Juventini na wypożyczeniach...

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
romek20.20

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 20:24

Dragon pisze:
Cóż, pocieszające jest to, że z Matrim jest taka sama sytuacja. Gorzej jakby u nas nie miał kto strzelać.

ja to się obawiam, że z Matrim ( o ile go wykupią) może być tak samo jak z Amaurim u nas. Na początku ładował bramę za bramą a potem... nie trzeba kończyć. Co do tego kursu to się zgadzam, pewnie przed meczem z nami zmaleje do 1.10...

"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 20:28

Mietson pisze:
Vimes pisze:Normalnie zagadka dla Sherlocka Holmesa.
Albo agenta Muldera :)

albo inspektora Clouseau Obrazek

:smile:

mi się wydaje, ze głównym problemem (oprócz Vinovo) jest presja, ciążaca na piłkarzach - jak się gra w Juve, to trzeba grać super, jak się gra gdzie indziej to wystarczy grać nieźle - tyle. Nie wszyscy mają na tyle silną psychikę i przy wchodzeniu na boisko w naszym trykocie, 'ich kupa wysyła wiadomość do mózgu, że spotkanie jest w majtkach' - czy jak to tam było w filmie

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 20:32

mati888 pisze:mi się wydaje, ze głównym problemem (oprócz Vinovo) jest presja, ciążaca na piłkarzach - jak się gra w Juve, to trzeba grać super, jak się gra gdzie indziej to wystarczy grać nieźle - tyle. Nie wszyscy mają na tyle silną psychikę i przy wchodzeniu na boisko w naszym trykocie, 'ich kupa wysyła wiadomość do mózgu, że spotkanie jest w majtkach' - czy jak to tam było w filmie
Ale też nie przesadzajmy. Ja rozumiem, że grając dla Juventusu jest większa presja, niż grając dla klubów, które Juventusem nie są. Ale nie może być tak, że większa część naszego składu ma tak słabą psychę, że nie daje rady po założeniu koszulki z herbem Starej Damy.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 20:56

Ouh_yeah pisze:Nawet kutwa Quagliarella strzelił głową Milanowi.
Akurat Quagliarella głową ładował ładnie. Ziemny szczupak z lecce czy jeszcze lepszy z Ceseną.

Obrazek
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 22:19

Ouh_yeah pisze:Ent i Iaquinta wiecznie mijali się z piłką, jakieś cherlaki ich przepychały albo w ogóle nie wyskakiwali.
akurat w przypadku Amauriego to grę głową wspominam dobrze, walnoł kilka ładnych bramek dla nas tą częścią ciała :whistle:
Ouh_yeah pisze:Miałem na myśli sezon obecny.
na początku sezonu Amauri chyba też pyknoł ze dwa gole łbem . . z drużyną z Austrii w eliminacjach do LE na pewno jedną i chyba jeszcze z drużyną z Irlandii (tak na szybkiego - ale mogę się mylić :think: późno już :lol: )
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2011, 23:27 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 23:07

Miałem na myśli sezon obecny.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2011, 15:05

Obrazek

Jeśli ktoś jeszcze nie widział to bramki:

0-1 Amauri (z asystą Gio): http://www.seedmoon.com/qoko7bhex3km
0-2 Amauri: http://www.seedmoon.com/94rkwgfw9prb

Może jednak nie kłamał zakładając sobie na początku ile bramek strzeli..

Bonus: jakby ktoś sobie chciał zmienić tapetkę :lol:
http://www.imagebam.com/image/2be90e129270330

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2011, 17:01

Oprócz wspomnianej asysty Giovinco we wczorajszym meczu, Seba zarobił także czerwoną kartkę dla Inlera, przez co Parma mogła spokojnie kontrolować resztę meczu:

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2011, 19:36

To, że Amauri nie jest tak beznadziejny jak określało go 9/10 forum było dla oczywiste. Jak widać w Parmie ma z kim grać, jest ktoś kto potrafi dobrze podać i bramki wpadają. Mimo wszystko należy go sprzedać i wykupić Matriego (wcale nie zdziwię się jeśli on stanie się naszym kolejnym Amaurim :smile: ).

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2011, 19:43

Jak już mowa o Amaurim to polecam obejrzeć akcje w jego wykonaniu zaczynającą się w 1:05 z tego skrótu...

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2011, 20:21

Siewier pisze:Jak już mowa o Amaurim to polecam obejrzeć akcje w jego wykonaniu zaczynającą się w 1:05 z tego skrótu...
OJACIE :shock:

Tharp

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2011, 22:25

Siewier pisze:Jak już mowa o Amaurim to polecam obejrzeć akcje w jego wykonaniu zaczynającą się w 1:05 z tego skrótu...
ja w to nie wierze, to nie jest amauri, tylko jakis fotomontaz cykniety fotoszopem. on tak u nas nie gral -.-

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2011, 23:05

Tharp pisze:
ja w to nie wierze, to nie jest amauri, tylko jakis fotomontaz cykniety fotoszopem. on tak u nas nie gral -.-
to się staje nudne . . ale bardzo dobrze grał w Chievo, Palermo i teraz gra w Parmie . . a w Juve ? no :whistle: to daje do myślenia, że to może nie z nim było coś nie tak . . . :doh: (niestety)

Filippo911

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2011, 00:07

Zaraz po przejściu do Parmy Amauri udzielił wywiadu
http://www.juvepoland.com/news.php?id=18139
Amauri pisze:"No to zobaczymy teraz, czy to faktycznie ja byłem głównym winowajcą"
Wielu się śmiało , ja też podchodziłem sceptycznie ...
Amauri w Parmie to zupełnie inny gracz , presja w Juve to jedno , ale wydaje mi się że to nie wszystko . Amauri został skreślony (tak jak Treze - moze wypalony w Juve ...) . Przyszedł Matri - strzelać strzela , ale zobaczymy na koniec sezonu ile bramek w analogicznym okresie strzelił Amauri i Matri (po transferze) .
W tym momencie sądzę że Matri to
1) zastępstwo Fabio Q
2) "ratowanie" sytuacji , a wystarczyło dobrze wykorzystać to co się miało (Amauri jednak potrafi grać , Treze też)

19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2011, 00:17

wiece co chyba zapomnieliscie o tym co amauri pokazywal jak nosil koszulke juve, dla tego czlowieka juz nie powinno byc miejsca w kadrze, niech bedzie jak najdalej, ten napastnik moze strzeli na sezon maks 7 bramek na wiecej go nie stac

Zablokowany