Stroje na sezon 2011/2012
- JuniorJuve
- Juventino
Mnie również podobają się te stroje. Coś innego, oryginalnego. Czasami taki odskok od tradycji to dobry pomysł i mnie od przypadł do gustu.
- Sorek21
- Juventino
toudie pisze:
gdyby te czarne pasy byłyby do grube do końca koszulki to wyglądałoby to nawet nieźle. Oczywiście więcej czarnego na rękawy.
moim zdaniem są ohydne, a obecne dużo lepsze... osobiście jak tak ostatnio przeszukuję allegro to tęsknię za kappą i sony na klacie, ew. ta z serieB też się nadaje..
- pumex
- Juventino
Te koszulki są pewne na 99%.Judzio pisze:I nasze:
Nie narzekajcie, naprawdę mogły być gorsze (np. mogły posiadać nieszczęsny kołnierzyk). Mi osobiście przypadły do gustu... rękawy. Dobrze, że są "gołe" i nie ma na nich pasów, bo kiepsko to wygląda, jeśli się źle zaprojektuje. Zarzuty mam tylko do nalepki BetClick, beznadziejny motyw i ten brak wkomponowania... :?
Mam pytanie: czy ktoś orientuje się, dlaczego od kilku sezonów Juventus ma inne koszulki na rozgrywki europejskie? Inne kluby chyba czegoś takiego nie robią? W nestępnym sezonie (jeśli oczywiście będziemy w LE) też stroje będą się różnić od tych z SerieA

- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Będą się różnić, z przodu zamiast BetClic będzie facjata Marottypumex pisze:Te koszulki są pewne na 99%.Judzio pisze:I nasze:
Nie narzekajcie, naprawdę mogły być gorsze (np. mogły posiadać nieszczęsny kołnierzyk). Mi osobiście przypadły do gustu... rękawy. Dobrze, że są "gołe" i nie ma na nich pasów, bo kiepsko to wygląda, jeśli się źle zaprojektuje. Zarzuty mam tylko do nalepki BetClick, beznadziejny motyw i ten brak wkomponowania... :?
Mam pytanie: czy ktoś orientuje się, dlaczego od kilku sezonów Juventus ma inne koszulki na rozgrywki europejskie? Inne kluby chyba czegoś takiego nie robią? W nestępnym sezonie (jeśli oczywiście będziemy w LE) też stroje będą się różnić od tych z SerieA

- pumex
- Juventino
No... to może w końcu coś wygramyGarraty pisze:Będą się różnić, z przodu zamiast BetClic będzie facjata Marottypumex pisze:Mam pytanie: czy ktoś orientuje się, dlaczego od kilku sezonów Juventus ma inne koszulki na rozgrywki europejskie? Inne kluby chyba czegoś takiego nie robią? W nestępnym sezonie (jeśli oczywiście będziemy w LE) też stroje będą się różnić od tych z SerieA

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ohydne te projekty wg mnie. Daleko im do koszulek z logo Tamoil albo New Holland. Że o tych z Sony nie wspomnę. :<
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Kamil_on
- Juventino
W rozgrywkach europejskich numer zawodnika musi znajdować się na jednolitym tle (nie na pasach).pumex pisze:[
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- kaczy19FJ
- Juventino
- wagner
- Juventino
ideał

- stahoo
- Juventino
Myślę, że nie taki Bet Clic ;d
edit.
No nie będą na 90% takie, bo trzeci komplet to teraźniejsze białe...
- toudie
- Juventino
wagner pisze:ideał![]()
mnie też bardzo przypadły do gustu.. a do tych gwiazd na ramionach w 3. komplecie mam już słabość :pp
- 15Kowal
- Juventino
Mnie osobiście bardzo przypadł do gustu projek jednego z kibiców
:
http://www.footballshirtculture.com/com ... 872203.png

http://www.footballshirtculture.com/com ... 872203.png