieni.Po pierwsze skoro przełożony nie wymaga, to trudno, żeby podwładni dawali z siebie więcej
A co do samego meczu:
choć wielu z was życzy Juventusowi porażki, ja będę oglądał ten mecz z myślą o zwycięstwie, bo nadzieja umiera ostatnia.
- jareckik
- Juventino
Nie chce widzieć w tym meczu Buffona na boisku, nie mówię, że zawala gole czy cos, ale on jest zbędny w tej bramce na obecną formę. Storari chociaż się stara i ma jakąś tam wolę, może i na przedpolu jest słaby ale mimo wszystko powinien grać.
- Swider10
- Juventino
Buffon też ma wolę tyle że on nie jest przyzywczajony do tylu tak dotkliwych porazek, zreszta co wola Storariego pomoze naszym strzelic gola? Buffon jest lepszym bramkarzem i tyle wybroni tyle co Storari a nwet i więcej zreszta obecność Gigiego na boisku zawsze niejako wzmacnia psychicznie obronców. 2 gole ktore stracilismy z Catania nie obciazaja konta Buffona.jareckik pisze:Nie chce widzieć w tym meczu Buffona na boisku, nie mówię, że zawala gole czy cos, ale on jest zbędny w tej bramce na obecną formę. Storari chociaż się stara i ma jakąś tam wolę, może i na przedpolu jest słaby ale mimo wszystko powinien grać.
Jak ma z nami zostac niech gra :!:
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Marchisio87
- Juventino
Powalczymy o 3pkt ostatnio graliśmy dobrze tylko Trenejro nie potrzebnie zmienił Alexa i Matriego... a gra Pepe to koszmar Krasic też powinien treningi mieć indiwidualne aby go nauczyli podawać i dryblować bo słabo z tym u niego a strzegulnie techniki mu brak...
Myślę że Juve wygra ten mecz i pokaże że mamy dobrą pake
----------Buffon--------------
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
- jsduga
- Juventino
A Tobie "strzegulnie" brakuje słownika :roll:Marchisio87 pisze:Powalczymy o 3pkt ostatnio graliśmy dobrze tylko Trenejro nie potrzebnie zmienił Alexa i Matriego... a gra Pepe to koszmar Krasic też powinien treningi mieć indiwidualne aby go nauczyli podawać i dryblować bo słabo z tym u niego a strzegulnie techniki mu brak...
Czeka nas ciężki mecz, szkoda, że praktycznie o nic. Nie wierzę, by w szeregach naszych było ciut motywacji. Ani nie gramy o mistrza, ani o CL, a o honorze...już dawno go stracili.
Jedynym argumentem, dla którego obejrzę ten mecz jest możliwość ujrzenia ciekawego, na pewno dramatycznego spotkania.
PS: Mimo wszystko liczę na 3 pkt...
Forza JUVE!!!
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- Messi10Ronaldo7
- Juventino
ale masakra ,że najwiecej goli dla juve w tym sezonie strzelił zawodnik który niegra już od kilku dobrych miechów
:płaczę:

- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Chłopie witaj w Juve - w klubie, w którym zdarzyć się może DOSŁOWNIE WSZYSTKOMessi10Ronaldo7 pisze:ale masakra ,że najwiecej goli dla juve w tym sezonie strzelił zawodnik który niegra już od kilku dobrych miechów![]()
- D-Rose
- Juventino
Fajny nickMessi10Ronaldo7 pisze:ale masakra ,że najwiecej goli dla juve w tym sezonie strzelił zawodnik który niegra już od kilku dobrych miechów![]()

Ponoc 2 lutego gramy na Stadio Olimpico z pupilkami Duce, prawda to?

Jezeli tak to wygramy 3:0 po 2 bramkach Motty i jednej Martineza! O ile ten drugi zagra, bo nie mam pojecia

- deszczowy
- Juventino
Czy ktoś może mi powiedzieć, które to będzie ligowe spotkanie obu drużyn?